@iferya

128 11 7
                                    



Днескашната ни жертва е iferya

‖Профилна снимка: На профилната снимка имаме момиче, зад което има светкавици

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

‖Профилна снимка: На профилната снимка имаме момиче, зад което има светкавици. Вероятно е забравила машата пусната (хаха). На корицата имаме едно тъмно, мрачно небе, на което гърмят гръмотевици, точно като в душата ми. Двете снимки си подхождат и според мен изглежда добре, нищо не ме дразни:*

‖Потребителско име и псевдоним: Разбираме, че момичето си има име (еврика) - Айферя (надявам се да съм го написала правилно). Псевдонима и е ''I.H'', което може да значи всичко. Инициалите й? Буквите на двете малки момченца, които върти на малкия си пръст? Не знам.

‖Описание/Биография: От няколкото реда, които ще ни въведат в главата на Айферя( това име е много заплетено, ъх, ще й викам Пена - простичко). Момичето обича да пише фантастика и очевидно харесва въображаемите си светове, защото там е по-щастлива; обича да пише стихове и е обсебена до толкова от Виктория Айвярд, че я държи в мазето си. Освен това разбираме, че се намира в ''Майна таун'' и на гърба си мъкне хладилник. Имаме два цитата на английски, защо да не затрудним българите, които не разбират английски, нали? Единия е ''Продължавай да се усмихваш, някой ден живота ще се измори да те разстройва'', аз като човек получил 6 по философия ще я посъветвам да не се усмихва много, че понякога дразни и останалите с огромната си усмивка. А другия цитат е ''Аз съм дизайнерът на собствената си катастрофа'' - добрее... *притеснено се отдалечава*. Освен това е направила реклама на феята си кръстница и някакъв хотдог.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
🌸𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵𝓮 𝓐𝓷𝓪𝓵𝔂𝓼𝓮𝓼🌸Where stories live. Discover now