4.BÖLÜM (+18)

317K 2.8K 4.4K
                                    

Dediklerinin üzerinde fazla durmadım ve peşinden ilerledim. Asansöre bindik -1. kattaki arabaya ilerledik ve buluşulacak alana doğru yola çıktık. Sıkıcı bir yolculuktan sonra varmıştık.

İkimizde konuşmadan arabadan indik. Rezervasyon yaptırdığımız yere gittik ve oturduk. Karan benim yanıma oturmuştu. Arkadaşları henüz gelmemişti. Onlar gelene kadar etrafı izlemeye başladım. Dip tarafta ve cam kenarında oturuyorduk yanımızda eşsiz bir deniz manzarası vardı.

Ben denizi izlerken Karan'ın hafif öksürmesiyle onun tarafına döndüm ve arkadaşlarının geldiğini fark ettim. Ayağa kalkıp selamlaştık. Adının Alp olduğunu öğrendiğim çocuk fazlasıyla şakacıydı ve bu masanın kahkahalarla dolmasını sağlıyordu. Burak ise Karan kadar olmasa da Alp ten daha ciddi olduğu ortadaydı.

Diğerleri kendi aralarında konuşmaya başladığında çıplak bacağımda soğuk ve sert olan Karan ın elini hissettim.

Eli yavaş yavaş elbisemin eteğinin içine doğru yol almaya başladı. Eli kadınlığıma dokunduğunda nefesim kesildi ve inlememek için kendimi zor tuttum.

Ne yapacağımı bilemez bir şekilde birden ayağa kalktım. Masadaki herkes bana bakınca lavaboya gitmem gerektiğini söyleyerek masadan uzaklaştım. Hızlıca lavaboya girdim ve yüzüme birkaç kere su çarptım, çantamdaki peçeteyle suratımı kuruladım ve makyajımı tazeledim. Karan beyin yakışıklı olduğu ve ondan etkilendiğim bariz belliydi.

Birden kapı açıldı ama dönüp bakmadım. Arkamdan birisi bedenime yaslandı. korkuyla sıçradım fakat kendine has kokusu ve aynadaki yansımasıyla o kişinin Karan bey olduğunu anladım.

Hafifçe geri çekildi ve bedenime tekrar yaslandı bu sefer ikimizde sesli bir şekilde inledik. dudaklarını kulağıma yasladı ve boğuk ses tonuyla kulağıma fısıldadı. " beni yakıyorsun"

Sert bir biçimde dudaklarıma yapıştı. Dudaklarımı sömürürken aynı zamanda kalçalarımdan tutup kendini bana bastırıyordu.

Beni lavabo mermerine oturtup bacaklarımın arasına yerleşti. Dudaklarımı bırakıp göğüslerime yol aldı. Elbisemin üzerinden sağ göğsünün üzerine minik bir öpücük bıraktı. Ve derin bir inlemenin ardından "eve gidelim" okadar dağılmıştım ki kafamı sallamak dışında birşey yapamadım.

Lokantadan çıktık. Beni hızlıca arabaya bindirip yerine yerleşti ve kemerimi takmamı söyleyip gazı kökledi. Yarım saatlik yolu on dakikada gelmiştik. Lokantada bıraktığımız Alp ve Burak aklıma gelince "çocuklar?" "Hallettim"

Hızlıca park edip elimden tutup eve doğru çekiştirmeye başladı. Kapıyı iki salisede falan açıp beni kapıya yasladı. Elbisemi indirmeye kalktığında onu durdurup düğmelerini açmaya başladım. Aynı zamanda tahrik edici bir biçimde dudaklarımı boynunda gezdiriyordum.

Derin bir inlemenin daha ardından ellerimi itirip gömleğini ikiye ayırıp odanın bir köşesine fırlattı.
Ve elbisemin iplerinden tutup elbiseyi vicudumdan sıyırdı. "Lanet olsun. Siktir. Çok güzelsin ve birazdaha bu şekilde durursak ergen gibi pantolonuma boşalacağım"

Dediğine kıkırdayıp dudaklarına yapıştım ve yatağa yatırıp üzerine çıktım. Dudaklarımın rotasını boynuna çevirdim ve yavaş yavaş aşşağıya doğru minik ısırıklar bırakarak ilerledim.

Sertliğe elimi bastırıp inlemesini sağladım ve dudaklarımı ısırdım. Hızlıca kemerini açıp pantolonunu indirdim. Baksırınıda indiricekken "dayanamıyorum" diyip ellerimi tuttu ve beni yatağa yatırdı.

Elini kadınlığıma götürdü ve girişiyle oynamaya başladı aniden iki parmağını birden içime soktu ve git geller yapmaya başladı. Tam boşalmak üzereyken "gözlerini aç!" Diye emir verip parmaklarını çıkardı ve gözlerimin içine bakarak yaladı.

Bu yaptığından iğrenmem gerekirken feci bir şekilde tahrik oldum. "Tadın mükemmel" aniden ellerimi tutup erkekliğini baskı uygulamamı sağladı ve ileri geri hareket ettirdi.

Daha fazla dayanamayacağını fark edip aramızdaki son parçayıda indirip gözlerime baktı. "Canını fazla acıtmamaya çalışacağım." cevap veremeden kendini içime itti ve acıyla küçük bir çığlık attım. Biraz alışmamı bekledi ve ileri geri hareket ettirmeye başladı.

Acı kaybolmuş yerini zevke bırakmıştı. Bunu fark edip birden hepsini içime itti ve çıkardı. Odada inleme, bana mırıldandığı güzel sözler ve içime giriş sesi yankılanıyordu.

Birden titreyerek boşalmaya başladım fakat o hala devam ediyordu. Son bir inlemeyle içime boşaldı ve içimden çıkmadan yanıma uzandı.

Biraz dinlendikten sonra beni yüz üstü yatırıp belimi kaldırdı ve arkadan içime girdi. Bu şekildede boşaldıktan sonra beni kucağına aldı "mükemmeldin. Duş alalım."

Banyoya girdik fakat onu hala istediğimi fark ettim. Birden onu durdurup yere indim ve erkekliğiyle karşı karşıya geldim bu ilkim değildi fakat ilk defa bukadar büyüğünü ağzıma almaya çalışacaktım.

Ellerimle tutup ucuna minik bir öpücük koyup ucunu ağzıma aldım. Emip küçük ısırıklar bırakarak daha fazlasını almak için kafamı itiyordum. Karan ellerini saçlarımdan geçirmiş kafamı kendine bastırıyordu.

Beni yerden kaldırıp bacağımın birini küvetin yanına yaslayıp bacaklarımı ayırmamı sağladı ve aniden içime girdi. Boşaldıktan sonra içimden çıktı ve benimle birlikte küvete oturdu.

Kımıldayacak halim yoktu Karan da bunu fark ettiğinde beni yıkayıp havluyla kuruladı ve yatağa yatmamızı sağladı.

Beni kollarıyla dolayıp ısınmamı sağladı. Tam uykuya dalmak üzereyken son duyduğum Karan ın sessiz fısıltısıydı "seni seviyorum"

* * *

Sınır 25 oy 10 yorum ♥️♥️

Asistan +18 (Devam Ediyor)Where stories live. Discover now