BÖLÜM 15~BİLİNMEYENLER

574 58 123
                                    

Normalde medyaya hep yabancı şarkı yüklerim ama bir türk şarkısı bulmuşum ki sanki Tony ve Steve'in birbirlerine duydukları aşk için yazılmış. Sizlerle paylaşmak istedim. Bence bakmadan geçmeyin.

Steve'in vurulma haberi tüm televiyon kanallarında ve gazetelerde manşet olarak baş sayfalarda ya da flaş haberlerde yayımlanmıştı. Bu haberi alan dizi seti ekibinden oyuncuların ve set ekibinin akın akın gelmesine neden olmuştu. Hastane kapısının önünde bekleyen basın bir açıklama bekliyordu ve Steve'in menajeri olarak Sam onlara sağlık durumundan bahsetti. Bir de koyu fanatik hayranlar bahçeyi doldurmuştu. Hastane güvenliği onları bahçeden çıkarmaya çalışıyordu ama başarısız oluyordu.

(O hayranların arasında kendinizi hayal etmekte özgürsünüz. Ben öyle yapıyorum çünkü.)

Mecburen polis yardımı alarak hayranları dağıtmayı başardılar. Birkaç gün boyunca Steve gelen ziyaretçilerden bunalmıştı. Hepsini seviyordu ama biraz kafasını dinlemeye de ihtiyacı vardı. Bunu anlayan Bucky gelen herkesi kovaladı. Bucky'i bu yüzden seviyordu işte. Söylemese bile ne düşünürse ya da hissederse anlıyordu.

Strange'yi polise anlatmışlardı. Bu yüzden polis her yerde onu arıyordu. Fazla kaçamayacağını biliyorlardı. Çünkü fotoğrafı tüm kanalların haberlerinde gösterilmekteydi. Mutlaka biri onu görecekti ve ihbar edecekti.

Thor ile Loki birlikte ziyarete gelince hepsini bir gülme aldı. Sebebi Thor'un güzel çiçeklerle bezenmiş bir çelenk getirmesi olmuştu. Loki gözlerini devirerek abisine baktı. Ve kollarını göğsünde kavuşturarak "Ahmak... Ahmaksın Thor."dedi.

Thor kaşlarını çattı. "Annemiz kaç defa daha sana abine karşı saygılı olma konuşması yapmalı kardeşim."

Loki sinirlendi. "Sen benim abim değilsin. Aramızda hiç bir kan bağı yok. Bir gram bile. Ben evlatlığım. Bunu herkes biliyor. Herkes anladı. Ama sen bir türlü bunu kabul etmiyorsun."

Thor onu omzundan hafifçe itip "Ne yapıyım? Seni dışlayayım mı? Sana kötü mü davranmalıyım? Ne yapmamı istiyorsun Loki? İnan bana artık sabrım taşmaya başladı. Bana sürekli trip atan sevgilinmişim gibi davranmayı kes." dedi.

Loki sessizce ona bir bakış attı. Sonra kapıya doğru yönelirken "Biliyor musun Thor senden birşey istemiyorum. Canın cehenneme." dedi ve odadan çıkıp gitti.

Bucky "Ona böyle davranmamalıydın."dedi.

Thor "Ne yani bütün suçlu ben miyim?" dedi öfkeyle.

Steve yattığı yerden ona bir bakış attı. "Thor, onun ne zorluklar yaşadığını en iyi sen biliyorsun. Ona normal biriymiş gibi davranmayı kes. O sıradan biri gibi düşünmüyor. Ve istediği tek şey senden gelecek ilgi."

Tony, kendisine bakış atan Steve'e gülümsedi. 'En azından ben sevdiğim tarafından anlaşılabiliyorum.'

Bucky "Steve'in demek istediği Loki'nin seni seviyor oluşu." dedi.

Thor "Bende onu seviyorum." dedi.

Bucky, Steve ve Tony aynı anda göz devirip iç çekti.

Tony onun karşısına dikilip "Sana aşık. Sana duyduğu sevgiyi hiç kimseyle paylaşmak istemiyor. Senin tüm sevgini sadece kendisine istiyor." dedi.

Psycho Dark "YABANCI"~(STONY)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin