34. Leaving

114 6 5
                                    

Ik loop wat gangen door en kom uit bij mijn kamer daar glip ik snel naar binnen zonder gezien te worden.

"Wow is dit je kamer?" vraagt de Doctor verbaasd. Ik negeer hem en loop naar het bureau toe. Ik pak het boek met de banaan, de sonic screwdriver en mijn physic papier en stop het in mijn broek zak. (bigger on the inside) Dan loop ik naar de badkamer gevolgd door de Doctor.

"Wow een jacuzzi" zegt hij verbaasd. Ik kijk door de kastjes of ik nog iets zie wat ik nodig heb. Mijn blik valt op een ketting met een hartje eraan. Ik besluit er geen aandacht aan te besteden en loop weer terug naar de kamer. Onder mijn bed schuif ik wat bakken er onderuit waar allemaal wapens in liggen. ik pak een handgun en een machine wapen. Ook pak ik een mes die ik in mijn broek schuif.

"Verdedig jezelf" zegt ik tegen de Doctor. Hij staart mij afwachtend aan.

"Nah, ik doe niet aan wapens" verteldt hij mij. Geïrriteerd loop ik de kamer weer uit gevolgd langs de Doctor. Ik ben van plan naar de controle kamer te gaan, Daar kan ik de oorgadgets van de milliteren uit zetten en alle belangrijke mensen terug naar de aarde teleporteren. Voor de controlekamer staan twee bewakers. Opeens gaat er een alarm af, de andere groep is waarschijnlijk gezien. De bewakers voor de deur kijken een beetje nerveus om zich heen. Vanuit de hoek richt ik mij wapen op de bewakers en schiet ik ze allebij neer. Ik wacht even voor het geval er meer bewakers naar buiten komen. Nog een bewaker komt naar buiten hij kijkt geschrokken naar de lichamen van zijn collega's. Snel schiet ik hem ook neer.

"Schiet ze niet allemaal neer" protesteerd de Doctor. Ik negeer hem en loop snel de gang in. Ik stap over de lichamen van de bewakers en loop de kamer in. Allemaal mensen zitten achter computers aan het werk.

"Iedereen handen omhoog" schreeuw ik. De mensen kijken mij geschrokken aan en doen hun handen in de lucht. Ik beveel ze allemaal in een hoek te gaan zitten.

"Hou ze onderschot terwijl ik de hypnose uit zet" vertel ik de Doctor terwijl ik een wapen in zijn handen duw. Ik ren naar de computers toe en begin de oor gadgets uit te schakelen. Om het af te sluiten teleporteer ik alle gevangenen terug naar aarde. Dan valt mijn blik op een knop. Het is de zelf vernietigings knop. Ik stel een timer in en klik op de knop. Over twee minuten wordt dit schip opgeblazen. Ik wil weer terug lopen naar de Doctor maar ik zie een map met mijn naam.

Flame // Kim.

staat erop. Ik pak de map en blader er snel door heen. Ze hebben een deel van mijn geheugen af gepakt! Die lafaarden waarom hebben ze dat gedaan? Aan het eind van de map vind ik een flesje. Hierdoor krijg ik mij geheugen terug. Yes!
Ik stop het flesje in mij zak omdat er de risico bestaat dat er iets mist gaat als ik het opdrink en ik kan dat beter niet doen als deze schip zich binnen twee minuten opblaasd. Ik ren naar de Doctor toe en pak het wapen terug.

"Ik heb alles gedaan, ren snel naar de-" opeens hoor ik een geluid. Het is het geluid van een TARDIS. Ze komen de Doctor ophalen, mooizo dan hoef ik me daar geen zorgen over te maken. Ik ren de kamer uit. De Doctor wilt mij volgen maar ik sla de deur achter mij dicht waarmee ik tijd win om van hem af te komen. Al snel ben ik hem kwijt en ren ik door de gangen.

zelfvernietiging in 1 minuut.

Zegt een stem door een luidspreker. Ik ren een kamer in en zie dat mijn TARDIS er nog staat, gelukkig. Ik haal mijn sonic uit mijn zak en begin de deuren te sonicen. De deuren vliegen open, ik storm naar binnen

zelfvernietiging in 30 seconden.

hoor ik de stem zeggen. Ik begin aan allemaal hendels te trekken en vlieg met mijn TARDIS de ruimte in. ik heb het gered! ik ben ontsnapt van de Master en heb de aarde gered. wow eerst wou ik het overnemen en nu heb ik het gered. Dingen redden is eigenlijk veel leuker.
Ik haal het drankje uit mij zak en draai de doop eraf. Hopelijk krijg ik leuke herinneringen terug. In een keer drink ik heel het flesje leeg. Ik voel mijn benen niet meer en val op de grond. Mijm hoofdpijn wordt steeds erger. Dan word alles zwart...

THE END

A/N Wat vonden jullie van dit verhaal? Ja er komt een deel 3! Ik zet het eerste hoofdstuk van deel 3 zo snel mogelijk online! Ga naar mijn account om deel 3 te vinden!
*Geeft iedereen koekjes* alsjeblieft ^-^

[Dutch] Escape (Het vervolg van The Last Timelady)Where stories live. Discover now