Part 13

1.6K 65 3
                                    

Ella Point Of View

Een kusje op mijn lippen maakt me wakker, ik kreun en grijp me vast aan het eerste wat ik tegenkom. Haar.. hm.. Voorzichtig haal ik mijn handen er doorheen en ik ruik het meteen.

"Niall." zeg ik hees.

"Good evening babe." zegt hij en hij grinnikt. Ik laat mijn handen afglijden naar zijn wang, mijn ogen nog steeds gesloten. Hij komt dichter tegen me aanliggen en legt zijn armen om mij heen. Dit zal er interessant uitzien, ik doe mijn ogen open en kijk in zijn felblauwe.

"Hi." glimlacht hij en ik kijk verder zijn gezicht af, rode wangetjes en blonde haren.

"Hi." glimlach ik terug. Ik wrijf over zijn wang en haak mijn benen met die van hem. Ik kan wel wat met mijn benen, ze zijn gewoon te zwak om op te staan.

"Goed geslapen?" Vraagt hij en ik knik tevreden.

"Ja, het was goed." glimlach ik. Hij knikt en geeft me een vlug kusje. Ik laat mijn ogen nog even gesloten als hij mijn lippen loslaat, de smaak van zijn lippen tegen die van mij en het gevoel in mijn buik is perfect.

Als ik hem aankijk, zie ik hem me grijnzend aankijken. Ik bloos en wend mijn blik af. Hij tilt mijn hoofd op bij mijn kin en zet een langere kus op mijn lippen. Onze lippen bewegen perfect over elkaar, ze zijn gemaakt voor elkaar.

Ik trek terug en kijk hem aan, nog steeds ben ik een beetje slaperig en ik wil zo'n moment nog wel kunnen herinneren. Hij kijkt me aan en likt zijn lippen. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en sluit mijn ogen.

"Babe?" Gromt hij vragend.

"Hm?" Grom ik terug en ik kijk hem aan. Hij wrijft over mijn wang en kust me opnieuw, ik trek opnieuw terug voordat hij het had gewild.

"Princess, please, just kiss me." zeurt hij en ik zucht. "Weet je wel niet hoe lang het geleden is dat ik jouw tong tegen die van mij heb gevoeld?" Fluistert hij. Ik kijk op naar hem, verbaast om zijn taal, zoiets heeft hij nog nooit gezegd.

"Nia-"

"8 weken en 5 dagen Ella!" Onderbreekt hij me. "En jij wilt dat ik me dan nu rustig houdt? Als je gewoon naast me ligt en we alleen zijn? Weet je wel niet hoe lang dat is? Dat is meer dan 2 maanden!"

"Het is niet dat ik het niet wil, ik wil het blijven onthouden als jij me zoent, nu slaap ik nog half." hij knikt en zet zijn kin op mijn voorhoofd. Ik zucht weer zacht en knijp mijn ogen dicht. "Sorry Niall."

"Wat?" Vraagt hij op een schattig toontje.

"Sorry." zeg ik iets duidelijker, hopend dat hij het verstaat.

"What? Why?"

"Gewoon, dingen veranderen en ik ben degene die er wat aankan doen."

"Wat dan?"

"Meer tijd aan jou besteden." hij tilt mijn hoofd op en cupt mijn hoofd met zijn handen.

"Bedenk het nou niet zo." lacht hij een beetje en zijn duimen wrijven over mijn wangen. "Je hebt het moeilijk, dat snap ik ook wel. Zeg nou please geen sorry."

Ik knik voorzichtig, hij drukt een zacht kusje op mijn lippen. Ik sluit mijn ogen en doe met hem mee, nu, nu gaat het wat meer zijn dan een normaal kusje, daar zorg ik voor.

Hij wilt me al loslaten maar ik leg mijn armen in zijn nek en trek en naar me toe. Hij grijnst.

"Toch wel princess?" Mompelt hij.

"Shut up." mompel ik, hij maakt daar gebruik van om zijn tong in mijn mond te leggen. Onze tongen vechten om de macht, hij wint. Ik trek aan zijn haar, hij houdt me tegen hem aan en gaat in 1 beweging over me heen hangen. Zijn lippen nog steeds op die van mij. Hij kijkt me voor een paar seconden aan en steunt op zijn handen die in de matras gedrukt zijn. Zijn ogen staan donkerder dan normaal, maar nog steeds lief.

Impossible Love ❀N.H.❀Where stories live. Discover now