Nu E Momentul

154 7 3
                                    

Pov. Rose

Înfulec un cartof și zambesc.

D:Ce să mă fac eu cu tine? Spune așezându-se și mâncând și el.

Terminăm de mâncat, iar din fericire Drake nu mă presează să continuăm ce am început.

D:Ne uităm la un film?
R:Sigur, ce film?
D:Vedem imediat, faci niște popcorn?

În tipul filmului

Drake a ales un film horror, dar nu e foarte impresionant, mă uit plictisită la ecranul televizorului și mănânc floricele, stați liniștiți, m-am îmbrăcat, doar nu stăteam cu perversul ăsta goală.

Oare Lisa unde e? Nu a mai ajuns

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Oare Lisa unde e? Nu a mai ajuns. Mă ridic de pe canapea și primesc o palmă peste fund, îi arăt semnul păcii și urc la etaj, îmi caut telefonul în toată cameră, iar el mă privea ca prostu de pe noptieră. O sun.

R:Alo?
L:Bă taci din gură. (În șoaptă)
R:Alo?
L:Șșhhhh! Alo? Ce faci?
R:Eu sunt bine. Spun și îmi amintesc de momentele cu Drake.
L: Sunt și eu bine, vrei să îți aduc ceva când vin?
R:Niște bautură.
L:Ahhhh.
R:Ce?
L:Taci!!!! Ahhhh, bby.
R:Ce dracu?! Tu ți-o tragi și vorbești cu mine? Spun amuzantă.
L:Nuuuu!! Prostu ăsta are chef de glume proaste. Vin acasă.
R:Ok.

Închid telefonul și mă arunc în pat, ușa se deschide și pe ea intră Drake cu niște pungi în mână. Ridic o sprânceană și mă încrunt. Vine cu o eșarfă spre mine și îmi spune.

D:Am o surpriză, dar va trebui să te legi cu  asta la ochi.
R:Nu îmi plac surprizele.
D:Roseeee.
R:Bine. Dă-o încoace.

Mă leg la ochi și stau pe pat, mă întind, mă răsucesc și tot nu îmi dau seama ce face, oare mai e în cameră.

R:Mai ești în cameră?
D:Da.
R:Mai ai mult?
D:Ai răbdare.

Mai stau puțin, iar el îmi spune că îmi pot da jos eșarfă. Mi-o smulg de la ochi și mă uit în cameră, e minunată, dar el nu trebuie să știe asta. A aprins lumânari parfumate cu miros de trandafir, sunt puse pe rafturi, pe noptiere, pe birou, chiar și pe jos, pe pat și pe jos sunt presărate petale de trandafiri roșii, pe noptiera din stânga mea sunt așezate un bol cu căpșuni, unul cu gheață și un tub cu frișcă, Drake e doar în pantaloni și are o chitară în brațe, stă pe marginea patului și îmi zâmbește.

R:Ce e asta?
D:O surpriză!
R:Dar cum ai făcut rost de toate astea?
D:Am secretele mele.

Începe să cânte la chitară și mie mi se topește inima, e atât de frumos, îmi place și cântecul, e ales cu bun gust, OMG, el cântă, nu îmi vine să cred că îmi cântă, el chiar îmi cântă,are o voce de înger. La sfârșitul cântecului merg spre el și îl sărut. Lasă chitara de-o parte și ne punem în pat, aprinde televizorul și imediat rulează un film de drgoaste. Spre sfârșitul filmului băiatul îi pregătește o surpriză fetei, cameră, lumânări, trandafiri, îi cântă, căpșuni, frișcă și altele terminând cu o partidă de dragoste. Hmmm, oare care e mesajul ascuns? Mă întorc spre Drake care are o față foarte perversă, mă întind după o căpșună, dar îmi dă peste mână, ia o căpșună și mușcă puțin din ea, dându-mi de înțeles că dacă vreau să mănânc una, trebuie să o iau de la el. Mă urc peste el, îmi prinde fundul cu mâinile lui mari și îl strânge ușor, mă aplec spre el și mușc jumătate din căpșună, atingându-i ușor buzele catifelate, îmi ling buzele și mă gândesc la un mic joculeț erotic, iau tubul de frișcă și îi presar ușor pe tot abdomenul. Încep să mă mișc lasciv în poala lui pe ritmul melodiei, mă aplec și încep să îi ling fiecare porțiune în care am pus frișcă. Îi presar săruturi dulci pe pielea fierbinte, Drake geme ușor, termin de lins toată frișca și încep să îl sărut pe gât, mă uit fericită la pata mov de pe gatul lui. Mâinile lui încep să îmi mângâie spatele. Urc cu săruturile până la buzele lui moi. Își oprește mâinile pe talia mea și în guriele noastre începe un dans înflăcărat. Mă întoarce repede, acum el fiind deasupra mea. Începe să mă sărute pe maxilar și din ce în ce mai jos, trasează linii fine cu limba pe abdomenul meu, mii de fiori îmi traversează trupul.

R:Cu câte fete ai mai făcut asta?
D:Cu niciuna.
R:Ce vreajeala.
D:Cu fufele alea? Doar le-o trăgeam și plecam.
R:Să înțeleg că acum nu mai ești un burlac.

Dintr-o dată ușa se deschide și pe ea intră Lisa cu două sticle de vodckă. Sar ca arsă din pat, Lisa își mărește ochii de uimire și începe să râdă.

R:Ești... Arhh!!
L:Și eu te iubesc, hai continuați, porumbeilor!

Mă uit la Drake care se uită cu o față tâmpă la mine, îmi iau telefonul și fur bolul cu căpșuni apoi ies din cameră, merg în camera Lisei, se schimbă.

R:Ce faci?
L:Mă schimb, auzi, ce făceați voi doi acolo, nebunaticilor?
R:Ha! Nimic, mergem la un party, ceva?
L:Ști tu pe cineva care dă o petrecere acum?
R:Se rezolvă, sun gașca.
L:Nu ești cam...
R:Cam cum?
L:Cam căsătorită!
R:Și ce? Oricum nu a fost cu acordul meu.
L:Dar, credeam că îți e simpatic.
R:Nu, doamne. Zic și îi fac cu ochiul.
L:Bine merg să-mi fac un duș.

O las pe Lisa în cameră și intru în dormitor, se pare că Drake a plecat. Îmi fac încă un duș, doamne cred că o să înebunesc.

Stau în fața unui întreg dressing, dar totuși mă uit ca vițelul la poarta nouă și habar nu am ce să aleg. În final optez pentru ținuta asta :

Îmi îndrept părul si îmi fac un machiajul simplu, îmi iau un pistol cu încărcător, și văd că îmi lipsesc țigările, trebuie să cumpăr

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Îmi îndrept părul si îmi fac un machiajul simplu, îmi iau un pistol cu încărcător, și văd că îmi lipsesc țigările, trebuie să cumpăr. Îmi iau telefonul și îl sun pe Zyan.

R:Alo?
Z:Alo? Cine e?
R:Sunt Rose.
Z:Rose! Ce mă bucur să te aud, ce faci?
R:Sunt bine, aveam chef de un party blană, mă gândeam că ști tu ceva.
Z:Rose, ai noroc, tocmai se dă o cursă, e mega importantă, participă numai mafii și chestii dinastea, după, Din dă un party la clubul lui pentru câștigător, merg să văd și eu cursa.
R:Super, vin, motor sau mașină.
Z:Mașină, hai că am ajuns, te pup principesa.

Ies din cameră și cobor jos la bucătărie.

L:Te-ai machiat, nu pot sa cred. Yeeeey.
R:Ei, nu e chiar așa de rău.
L:Îți stă super.
R:Merci, mergem.
L:Da.

Când vrem să ieșim îl văd pe Drake cu o ținută asemănătoare cu a mea, care vrea să iese pe ușă. Ne uităm unul la altul preț de câteva secunde și apoi spunem simultan : Unde te duci?

Mortal GirlsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum