2.2

5.2K 393 76
                                    

"Bunu dener misin bebeğim?" Jimin taşlı ve ışıltılı topuklu ayakkabıyı aldı. Koltuğa oturdu ve güzel ayaklarına giydi. Dizlerine uzanan bağcıklarını bağladı. "Nasıl olmuş Kookie?" Jeon çizdiği ayakkabının, onun üzerinde bu kadar güzel durmasına bayıldı.

"Çok güzel olmuş meleğim." Elinden tuttu ve kaldırdı. Ardından eğildi ve dudaklarına dudaklarını sürttü. "Seni çok yoruyorum, özür dilerim." Jimin minik ellerini, Jungkook'un boynuna doladı. "Ben bu teklifi kabul ettiğim için mutluyum. Hem senin sayende bir sürü ayakkabım olacak!"

Çocuksu sevincine gülümsedi Jeon. Fazla masum ve güzel bir çocuktu. Elini yanağına yasladı ve dudaklarına ulaştı. Dolgun dudakları, dudakları arasına aldı ve yavaşça emdi. "Imm bebeğim benim." Jimin çevik bir hareketle Jeon'un beline sardı ayaklarını.

Şirkette olduklarını unutmuşlardı. Ama ikisinin de umrunda değildi. Jungkook kucağındaki bebeğinin kalçalarından tuttu. Mini eteği ve beyaz tenini saran fileli çorapları ile nefes kesiciydi. Jungkook eteğinin altından kalçalarına ulaştı ve sertçe sıktı.

Ardından koltuğa oturdu ve Jimin'in kendisini öpmesine izin verdi. "Imm boynunu istiyorum Jeon!" Arsız chim yine gün yüzüne çıkmıştı. Jungkook arsızca sırıttı ve boynunu geriye doğru açtı. Adem elmasına büyük bir açlıkla bakmasına gülümsedi.

Jimin dolgun dudaklarını boynuna bastırdı ve en hırçın şekliyle emdi. Jungkook fileli çorabın belinden tuttu ve yarısına kadar indirdi. Jimin boynu ile ilgilenirken, parmaklarını kendi ağzına götürdü ve ıslattı. Ardından parmaklarını kalça arasına götürdü.

Küçük deliğine parmaklarını sürttü. "Ah! Kookie!" İnlemesi ile iyice sertleşen Jungkook, parmaklarını sıcak deliğine gönderdi. "Bebeğim bugün bu parmakların üzerine boşalacaksın." Jimin alt dudağını ısırdı ve kalçasını dairesel hareketlerle çevirdi.

Zevkle gülümsedi ve mızmızlandı. Islak ses ve prostatını delen parmaklarla söylendi. "Penisini daha çok seviyorum Jeon." Jungkook aniden dudaklarına asıldı. Dolgun dudakları ağzı içinde yiyor, kopartırcasına emiyordu.

Jimin'in içine vuruşlarını hızlandırdı. Diğer eli ile dolgun kalçalarını tokarlarken, diğer eliyle içini eşeliyordu. En sonunda Jimin etek kenarlarından destek aldı. Defalarca üzerinde inleyerek zıpladı ve deliği sızdırmaya başladı.

Jungkook bir yandan Jimin'in penisini çekerken, diğer yandan deliğini okşuyordu. Jimin seslice inledi ve tüm menisini Jeon'un gömleğine boşalttı. Nefes nefese Jeon'un kucağından, dizleri üzerine çöktü. Şimdi sıra sevgilisindeydi.

Jimin sevgilisinin kemerini hafif gevşetti ve penisine artık çamaşırsız ulaşmıştı. "Benim için sertleşmişsin!" Şu an tüm aklını yitirmişti. Dudağına tekrar çıktı ve seslice öpüşmeye devam ettiler.

Islakça öptü ve Jungkook'un çene hattını dili ile gezdi. "Demek sana Bay Jeon demem seni bitiriyor öyle mi?" Jungkook ellerinin altındaki kalçalara sertçe tokat attı. "Benimle oynama Jimin, kalçanın üstüne oturamazsın!"

Jimin alt dudağını ısırdı ve Jeon'un sertliğine bastırdı kendini. "Kapıyı kitlemiş miydik?" Jeon geriye düşen gözlerini toparladı ve şaşkınca sevgilisine baktı. "Ne yani birlikte mi olacağız?" Jimin çenesini dişleri arasına aldı ve hafifçe çekip geri bıraktı.

Bu hareketler Jungkook'u daha istekli yapmaktan öteye gitmiyordu. Jeon titrek bir nefes aldı. "Benim odama kimse ben gir demeden giremez. Sen ne yapacaksın?" Jimin gülümsedi, camlar zaten kapalıydı. Sevgilisinin
kucağından inip, yavaşça diz çöktü.

Jungkook şaşırsa bile, sinsice sırıttı. Ellerini Jimin'in sarı saçlarına attı. Jimin ilk defa ağız işi yapacaktı. Eski sevgilisi ona yapmıştı ama bu olay onun midesini bulandırıyordu.
Ama Jungkook'a büyük bir açlıkla yapacağına emindi.

Nerden gelmişti bu cesaret oda hiç bilmiyordu. Titreyen elleri ile fermuarı indirdi. Gördüğü şişlikden korksa bile dudaklarını dili ile ıslattı ve ona arzu ile bakan sevgilisine bakıp, iç çamaşırını indirdi.

Gördüğü büyüklük ilerde ona büyük
sorunlar yaşatacaktı. "Buna küçük derken utanmadın mı?" Jungkook, Jimin'in saçlarını okşadı ve pisçe sırıttı. "Deliğine sormak lazım, o bunu küçük buldu mu?" Jimin gülümsedi ve nerdeyse patlayacak kadar şişen penisine dilini vurdurttu. Jungkook kalın sesiyle derince inlerken, gözleri ile beraber kafası da arkaya düştü.

Jimin Jungkook'un penisi boydan boya sıvazladı. Dilini başına bastırdı ve yavaşça sıcak ağzına aldı. Hissettiği ıslaklık ve sıcaklıkla Jungkook delirecek boyuta geldi. Sevgilisinin gözlerine bakmak istiyordu. Zorla kafasını kaldırdığında zaten sevgilisinin gözlerinin içine baktığını gördü. "Ah! Beni delirtiyorsunuz Bay Jeon!"

İşte orda Jimin Jungkook'u daha çok delirtmek isterken, aslında daha çok sertleşmesine sebep olmuştu. Kook ağzından o sesleri duymuş, ağzında olmanın güzelliği ile Jimin'in başını
kendine bastırmıştı. Jimin nerdeyse boğazına kadar almanın hiddeti ile ellerini kaslı bacaklara yaslamış, bundan sonrası bende mesajı vermişti.

Hareketlerini hızlandırmış, odayı Jungkook'un boğuk inlemeleri, Jimin'in ağzı doluyken inlemeleri ile doluydu. Jungkook ise zevkten resmen bayılacaktı. Sevgilisi her konuştuğunda küçük dili penisinin başına çarpıyor ve bu tatlı noktasının daha çok istekli olmasını sağlıyordu. Jimin ise geleceğini anlamış ağzından çıkartıp, eline tükürmüş ve tekrar sevgilisini kavramıştı elleri ile.

"Benimle kirli konuş." Jimin alt dudağını ısırmış ve yutkunmuştu. Farkındaydı. Eğer onunla bu tarz konuşmalar yapmazsa, sabaha kadar ağız işi de yapsa Jeon her haraketine tekrar tekrar sertleşecekti. "Parmaklarının görüp görebileceği en iyi mertebe sanırım benim pembe, dar deliğim değil mi Bay Jeon?" Jungkook gözünün önüne düşen görüntü ile kendini sıkarak inledi.

Jimin, parmakları arasında seğiren ve nerdeyse menisinin damardan akan kan kadar hızlı hissedilmesine dudağını ısırdı. Zaten ilk başından beri yaptığı tek şey, en harika ve tanrısal şeylere dudak ısırmak olmuştu.

"Devam et, konuş!" Jimin penisin toplarına dilini sürttü ve ıslakça dişlerini sürttürdü. "Siktir Jimin bu çok iyi!" Jimin dili ile tüm penisi gezdi ve en sonunda geleceğini anlayınca son kez konuştu. Jungkook'un sertçe ağzının içine boşalmasına izin verdi.

Sertçe.

Hızlıca.

🥂

Jikook etiketinde birinci sıradayız. Hepinize teşekkür ederim.

Sizi seviyorum papatyalarım.🌼

🌼

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Passionis ✓Where stories live. Discover now