Partea 1

8 0 0
                                    

-Andreea! Poti veni jos? 

Oh doamne! Ce mai urasc asemenea momente... stau si eu linistita si dintr-o data ceva sa imi strica buna dispozitie.

-Da tata! spun eu cu o stare putin de lene si de oftica si dau ochii peste cap. Imi inchid jurnalul, cobor din pat si cobor scarile. Da tata! repetand sa ii atrag atentia tatei ca am coborat scarile si ca sa aflu ce are de gand sa imi spuna. 

-Andreea poti lua loc 5 minute sa vorbim despre o mica chestie?

-Da, spune ce este, ca am si eu de scris.

-Bine, atunci o sa fiu mai direct sa nu-ti iau din timp. Eu si cu mama ta, am vrea sa iti spunem ca de saptamana viitoare o sa ne mutam in Iasi si trebuie sa te luam si pe tine, nu numai din cauza navetei si serviciului, dar o sa punem casa spre vanzare sa ne putem asigura si noi o sursa de bani pentru viitor.

-Ce? Iarasi avem aceeasi discutie? Stii care e raspunsul meu si ce parere am despre asta... Eu nu vreau sa plec de langa Ana si stiti cat de mult inseamna ea pentru mine, spun eu cu un ton normal putin spre tristete.

-Da stim , dar trebuie sa facem asta, stii ce situatii si probleme avem si noi ca parinti... asa ca trebuie sa rezolvam fiecare problema in parte si sa facem asta... e spre binele nostru.

Eu aflandu-ma intr-o stare de putina tristete si simtind ca sunt pusa la mijloc ii spun tatei ca "bine, atunci ma duc putin la Anna, si vorbim maine ca as vrea sa stau si putin peste noapte la ea" 

-Bine, dar ai grija in cazul in care te duci la petrecere cu Anna, bine?

-Bine, bine!

Urc la etaj, ma schimb si dupa o tai in goana la Anna sa imi aline durerea. In cazul care nu o stii pe Anna, ea e tipul de fata foarte simpatica si intelegatoare, dar uneori se mai da si drept fata aia pretrecareata, dar macar e amuzanta. Imi amintesc cand ne-am plictisit rau si singura chesie ciudata rau pe care am avut-o amandoua era sa sunam cu numar ascuns persoane random sau prieteni si sa ne prefacem ca suntem alte persoane. Ce ne-am mai distrat, dar eram si noi pilite dupa cateva beri. In fine, Anna nu sta chiar asa de departe de mine si asa ca am ajuns imediat la ea cat timp v-am povestit voua putin despre ea. A! da! numele ei se scrie asa ca parinti ei sunt din alta tara si hai sa nu ne prea batem capul.

-Annaa... Annaa... Annaa... strig eu la usa casei ei si astept sa vina la usa.

-Andreea! Ce mai faci draga? Hai intra!

-Sunt bine, doar ca am venit sa vorbim despre ceva, dar totusi tu de ce esti asa grabita?

-Pai ma duc la petrecerea lui Luke, a venit iarasi pe la noi in oras, tot daca vine vara si scoala e pe sfarsite... si mna... am zis ca sa nu pierd ocazia sa nu petrec alaturi de el, in plus, e prima oara cand face o petrecere aici.

-Da eu ce fac? Am venit sa stam si noi putin singure ca totusi ai tai sunt plecati cu serviciul si gen voiam sa vorbim si noi asta seara despre ceva si gen sa ne distram si noi

-Tu nu vrei sa vi cu mine? Poate stai si tu de vorba cu Luke si iti faci si tu de cap pe acolo ca ai de unde.

-Nu, nu vreau pur si simplu... nu am nevoie de petrecere sau de chestii de genul, dar in fine, daca vrei te poti duce...

-Dar ce ai patit?

-Am dat de o mare problema...

Ceva altfel...حيث تعيش القصص. اكتشف الآن