4. Stetsons

127 8 0
                                    

Ik loop samen met de Doctor richting de TARDIS.

"Je was niet in de Droom center,heb je wel geslapen?" vraagt de Doctor aan mij.
Ik schud mijn hoofd.

"Ik kon niet slapen" mompel ik.

"probeer in bed aan iets leuks te denken. Als ik niet kan slapen en achtervolgd word door gedachtes denk ik aan jou" zegt
de Doctor tegen mij. Ik voel mij meteen weer warm worden van binnen.Wat is de Doctor toch lief. Ik geef hem een kus.

"bedankt, je bent de beste" zeg ik met een glimlach.

"Wat vind jij van de film over ons?" vraagt hij. Ik haal mijn schouder op.

"ik vind het een beetje merkwaardig. Het was van ons leven uit een andere universum dus hoe kunnen ze dat hier weten?"
We komen aan bij de TARDIS de Doctor haalt een sleutel uit zijn zak en steekt het in het slot. Met een click gaat de deur open. We lopen meteen door naar de slaapkamer van de Doctor.Ik ben blij dat ik ook in zijn kast wat kleren van mij heb liggen.

"Ik ga wat koffers zoeken!" zegt de Docotrmet een glimlach. Ik knik en de Doctor is alweer uit zijn kamer verdwenen. Ik loop naar de kast toe en trek het open. Er ligt een hele verzameling bowties,fezzes,stetsons. Ik pak tussen alle spullen vandaan wat van mijn kleren en kleed mij snel om zodat ik andere kleren aan heb. Dan pak ik nieuwe kleren die ik mee kan nemen naar New York. Ik koop in New York nog wel wat kleren.

"Kim, een gele koffer voor jou en een blauwe voor mij! " zeg de Doctor trots. Hij is weer de kamer in gekomen. Ik pak de koffer dankbaar aan open het. Ik stop wat kleren in de koffer en ga op het bed zitten kijken naar de Doctor.
Hij probeert een stetson en een fezz in zijn koffer te proppen maar het past niet. Ik snap niet waarom hij geen koffers pakt die groter aan de binnenkant zijn net als zijn TARDIS.

"Ik denk dat je moet kiezen tussen de fezz en de stetson" zeg ik. Hij kijkt mij teleurgesteld aan. Hij houdt de fezz en stetson in zijn handen en bekijkt ze onderzoekend.

"De fezz dan maar" zegt hij met een zucht. hij begint de fezz in zijn koffer te proppen. Ik sta op en loop naar hem toe. Ik neem de stetson van hem aan en loop terug naar mijn koffer waar ik de stetson in mijn koffer doe. Ik heb toch nog genoeg plaats. Hij kijkt mij verrasd aan.

"Stetsons zijn cool" zeg ik met een grijns. Hij loopt lachend naar mij toe.

"Ik hou van jou" zegt de Doctor lachend.

" En ik van jou" fluister ik terug voordat ik zijn zachte lippen op de mijne voel...

[Dutch] Escape (Het vervolg van The Last Timelady)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin