OGKH 11

356 32 7
                                    

Multedya: Hamza
Vote ve yorum yaparsanız sevinirim. 

~~~~~~~~~~~

Bir anda kapı açıldı.

"Geçmiş olsun. " dedi.

Ne hakla buraya geliyordu.

"Neden geldin? " diye sordum.  O da asık olan suratına bir sırıtış yerleştirdi.  Sanki sağ tarafımda bulunan neşteri alıp karnıma sokucakmış gibi sırıtıyordu. 

"Düşmanım ne haldeymiş görmeye geldim.  Bakıyorum da gayet iyisin.  Tüh!  Kurtulamadık desene senden.  " dedi Berkan.  Bana düşman demişti.  Hâla ne olduğunu anlayamamıştım. 

"Düşman mı?  " diye sordum. 

O da küçük bir kahkaha atarak konuştu. 

"Planlarınızı biliyorum . Yardımcı meleğim herşeyi söyledi . "

Yardımcı melek derken . Yardımcı melek kim ? Daha açık konuşurmusun dostum .

"Yardımcı Me-"

"Şişşt! Daha fazla konuşmamalısın . Burdan çıkıncada ilk işin benim altıma yatmak olucak demi ? O yüzden son yattığın yatak bu yatak olsun . " dedi . Sağ tarafıma doğru yürümeye başladı . Orda duran neşteri aldı ve biraz baktı . Artık korkudan ne yapacağımı bilmiyordum . Tam bağıracaktım ki eliyle ağzımı kapadı . Neşterin yan yüzeyini boynumda dolandırmaya başladı . Göz yaşlarım hiç durmaksızın akıyordu .

Bu kadar acımasız olamazdı . Katil asla olamazdı . Belkide hayatıma sadece beni öldürmek için girmişti . Bilmiyorum ama bu durumdan kurtulmak istediğim kesin .

Tam o sırada odanın kapısı açıldı ve içeriye abim ve hamza girdi . Sanırım diğerleri uyumaya gitmişti .

Abimle Hamza ilk bana sonra Berkan'a baktı . Başım çatlamak üzereyendi ve o acıya daha fazla dayanamayıp gözlerimi kapattım .

HAMZA

Diğerleri boş odalar bulup yatmaya gittiler . Bende Onur Abi'in gelindiğini öğrenince onun yanına geldim . Selin'i ise hiç ziyaret etmedim . Dayanamazdım . Söylediklerine göre gayet iyi durumdaymış ama ben görmeye hazır değildim . Onur Abi sayesinde biraz cesaret topladım . Onur Abi ile birlikte Selin'in odasının önüne geldik . 

Kapıyı açtığımızda karşımızda Berkan ile Selin'i gördük . Berkan Selin'in boğazına neşteri koymuştu . O an Onur abi ileriye bir adım attı .

"Kızı korkutuyosun şu şakadan vazgeç . " dedi . Uzaktan bakınca hiç şakaya benzemiyordu . Sanki gerçektende kesecekmiş gibi görünüyordu .

"Hahah ne şakası . Siz beni öldürmeden ben sizi öldürüyorum . " dedi Berkan . Amacı neydi . Selin niye Berkan'ı öldürsün ki . Git gide sinirleniyordum .

"Neyden bahsediyorsun . Senin onu koruman gerekiyor unuttun mu !?" Diye bağırdı Onur abi .

Sonradan Onur abiden gelen işaretle Berkan'a yumruk attım . Elindeki neşter Selin'in boğazından aşağıya düştü .

İçeri bir hemşire girdi ve çığlık attı . Ardından güvenliği çağırdı . Ben de hâla hırsımı alamamıştım . Yumruk atıp duruyordum . En son Onur abi 'Yeter ' dediğnde bıraktım .

Suratı kan içindeydi . Çokta umrumda .

SELİN

Boynumda hissetiğim sıcaklık üzerine gözlerimi açtım.  Hemşire boynumla ilgileniyordu. 

Onun Gülüşüne Karşı HayatHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin