Capitolul 11

7 1 0
                                    

Eric

Dupa ce am terminat de cusut rana, o ajut sa se imbrace cu camasa lui Jay, iar apoi o cuprind in brate. A fost cel mai oribil lucru din viata mea, Jay o sa si-o ia pentru asta. Intr-un final dupa alte cateva ore in care a plans si a tremurat in bratele mele a adormit, eu putand in sfarsit sa ma intind pe canapeaua din living.
-Aaaaaaaa
-Aaaaaaaaa
Sar de pe canapea speriat si alerg spre sursa zgomotului. Mare imi e mirarea cand il vad pe Jayson in pragul usii camerei sale stana de piatra si pe blondina ridicata in fund cu o fata parca desfigurata. Ce naibi au patit astia  doi?
-Ce s-a intamplat?
-Ce cauta vrajitoarea in patul meu? Tipa Jay la mine, iar eu ma uit ciudat la blondina.
-Frate nu stiu de ce vrajitoare vorbeati tu, dar eu vad doar o blonda super sexy in patul tau si in cazul in care ai uitat tu m-ai trimis la ea acasa si sa nu uit... Spunand asta ii trag o palma dupa ceafa.
-Pentru ce dracu a fost asta?
-Era sa fac puscarie din cauza ta! Ii spun eu apoi il trag afara din camera, dar el se opune si isi pastreaza privirea de nebun asupra blondei. Inchisoarea pentru o zi i s-a urcat la cap, nu am ce sa zic.
-Din cauza mea?! Ce naibi am facut iar? Dupa ce ca am fost arestat si am avut cele mai groaznice doua zile din viata mea acum ma trezesc si cu vrajitoarea la mine in pat si cu tine care ma acuzi ca faci puscarie din cauza mea.
Oftez si ma asez langa el pe canapea, iar apoi incep sa ii povestesc cele intamplate, inclusiv partea cu doctorul la domiciliu.
-Ai facut ce?!?
-Nu a vrut sa mearga la spital sau sa chem o ambulanta, asa ca a trebuit sa ii oblojesc eu ranile. Ce era sa fac? Pierdea deja mult sange, nu o puteam lasa sa moara. Nici nu auc sa termin bine fraza, ca el e deja in dormitor si tipa la biata fata sa se dezbrace.
-Jayson ce mama dracu te-a apucat? Las-o in pace nu e suficient prin cate a trecut?
Fata tremura vizibil, iar lacrimile ii siroiesc iar pe fata, dar se supune ordinului lui Jayson. Isi deschide cu greu fiecare nasture al camasii, iar apoi o lasa sa-i cada de pe umeri.
-Ridica-te in picioare! Urla iar la ea.
-Nu il mai asculta, nu stiu ce e in capul lui de cateva zile. Ii spun eu in timp ce fac doi pasi in spre pat, dar Jayson ma apuca de camasa si ma trage inapoi.
-Esti in casa mea, asa ca faci ce vreau eu, acum ridica-te!
O privesc cum se chinuie sa se ridice din pat si imi vine sa il joc in picioare pe asa zisul meu frate. E nebun! De ce vrea sa o umileasca?  Odata ce picioarele ei fac contact cu parchetul, corpul ei tinde sa se duca intr-o parte datorita ranilor de pe corp si a celei de la axila. Jayson isi plimba ochii cu nerusinare pe trupul ei complet gol pana ce este scos din transa de soneria de la usa. Nu face nici o miscare, doar sta si o priveste in goliciunea ei.
-Jay las-o sa se imbrace si nu iti mai bate joc de ea, ca s-ar putea sa te intorci de unde ai venit.

Jayson

Ajung acasa dupa o noapte petrecuta in arest si vreau sa ma odihnesc in sfarsit, deschid usa camerei si vad ca patura se misca, iar apoi incep sa tip cand imi dau seama ca cel din patul meu e vrajitoarea de sub mine. Femeia asta mi-a facut vraji, farmece, cum naibi apare mereu pe langa mine? Pun pariu ca este mana mamei si a bunicului, clar ei au angajat- o sa imi ameteasca mintea. Tipa si ea la un moment dat, iar apoi ma trezesc cu Jayson care trage de mine sa plec de acolo. Indruga el ceva acolo, apoi plec exasperat si ma asez pe canapea, une imi pica fata cand imi povesteste ca a stat toata noaptea langa vrajitoare goala si ca arata Dumnezeiesc. Mi se ridica parul in cap si ma indrept iar nervos catre dormitorul meu si ii ordon sa se dezbrace si sa se ridice. Spre surprinderea mea, isi da jos camasa mea, si se ridica cu greu din pat, dezvaluindu-mi un trup de zeita. Imi plimb privirea lenes pe trupul ei gol si imi vine sa sar pe ea in orice moment. O avea ea fata unui clovn, dar corpul zici ca e scos din revistele pentru adulti. Ma trezesc din vis cand ma strafulgera cu ochii ei albastrii inundati de lacrimi si plini de durere. Ce naibi fac? Ma grabesc catre pat, insfac camasa si o ajut sa se imbrace, apoi o asez pe marginea patului pentru ca picioarele ii tremura ca gelatina. O invelesc cu pilota, iar ea se trage spre partea opusa a patului cat mai departe de mine strangandu-si picioarele la piept. Imi las corpul sa cada pe saltea, astfel ajungand sa stau cu capul pe degetele ei de la picioare si sa privesc tavanul. Nu spune nimic, dar ii simt ochii plimbandu-se pe fata mea.
-Mi-ai facut farmece, nu? Bunicul sau mama te-au angajat? Cati bani vrei sa ma lasi in pace?
Nu imi raspunde, doar ma priveste confuza si speriata, nu stiu ce s-a intamplat ieri dupa arestarea mea in apartamentul ala, iar pe Eric nu l-am ascutat decat atunci cand am auzit de partea in care a vazut-o goala si a atins-o.
-De ce nu esti in apartamentul tau? O intreb eu incercand sa imi iau gandul de la problemele care danseaza in capul meu.
Nu o las sa imi raspunda caci imi apare un zambet tampit pe fata si o intreb:
-Nu ai putut rezista ofertei mele de a manca o prajitura impreuna. Te-am asteptat, sa sti, dar tu iti faceai de cap cu sotiorul tau care cred ca te vrea mai mult moarta decat vie la cum arati. Il iubesti? Ma trezesc eu intreband-o, gura mea luand-o inaintea creierului.

Dragoste cu complicatiiWhere stories live. Discover now