19

734 19 2
                                    

[Min Yoongi]

Şuan ne mi yapıyorduk? Parkta oturuyordu ve ben çok sıkılmıştım bu düşünceli ortamdan. Karşımdaki 3'lüye darıla sıkıla bakarken

"Ne yapıcaz!!!" Demiştim. Çünkü geldikleriniiden beri mal gibi düşünüyorlardı...

"Bence Taehyung ortadan kaybolsun hmmm!?" Demişti benim aşk böceğim.

"Taehyung ortadan kaybolsa bile bu mal Jungkook farketmez bile o yüzden bu şıkkı ele Jimincim" demişti hoseok bende bu dediğine katılmak için kafa sallamıştım.

Elimdeki saate bakmış ve 3'lüye dönmüştüm.

"Vakit doldu daha gelmedi bu" demiştim. Jin hyung kafa sallayıp beni onaylamıştı altı üstü parka gelecek aq ne kadar yavaş yürüyordu...

"Jin hyung sen niye Namjoon hyung'u tek bırakıyon malmısın acaba? Şimdi o sakarlıkla yere kapaklanmadıysa daha" demişti hoseok bende kafa sallamıştım. Jimin'le bizde gülümsemiştik...

"Ne çene çaldınız amkoduklarım geldim işte." Kafamıza vurmasıyla sinirli sinirli bakış atmıştım. Jin hyung gözlerini pörtleterek Namjoon hyung'a bakmış ve hemen soru yağmuruna tutmuştu.

"Nerde kaldın aşkım? Kimleydin? Niye bu saate kadar gelmedin? Ne yaptın lan bu saate kadar?-" Oha dememizle susmuştu yuh yani ahirette bu kadar soru sormuyorlardı. Namjoon hyung gözlerini şaşkınca ayırıp susmuştu

"Sen ona bakma" demişti Jimin Jin hyung'un ağzını kapatarak.

Adımlamaya başlarken herkes susmuştu. Yine bana kalmıştı konuşmak.

"Bu Jungkook'u ne yapsak yapalım ikna edemeyiz.." demiştim diğerleri de kafa sallamıştı.

"Niye ki!?" Demişti Namjoon hyung.

Birinin bağırmasıyla götüm havaya uçtu sanmıştım. Ayaklarım yerden kesildimi diye baktığımda gayet yerlerinde iyi bir durumdaydı.

"BULDUM LAN YAVSAKLAR BULDUM!!"

"Ne bağrıyon lan!! Korkudan altıma işicektim it" demişti Hoseok.

"Ne buldun aşk böceğim?" demişti Jin hyung

"Bence Taehyung evde otura otura darlanmış, sıkılmış bir temiz havaya ihtiyacı var değil mi? Hyung-sik'e söyleyelimde buna biraz hava aldırsın" demişti gözlerimi hızlıca açıp kapattım. Kimdi lan bu Hyung-sik?

"Kimdi lan bu Hyung-sik?" Diyen Jimin aşkıma

"Kalp kalbe karşıdır" diyip yanıma çekmiş ve dudağına bir buse kondurmuştum. Oda gülmüştü eheheh

"önümde öpüşmeyin bari " diyen hoseok'a dil çıkarmıştı Jimin

"Kess!!" Demiştim.

Namjoon hyung çocugun fotorafını göstemişti ve allak bullak hatırlıyodum amn hatırlamasamda olurdu önemsiz biriydi sonuçta..

"Taman bana uyar" dmiştim.

"Bize dünden uyar" kafa sallamıştım.

Baya bir parkta konuşmuş yeri geldi Jimin salıncağa binmiş onu bile sallamıştım. Sonra biraz mısır felan almış eve geçmiştik.

-

Taelien

Taelien

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hate LoveWhere stories live. Discover now