Kısa Bir Teşekkür Ve Veda Konuşması

171 22 21
                                    

Song: Ateez - Star 1117

Taslaklarıma Kasım'da kaydetmeye başladığım ve en son bölümünü Mart ayında yazıp ilhamlarımın poposunu bana döndüğü kitabımın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Finali sanırım ben de beklemiyordum ve biraz ucu açık kaldı gibi ama kafanızda açık kalan yerleri kendi güzel hayal gücünüze bırakmak istedim.

Her şu yazıyı yazarken içim burkuluyor ama bir yandan seviniyorum da. Okuyup sevdiğinizi görmek gerçekten benim için çok özel. Bu yüzden her seferinde teşekkür etmekten hiç gocunmuyorum.

Uzun aralı bölüm atmalarıma rağmen beni beklediğiniz için, zamanınızdan bir parçayı bana ve bu kitabıma ayırdığınız için, tatlı yorumlarınız, attığınız oylar için, her şey için ayrı ayrı teşekkür ederim. İleride kime nasıl bir şey yazarım bilmiyorum ama hep birlikte kalmaya bakalım, olur mu?

Sizi çok seviyorum, bunu belirtmek istedim. Yaptığınız en ufak yorum bile benim için çok kıymetli. Sağlıkla kalın ve kendinize çok iyi bakın çünkü daha buluşacağımız bir Luqi fici olur mu bilmiyorum ama kesinlikle yeni başka ficler olacak. Kocaman (sosyal mesafeli) öpüyorum hepinizi. ❤️

Put It Straight |LuQi|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin