Prológus

1.9K 114 14
                                    

Sokan mondják azt, hogyha az ember kapcsolatban van, akkor színesebbnek látja a világot. Egyszerűen úgy érzi, hogy minden szebb, világosabb, melegebb, és pozitívabb. Szebbnek látják a reggeleket, a nappalokat, az estéket. Egyszerűen mindent csodásabbnak látnak, csak azért mert mellettük van valaki, aki szebbé teszi a napjaikat. Szerintem ehhez nem kötelező egy párkapcsolat, hiszen egy baráti kapocs is szebbé teheti életét.
Számomra mégis a barátom volt az a személy az életemben, aki bearanyozta a napjaimat. Vele tényleg úgy éreztem, hogy minden szebb. Még a nehéz dolgokat is könnyebbnek láttam, hiszen ő itt volt nekem, és bármiben segített. Bármilyen nehézség akadt is a fejemre, ő egyből ugrott, és elérte, hogy jobb kedvem legyen. Közösen oldottuk meg mindig a másik problémáját. Volt, hogy szavak se kellettek, és tudtuk, hogy a másiknak éppen mi problémája van. S volt, hogy elég volt annyi, hogy összebújtunk, hogy legyőzzük a bajokat, és csak ott voltunk egymásnak.

Bokutoval elsős korunkban jöttünk össze, október 4-én. Osztálytársak vagyunk, így elég sok időt töltöttünk mindig is egymással, ami egészen addig kihatott, hogy egy kapcsolat született a barátságból. Nem hittem volna, hogy bárkit is tudok ennyire szeretni majd, mint Bokutot. Ő tényleg egy boldogságbomba, és a legeslegédesebb ember, akit ismerek. Olyan megnyugtató öleléseket tud adni, melyektől mindig jobban érzem magam. Ilyenkor olyan lesz, akár egy plüssmaci, akit imádok ölelgetni, a nap huszonnégy órájában. Rengetegszer ad édes puszikat, és csókokat, amik sokszor játékosak lesznek, melyektől megmelengeti a szívemet. Ám a mély csókokat se felejti el, melyektől mindig feléleszti a pillangókat a gyomromban. S természetesen ezeken kívül még megannyi édes dolgot tud művel, a nap minden órájában. Apró bókok, cselekvések, melyek sokat jelentenek nekem.

Októberben lesz, hogy 3 éve együtt vagyunk a fiúval. Ezalatt a több, mint másfél év alatt nagyon sok mindenen keresztülmentünk. Ott voltunk a másiknak mindig. Akármilyen mélypontra is került a másik fél olykor, mi egyből rohantunk hozzá. Lehet, hogy nem tudtunk tanácsot adni, de ott voltunk, és ez sokat jelentett mind a kettőnk számára. Boldoggá tettük mindig is a másikat, és egyszerűen imádtunk egymás társaságában lenni. Szerelmes voltam. Nagyon szerelmes. Bokuto a legjobbat hozta ki belőlem mindig, és pozitív hatással volt rám, amiért a szüleim nagyon is támogatták a kapcsolatunkat. Hiába váltak el gyerekkoromban a szüleim, és hiába éltem apával, amikor anyának bemutattam Bokutot, jól fogadta őt. Mivel a fiúnak a szülei elváltak még hetedikes korában, és az apukájával élt, ezért csak neki tudott anno bemutatni. Szerencsére ő is pozitívan fogadott engem, és sokszor megkért, hogy vigyázzak a szeleburdi fiúára. Mivel Bokuto apukája katona volt, jó párszor elkellett menni hosszabb időre. Ilyenkor mindig a barátomnál aludtam, vagy sokáig nála voltam, hogy tudjam, nem esik biztos bántódása.

Tényleg elválaszthatatlanok voltunk, és el se tudtam volna képzelni az életemet nélküle. De persze volt magánéletünk is. Bokutonak ott volt a röplabda, nekem pedig a sportolás, ami iránt rajongtam. Szerettem mindenféle sportot, legyen szó bármiről. Szabadidőmben nagyon szerettem sportfilmeket nézni, vagy csupán efféle könyveket, cikkeket olvasni. Mindig is szerettem volna sporttal foglalkozni ha felnővök, és a téma is nagyon érdekelt.
Szinte ugyanazokat dolgokat szerettünk Bokutoval és lehet, hogy ez hozott össze minket, mert emiatt iszonyatosan jól megvagyunk. Éppen ezért terveztük úgy, hogy közösen megyünk egyetemre. Együtt terveztük el a jövőnket, és azt, hogy együtt tanulunk tovább. De amint átléptünk a májusi hónapba, és komolyabban elkezdődött a tanulás, valamint a továbbtanulás gondolata is egyre gyakrabban feljött, kezdtek megváltozni a dolgok.
Nem akartunk többé a továbbtanulásról hallani, hiszen ennek köszönhetően kezdtek tönkre menni a dolgok.





---

Hyhy!❤️
Nagyon izgatott vagyok, hogy végre megírhatom a Bokutos könyvemet! Remélem elnyeri majd a tetszéseteket, és tetszeni fog nektek a történet, és a könyv is!❤️

UI: Utólag átjavítottam Reader családi helyzetét, és a hónapot, ami május lett.

Sunlit Smile |Bokuto × Reader - Befejezett|Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang