•1

9.3K 504 8
                                    

Yatağımda tam anlamıyla şekilden şekile giriyordum.Bilirsiniz oyalancak bir şey yok ve ne yapsam diye düşünüyordum.

Sonra birden gözüm yatağın ucundaki bilgisayarıma ilişti.Yavaşça kendime çektim.Yapıp yapmamakta kararsızdım ama ne kaybederdim ki?Olmayan arkadaşlarımı mı?Hiç sanmıyorum.

Ekrandan yeni bir pencere açtım ve arama motoruna "Lockwall Lisesi" yazdım.Altında çıkan sitelerden ikincisi aradığım şeydi.

"Lockwall Lisesi Anonim konuşma"

Rehber öğretmenimizin hazırladığı ve sınıf farkını biraz olsun göz ardı ederek birbirimizle konuşmamızı sağlamayı amaçlayarak açtığı bir site.

Kendime bir profil oluşturdum.Sanırım tek amacım insanlara küfredip kapatmaktı bilemiyorum.Sitenin kuralı kendi ismini (ya da seni betimleyecek bir şeyi) kullanmak yasak.Fotoğraf zaten yok.Üstüne üstlük cinsiyet bile belirtmiyorsun.Ne kadar tuhaf.

"DarkestDream" şeklinde tuhaf bir kullanıcı adı kullanarak siteye giriş yaptım.Nasıl olduysa okulda çok popüler olan bu sitede kendimi uzay boşluğuna atılmış gibi hissetmiştim.

Bir süre oyalandım ve bekledim.İlginç bir şey olur mu diye.Tam kapatmak için tuşa basacakken mesaj kutumda bir sinyal göründü.Siteyi kapatmaktan vazgeçtim ve "NightmareInDaylight" adlı kullanıcıdan gelen mesajı yanıtlamaya karar verdim.

----
Sonunda kurguyu oturtabildiğim için çok mutlu olduğum bir hikaye.Umarım sizinde hoşunuza gider.

#texting • hemmingsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin