savaş

5.1K 202 127
                                    

Merhaba değerli okurlarım bu bölümde kitapta yazan bazı kısımları değiştireceğim bazı kısımları ekleyeceğim ve bazı kısımları çıkartacağım. Ve bu değişimler hikâyede büyük bir rol oynayacak yani bu bölüm kesinlikle kitaptaki veya filimdeki ile aynı değil hatta medyadakinden bile biraz değişik. Ayrıca bu benim ilk hikayem o yüzden lütfen  hatalarımı görmezden gelin.

Ölüm yiyenler Voldemort önlerinde Hogwartsa doğru geliyorlardır ve Hagrid'i iplerle bağlamış çekiştiriyorlardır. Daha yaklaşırlarken Sirius birden bağırmaya başlar "HAGRIDIN KUCAĞINDAKI KIM!? REMUS O KIM?!" Sirius tam Voldemort'a saldıracakken Remus onu tutar ve sakinleştirmeye çalışır. Voldemort tabiki Sirius onun üzerine doğru koşarken bir büyü savurmuştur ama Remus onu tuttuğu ve geri çektiği için büyü ona ulaşmamıştır.

Bir süre (Çok da uzun değil en fazla 1 dakika.) Voldemort önde diğer bütün ölüm yiyenler onun arkasında durur. Sonra Voldemort bağırmaya başlar "Harry Potter öldü!" Bu sefer Hermione "HAYIR, HAYIR!" diye bağırınca Ron onu tutar. Voldemort konuşmaya devam ederken "Aptal kız!" diye bağırır Sonra normal bir ses tonunda konuşmaya başlar "Harry Potter öldü!" "Bundan sonra bana itaat edeceksiniz!" Ve ölüm yiyenlere dönüp bir kez daha bağarır, " Harry Potter öldü" bunu demesiyle bütün ölüm yiyenler kahka atarak gülerken Voldemort da kahka attar Bellatrix biraz daha öne çıkar ve Voldemort'un sağındaki bir kayanın üstüne çıkar. Voldemort yine konuşmaya başlar "Artık bana itaat etme vaktiniz geldi!" "Öne çıkın ve bize katılın...Yada ölün!" Voldemort sustuktan sonra Lucius Malfoy Dracoyu birkaç kere çağırır. Draco, Pansy ve Blais öne çıkar ve yürümeye başlar ama Voldemort'un yanına değil de Hermione ve Ron'un yanına gittiklerinde herkes çok şaşırır. Tabiki Hermione ve Ron dışında. Neville bir adım öne çıkar. Voldemort hemen dalga geçme fırsatını yakalar ve "Ah... Daha iyilerini umut ediyordum. Söyle bakalım sen kimsin delikanlı?" Tabiki yine bütün ölüm yiyenler kahkağa atar. Neville adını söyleyince ölüm yiyenler yine gülmeye başlar. "Nevil Longbottom" Voldemort "Pekala Neville eminim sana aramızda uygun bir yer bulabiliriz." der ama Neville birden konuşunca sinirlenir "Bir şey söylemek istiyorum!" Sinirini  bastırmaya çalışırken " Tabi Neville söylemen gereken şeylerin hepimizi etkileyeceğinden eminim." Neville biraz sessiz kaldıktan sonra konuşmaya başlar "Harry'nin ölmesi bir şeyi değiştirmez." Araya Seamus girer " Onlarla konuşma Neville!" Neville bu sefer yarı Seamus'a döner yarı Voldemort'a bakar ve konuşmaya devam eder, "Her gün insanlar ölüyor!... Dostlarımız ve akrabalarımız... Doğru bu gece Harry'i kaybettik... Fakat o bizimle tam burada." Kalbini gösterir. " O boşuna ölmedi... Sen ölüceksin ama!" Diye bağırınca Voldemort sırıtmaya başlar. Elindeki seçmen şapkadan Codric Gryffindor kılıcını çıkarır. "Bu iş daha bitmedi!" Harry Hagrid'in kucağından düştüğünde herkes şaşırır. "Potter!"
Harry Draco Malfoy'un ona doğru attığı asayı tutar ve asayı yılana doğrultup büyüyü bağırır "CONFRINGO" Herkesin içine yeniden umut doğar. Voldemort küçük çaplı bir şok geçirse de (yaklaşık 3 saniye kadar) hemen ona doğru bir büyü fırlatır. Çoğu ölüm yiyen kaçar. Bellatrix ne kadar onları kalmak için zorlamaya çabalasa da giderler. Harry Voldemort'u kalenin içine çeker. "Crucio!" Bu sırada bir ölüm yiyen ona doğru bir lanet fırlatır. Laneti Draco geri savurunca sorarken sırıtır "Korktun mu Potter?" Harry de sırıtarak cevap verir "Isterdin değil mi?"

                        ...

"Sen haklıydın yani asanın sana itaat etmediğini söylerken haklıydın asa sana hiç itaat etmedi" Harry bunları söylerken Voldemort ona büyüler fırlatıyordur. "Snape'i ben öldürdüm!" Harry buna belli olmayan bir sırıtmayla karşılık verir "Peki ya asa hiç Snape'in olmadıysa, ya asanın bağlılığı bir başkasınaysa?" Harry ve Voldemort bu sırada yıkık duvarlardan birinin dibindedir. Harry "Hadi bakalım Tom bunu başladığımız gibi bitirelim, birlikte!" Deyip boynuna sarılmıştır ve aşşağıya atlamıştır. Voldemort hemen siyah bir buluta dönüşüp uçmaya başlar bu sırada Harry onu başını iki yanından kavrayıp çekiştirmeye başlamıştır. Voldemort da aynısını Harry'e yapıyordur. Yere düştüklerinde ikisi de farklı taraflara fırlamış ikisinin de asası onlardan 5-6 adım ileriye düşmüştür. Ikisi de sürünerek aynı anda asalarını alıp ayağa kalkmış ve bir düelloya tutuşmuşlardır. Harry imza büyüsü olan "Expeliarmus" Voldemort ise en güçlü ve kötü lanet olan "Avada Kedavra" diye bağırmıştır. Asalarından çıkan kırmızı ve yeşil ışık birbirini yenmeye çalışıyordur. Ama birden ışıklar kopmuş ve ikisi de yere düşmüştür.

                         ...

Harry ve Voldemort savaşırken Ron ve Hermione yılanı öldürmeye çalışıyorlardır Çünkü 6 hortkuluk da yok edilmiş bir tek yılan kalmıştır. Ron yılanı  dikkatini çekmeyi başarmış şimdi ondan kaçıyordur, sıra Hermione'dedir Nagini'nin (yılan) kafasına taş atıp bu sefer dikkati kendi üzerine çekmiştir. Nagini taş merdivenlerden Hermione'ye doğru sürünürken Ron da Basilisk dişini cebinden çıkartmış sessizce yılana doğru yaklaşıyordur. Ama planları hüsranla sonuçlanmış Nagini Ron'u fark etmiştir.
Ron hemen Hermione'nin yanına geçmiştir ve geri geri ilerliyorlardır. Ron bu sırada dişi elinden düşürmüştür. Geri geri giderlerken bir taş yığınına çarpmış ve düşmüşlerdir. Birbirleine sarılıp yılanın onları ısırmasını beklerken birden Neville gelmiş ve kılıçla yılanı kesmiştir. Sonra birden bir ses duyulmuştur "BOOOM" Hermione ve Ron sesin geldiği yere doğru koşarken Neville onlara doğru gelen başka bir ölüm yiyenle savaşmaya başlamıştır.

                         ...

Harry ve Voldemort tekrar ayağa kalkarken Hogwarts'tan gelen güçlü bir patlama duymuşlardır "BOOOM". Ve yine aynı büyüleri yapmışlardır. "EXPELLIARMUS" ve "AVADA KEDAVRA" ama bu sefer Voldemort artık ölümlü olduğu için Harry Potter'dan güçsüz kalmış ve Harry'nin büyüsü işe yararken Voldemort'un laneti geri tepmiş ve Voldemort ölmüştür. Harry ise Mürver Asa'yı havada yakalamıştır. Ve hemen duyduğu patlamanın geldiği yöne koşmaya başlamıştır.

The New MeWhere stories live. Discover now