@StanimiraAtanasova

84 10 11
                                    

Съжалявам за дългооото ми отсъствие, но сега ще се реванширам с няколко анализа. Да започнем със StanimiraAtanasova .

‖Профилна снимка: На профилната снимка виждаме китайка, японка, корейка - което и да е от всичките изброени.  А на корицата виждаме японски храм *моли се, да е уцелила*. Двете снимки са на една тема и цветовете също си съдействат. Двете снимки си подхождат и това е всичко, което мога да кажа на тази тема!

‖Потребителско име и псевдоним: Разбираме името на момичето - Станимира, а заедно с него и фамилията

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


‖Потребителско име и псевдоним: Разбираме името на момичето - Станимира, а заедно с него и фамилията. Имаме и прякор, който прочетох грешно първият път, но това си е единствено моя идиотизъм. И все пак ще споделя като какво прочетох Anel, мисля, че не е трудно да се досетите - Anal. Добре, след като написах това и + се засмях, се чувствам като 4класничка, която току-що разбира за секса, пхахах. Спирам преди да съм продължила да се излагам.

‖Описание/Биография: И сега навлизаме в романите.

Така, разбираме, че Мира - надявам се, че няма проблем, че ти съкращавам името - е на двадесет, медицинска сестра е и също така е писателка

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Така, разбираме, че Мира - надявам се, че няма проблем, че ти съкращавам името - е на двадесет, медицинска сестра е и също така е писателка. Нямам ни най-малка представа как намира време за всичко. Значи, освен това разбираме, че Станимира е доста наперена за сюжетите, които пише. В което няма нищо лошо! През свободното си време като хоби се наслаждава на кориците на книги, чете дебели романи и се излежава в леглото си. С една думи - бездейства. А ако случайно пламне пожар, тя ще замеря огъня с дебелите си романи, докато не изгасне. Обича биологията и честно казано, аз нямам никаква представа какво е анатомия или патологични изменения - както тя е изброила. След биологията, която беше източника на причерняването ми. Преминаваме на мъжете, които Мира харесва, и от сега ви казвам - нямате шанс с нея, защото момичето си има високи стандарти (за което й завиждам). Мъже, ако не сте високи, с тъмна коса,  свирепи и доминиращи, освен това вампири, хора, вещери, върколаци, ангели, демони и бла, бла, бла, то знайте, че Мира няма да ви одобри. Но пък можете да се свържете с мен;). След това ни е дала и любимите си автори, които никога не бях чувала. Уау, трябва да започна да чета ИЗВЪН уатпад. Преминаваме напред, Мира чете книги в жанровете: еротика (бях се досетила и без това), екшън, фентъзи, ужаси, исторически, романтика и манга. Тоест чете всичко. Ах, момичето, което мама искаше да стана. Почвам да си мисля, че Мира е повече дъщеря на майка ми, от колкото съм аз.

🌸𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵𝓮 𝓐𝓷𝓪𝓵𝔂𝓼𝓮𝓼🌸Where stories live. Discover now