what a wonderful night

759 56 107
                                    

x

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


x

Eve döndüğümde yaptığım ilk iş kendimi koltuğa bırakmak oldu, derslere çalışamayacak kadar yorgundum ve babam, Steve'i geri kazanmak uğruna oldukça yoğun çabalar içindeydi, bu yüzden evde yalnızdım.

Umarım planımız işe yarardı ama bunu ancak babam eve geldiğinde öğrenebilirdim.

Ve bilmem kaçıncı kural: Eğer Tony Stark evde yoksa biricik oğlu onun içkilerini içmeye başlar, böylece Tony eve geldiğinde içkilerinin bittiğini fark eder ve yenisini aldırır.

Muhteşem değil mi?

İlk seçtiğim içkiyi alıp kendimi koltuğa attım, aklıma bu gece Gwen'i getirmeyecektim, asla. O tuhaf kırmızı taytlı adamı daha çok getirmeyecektim.

Gwen, her şeyiyle sevdiğim fakat ona kendimi bir türlü sevdiremediğim sarışın kız. İnanılmaz düzeyde Steve'e benziyor. Ben de babama bu yüzden hep içten içe taktik sordum ama onlarda yarayan hiçbir şey bizim ilişkimizi ilerletmiyordu.

Sevdiği şeyleri yap demişti babam. Steve'i tavlarken öyle yaptığını itiraf etmişti, en azından bir dönem aşklarının nirvana zamanlarında durmadan beraber tatile çıkıyorlardı ve babam her seferinde Steve'e üstün bir ilgi ve emek gösteriyordu.

Ama sanırsam bir müddet sonra şirket, Avengers derken babam o nirvanadan fena çakıldı. Fakat kendisi bunun farkında değil.

Ben de Gwen ile bir ilişkiye başlasaydım bunlara dikkat edecektim ama başlayamıyorum çünkü Bayan Stacy benden nefret ediyor. Öyle ki ona sinirimden okulu ektim.

İşin en kötü yanı da içimden bir ses hala Gwen'in kapısında bitmem gerektiğini acizce söylüyordu.

Hayır hayır hayır, seni aptal! dedi içimdeki şeytan Peter. Sesi beni inanılmaz rahatsız ediyordu, bu salaklığın yüzünden Gwen seni durmadan kullanıyor! Senin onu kullanman lazım.

Gerçek sevgi böyle değildir, dedi bu sefer içimdeki melek. Onun sesi dondurma yerken çıkan ses kadar güzeldi, Gwen'in görmesi gereken tek şey ona ne kadar değer verdiğin.

Pekala.

Babam aşkının peşinden koşuyordu, belki bunu Steve'den başka kimseye yeterince ilgi göstermediği için de yapıyor olabilirdi, bilmiyordum ama bir şekilde koşuyordu işte!

Evet.

Ben de koşacaktım! Hadi ama babamdan ne farkım var benim?

Bir konuda ben de size katılıyorum, sonuçta o Tony Stark. İnanılmaz düzeyde zampara, dünyanın en zengin adamlarından biri, millete sataşmakta uzman, havalı bir patron ve ikonik bir sakalı var. Hatta kadınların dediğine göre büyük-

Bundan sonrasına size saygımdan devam etmiyorum ama anladınız siz.

Babamın en pahalı viskisini gözüm yaşlı bir şekilde dönen başımla bitirmeye yaklaştıktan sonra sırıtarak ellerimi birbirine çarptım, vakit bu vakitti. Kafam pırıl pırıldı ve babam eğer görevini başarıyla tamamlarsa, ki hep tamamlardı, bu gece eve gelmeyecekti.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 20, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

𝘮𝘪𝘴𝘤𝘩𝘪𝘦𝘷𝘰𝘶𝘴 ∝ 𝘪𝘳𝘰𝘯𝘥𝘢𝘥Where stories live. Discover now