⭐..Nar Delisi..⭐

349 40 28
                                    

⭐İlk olarak kendini kısaca tanıtabilir misin?
~Kendimi tanıtma işlerini pek beceremem. 😂 Şimdiden anlaşalım.

Ben bildiğiniz üzere Nardelisi. :) Sizlere gerçek adımı söylemeyi çok isterdim ama bazı kişisel sebeplerden dolayı gizli tutuyorum. 19,5 yaşındayım. :)) 20’ye sayılı aylar kaldı. :D Şu an okumuyorum, tekrardan üniversite sınavına hazırlanıyorum. Mezun bir öğrenciyim yani. :)

⭐Kullanıcı adının herhangi bir hikayesi var mı?
~Kullanıcı adım aslında narı çok sevmemden kaynaklanıyor. Bir de narı her zaman kalplerimize benzetirim. Uzun yıllardır bir yere üye oluyorsam hep bu nicki kullanırdım. Artık üzerime yapıştı diyebilirim. :)

⭐Ne kadar süredir wattpad kullanıyor, ne kadar süredir yazıyorsun?
~6 yıldır wattpad kullanıyorum. 2,5 yıldır da yazıyorum. Aslında daha çok önceleri yazma çalışmalarım olmuştu, hatta yayınladığım çok eski hikayelerimde vardı. Sonradan hepsini kaldırdım ve kendimi iyice hazır hissettiğim an’a kadar okuyucu olarak kaldım.

Babasının Kızı gibi bir kitap yazmak nereden aklına geldi? Bu kadar beğenileceğini düşünüyor muydun?
~Babasının Kızı yazmak aslında çok ani bir karardı. Normalde hep uzun hikayeler okurdum ama bir ara textingler çok ilgimi çekti. Sonra birkaç tane okudum ve çok zevkli olduğunu fark ettim. Ardından ‘neden ben yazmıyorum’ deyip başladım.
Bu kadar beğenileceğini açıkçası düşünmüyordum. Çünkü textingler çok fazlalaşmaya başladı ve neredeyse hepsi birbirine benziyor. Bu kadar büyüdüğümü görmek beni çok şaşkına çevirdi. :)

⭐Yazarken ilham aldığın bir yer (kişi, müzik, kitap, film) var mı, varsa ne?
~Müzik dinleyerek çok yazamıyorum. Aklım direkt müziğin sözlerine kayıyor ve düşüncelerimi toparlamakta zorlanıyorum. O yüzden çok nadir müzik dinleyerek yazarım. İlham veren şeyler genellikle kendi yaşadığım olaylar vs oluyor. Bazen replikleri bile birebir yazıyorum.

*Ben de genellikle hep kendi yaşadığım şeyleri katan biriyim.

⭐Kitabın basılmasını isteyen çok okur vardı, sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun?
~Hikayenin basılması çok isteniyor, evet. Ama sorun şu ki ben istemiyorum. Yani en azından texting olarak yazdığım hikayelerimin basılmasını istemem. Çünkü hikayelerim sadece mizahi öge barındırıyor. Yani bence. Hatta bazılarına göre espriler çok abartı, saçma vs gelebiliyor. Bu yüzden istemiyorum. Onların bu platformda kalması en sağlıklısı. Ama yazmayı çok istediğim ve üzerilerinde çalıştığım kurgularım var, onların kitap olmasını isterim. :)

⭐Burada beğendiğin yazarlar var mı?
~Yazarlar tabii var. Birincisi de lovercasper_ :)

⭐Okuyuculara önermek istediğin kitap? Buradan veya gerçek hayattan.
~Yani herkesin zevki tabii ki farklıdır ama Sherlock Holmes serisi, Agatha Christie ve Jane Casey’nin kitaplarını çok severim.

⭐Hobilerin neler?
~Hobilerim... Çoğunluk gibi kitap okumak ve müzik dinlemek. Onun dışında resim çizmekten çok fazla hoşlanıyorum ve de bir ara stres atmak için merak saldığım örgü örme ve tabii hikaye yazmak. :)

*Ben de resim çizmeyi çok seviyorum ve örgü örmeye de merak saldığım bir zaman olmuştu.

⭐ Herhangi bir kitabından bir replik, diyalog rica edebilir miyim acaba? Karakterlerin özelliklerine göre, kitapta olmayabilir.
~Tabii ki en sevdiğim replik bu diyemem ama her seferinde yüzümde bir gülümseme bırakır. Bir İçim Su’nun 14. Bölümünün sonunda Deniz şöyle diyordu:

“Acısıyla tatlısıyla geçirdiğimiz dört yılın sonuna gelmiştik. İlk aşkımı, ilk dostumu buldurtan, ilk kalp kırıklığımı yaşatan ve diğer dostlarımı da hayatıma katan bu dört yılı asla unutmayacaktım. Ve ben ne şanslıydım ki, bir devir bitse dahi, bu altı kişiyle beraber yeni bir devir başlayacaktı.”

⭐ Son olarak Bir günlüğüne her şey mümkün olsaydı, neler yapmak isterdin?
~Bir günlüğüne her şey mümkün olsaydı  her şeyi yapardım. :))

⭐ Bu güzel röportaj için teşekkür ederim.
~Umarım cevaplar yeterli ve memnun edicidir. Güzel soruların için çok teşekkür ederim. :)

⭐Gif geldiğine göre röportajın sonuna gelmişiz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

⭐Gif geldiğine göre röportajın sonuna gelmişiz.

nardelisi

YAZARLARLA RÖPORTAJ (Askıda Ama Önerilere Hep Açık) Where stories live. Discover now