-7

1.4K 51 3
                                    

İyi okumalar dilerim..

İyi okumalar dilerim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

2016

Kim Taehyung

Bindiğim arabanın kapısını kapatıp anahtarı takmıştım. Aklımı kurcalayan bazı düşünceler vardı. O gün babamın odasına girdiğimde bir fotoğraf görmüştüm jungkook'un babasıyla benim babamdı birbirlerine sarılarak gülüyordu. O günkü o fotoğraf çok dikkatimi çekmişti ve beynimi kurcalıyordu.
Arabayı ters yöne sürüp ofise sürmüştüm kafamı sorgulayan bu olayı babama anlatacak ve ikisinin birbirleriyle olan balantısını öğrenecektim....
İndiğim arabının kapısını kapatıp elimi çebime atıp arabanın anahtarını çıkarıp kilitlemiştim.

Arabamı çok seviyordum daha yeni almıştım. Paramız zor yetmişti fakat almıştım. Bu aralar ofisi bile devir edecektik çok çağresiz bir dönemden geçiyoduk ve ben babama yardımcı olmak için şirkete geliyor gidiyordum..
Kapıdan içeri girdim ve asansöre yöneldim.

İki kere kapıya vurmamla gel komutunu aldım babam beni görünce mutlu olmuştu

"Hoşgeldin oğlum şöyle otur istersen"

Babama dönüp "kısa kalacağım zaten böyle daha iyi" Demiştim

Babam gülmüş ve konuşmaya başlamıştı"bugün için burada işin olduğunu hatırlamıyorum araba aldığıma pişman etme beni biliyorsun daha ikinci taksitini zor bitirdik"

Babamın vurduğu lafla kırılmıştım lan aq zaten elime cumartesi pazar veriyosunuz daha ne kadar kısacaksınız amkyim

"İşim yoktu bende senin yanına geldim. Eğer işlerin varsa gidebilirim baba?"

Gülmüş ve"hayır işler bugün yoğun değil. Neyi merak ettin oğlum" sanki bir şeyler gizler gibiydi yüzündeki gülümsemesi hemen silinip sert bir ifade almıştı yüzüne ama anlamadığım şey işlerde yoğun değil sanki birine sinirli gibide neyse

"Baba sana birşey soracağım fakat bana kızmayacaksın?"

Demiştim korkak bir ses tonuyla yani babamdı o korkmam normaldi. Yüzünde bir gerginlik vardı.

"Kızılacak bişeyse tabiki kızarım hem sen ne zamandan beri bana birşey sorar oldun."

Güldüm"ya baba öyle deme"demiştim

Oda"ne 'öyle deme' demesi bugün günlerden ne!?"

"Çarşamba" demistim sırıtarak

"Lan eşşoleşşek çarşambaysa senin ofiste ne işin var?!!"

Pfg valla sıkıyo bu adam beni"baba bişey sormak için geldim dedim ya"ayağa kalkıp camdan aşağı park yerine bakmıştı

"Daha bide arabayla gelmiş para bol tabi"

"Ya baba yeter bişey sorup gidicem aaa ne kadar uzattın!!"

"Baba'ya bağrılmaz eşşek"deyip yerine oturmuştu ikimizde gülüp ona doğru dönmüştüm"baba o gün odanın kapısını açık bırakmışsın annemde bana kapıyı kapat temizlikçiler gelir şimdi babanın odasıda temizden kirliye dönmesin dedi bende gittim kapıyı örtecektim ki odanda jungkook'un babasıyla resimlerin vardı hemde birsürü siz ne zman arkadaş oldunuz ki? Ayrıca bir kerede benim kardeşim felan varken fotoğrafınız var?"

Babamın yutkunma sesi ta buraya gelirken ciddi bişey olduğunu anlamıştım

"Baba ne oluyo lütfen söylermisin!?"

Babam kafasını sallamıştı ve yine yutkunmuştu

"Aslında baya geç oldu anlatmalıydım sna."demiş ve beni daha beter merak ettirmişti şimdi daha çok merak ediyodum

" sen doğmadan önce ben bir mafyaydım. Ve o aralar yine böyle elim sıkışıktı bicaresi vardır diye her tanıdığımın yanına gittim ve Jeon Jungwoo'yla karşılaştım parayı ondan istedim borç olarak oda tamam dedi sonra işlerim düzeldi ve ona borcunu verdim" duyduklarımla şok üstüne şok yaşarken devam etmesi için kafamı salladım.

"Sonra sen doğdun baya bir büyüdün sonra kardeşin oldu derken sen 18 kardeşin ise 15 yaşındaydı bir gün yine karşılaştım Jeon Jungwoo'yla bunun eli sıkışmış benden yardım istedi bende tamam dedim felan benden yardım istediğinde meğer telefonda bizi bir başka biri daha dinliyomuş bu kişinin oğluda Kim Hanesa ya aşık olmuş yani 15 yaşındaki kardeşine" gözlerim pörtlerken  yutkunmuştum.

"Kim Taewoo yani senin amcanmış meğer bu. Oğlu ise Kim Deen-ah benim kızıma aşık olmuş sonra bunlar birgün bize geldi ellerinde silahlar kızını ver diyorlar tabi sen o ara yurtdışında yaz tatilinde teyzenleydin neyse bende kızımın kaderi güzel olsun diye bu mafya kılıklı kim Deen-ah'a vermedim bu delallendi celallendi aldı kızımı karşısına çekti silahı vurdu kızımı tam sol göğsünden ben orda bir feryat koparırken Deen-ah da ağlamaya başladı sonra aceleyle hastaneye götürdük ki kızım ölmüş günler aylar geçerken annenle kendimizi zor topladık sanada balkondan düştü dedik fkat pekde yemişe benzemiyodun"gözlerimden akan firari yaşları silmiş ve öfkelenmiştim.

"Ne demek tüm bunlar herşey o Jeon Jungkook'un babasının suçumu şimdi"kafasını olumlu anlamda sallamıştı ve ardından konuşmaya başlamıştı

"Evet eğer Jeon Jungwoo o telefonu açıpta adamlara bir fırsat vermeseydi şu an Hanesa yaşıyo olurdu bu olayın bütün suçlusu Jeon Jungwoo ve Jungkook'la konuşmanı yasaklıyorum zamanı geldiğinde sende en yakın arkadaşından kazık yememen için"

Kafamı sallamış ve ayağa kalkıp görüşürüz işareti yapmıştım hızla arabaya binip Jeon Jungkook'u öldürme çabaları arıyordum Jungkook bizim sınıftan serserinin tekiydi bide arkadaş grubu vardı hepsi serseriydi arabamın anahtarını dönderip gaza basmıştım o gün ilk aldığım arabamla kaza yapmıştım ve nefretim kat ve kat büyümüştü Jeon Jungwoo'ya ve Jungkook karşı..

O andan itibarende tıpkı bir suç örgütü gibi Jeon Jungkook'la ugraşmış ve ona olan nefretimi almıştım. Ona Kim Taehyung'un ne olduğunu gösterme vaktiydi vakit..

________________

Bölüm sonu

Ayy allahım rezillik ergenler gibi yazmışım amkyim nasıl okuyonz hala hayretler içerisindeyim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ayy allahım rezillik ergenler gibi yazmışım amkyim nasıl okuyonz hala hayretler içerisindeyim. ( 7 temmuz 2021)


SelamMSIFSMDŞEÖPSKSS LAN ŞİMDİ TARİF ATAYIM BAĞRİ (27 Şubat 2022)

Hate LoveWhere stories live. Discover now