Part 39

1.1K 48 7
                                    

Ella Point Of View

Ik word weggezogen uit mijn slaap en beweeg een beetje, Niall ligt tegen me aan, zonder kleren. Ik heb ook geen kleren aan na gisternacht, dit is pas de 2e keer dat dit gebeurt maar zo veel problemen heb ik er niet mee. Het is niet dat ik het fijn vind om naakt naast iemand te liggen maar ik vind het nou ook niet verschrikkelijk, als het met Niall is.

Ik trek de dekens op tot mijn kin, ookal zou het niet uitmaken. Mijn ogen zijn nog steeds gesloten en ik voel me vies, zweterig. Dit is zo'n moment dat ik weg zou willen sluipen, gewoon gaan douchen en daarna terug komen.

Misschien moet ik dat ook maar doen. Ik open mijn ogen en kijk naar Niall, hij slaapt nog. Nog steeds even mooi als anders.

"Ik hou van je Niall." Fluister ik en ik geef een zacht kusje op zijn lippen. "Niemand zal ooit snappen hoeveel, zelf jij niet denk ik." mompel ik en ik leg mijn hoofd op zijn borst. Hij blijft stil en snurkt een beetje. Ik sta op, pak schone kleren en loop naar de badkamer. Nu maar hopen dat hij niet wakker wordt van de douche.

Ik zet de douche aan, wacht tot hij warm is en ga er dan onder staan. De warme stralen voelen goed tegen mijn klamme lichaam en ik sluit even mijn ogen. Niall is zo lief, schiet er door mijn hoofd. Ik kan niet stoppen met nadenken over hem. Hij is gewoon te lief en ik denk niet dat ik het aankan als hij me nog eens zou dumpen.

Als ik me bedenk dat ik al 10 minuten onder de douche sta en nog niks heb gedaan, pak ik snel mijn shampoo en was ik mijn haar en lichaam. De tijd dat ik hier sta, denk ik alleen maar aan Niall. Ik kan het niet stoppen.

Ik stap de douche uit nadat ik het water heb gestopt en wikkel meteen een handdoek om me heen. Het is koud, de verwarming gaat in de nacht automatisch uit en zo tegen de kerst, is het koud buiten. Vlug borstel ik mijn haar, droog ik mezelf af en kleed ik me om in mijn ondergoed, hoe sneller ik hier klaar ben, hoe sneller ik weer warm bij Niall in bed lig. Ik vlecht mijn haar in zodat het niet in de weg zit en loop stilletjes naar de slaapkamer, Niall kijkt naar me als hij zijn shirt aantrekt en glimlacht.

"Hi princess." zegt hij zacht. Ik glimlach ook naar hem wat hem lichtjes laat grijnzen.

"Hi snowflake, ik had gehoopt dat we nog even konden knuffelen?" Bloos ik en ik loop voorzichtig de kamer in.

"Heb je het koud?" Vraagt hij, ik heb geen idee of dat een ja of een nee is op mijn vraag. Ik knik maar als antwoord op zijn vraag, hij loopt naar het bed en gaat erin liggen. "Kom je?" Vraagt hij en hij kijkt om naar mij. Ik knik lichtjes en ga naast hem in het bed liggen. Zijn armen gaan strak om me heen en ik leg mijn hoofd op zijn borst. "Better?"

"Much better." mompel ik en ik leg mijn armen ook om hem heen. Hij knikt en wrijft over mijn schouder. Ik zucht opgelucht dat ik samen met hem hier lig.

"Ik wil zo veel dingen tegen je zeggen." mompelt hij met zijn lippen tegen mijn hoofd, ik weet dat hij het liever in zijn hoofd had gehouden dan hardop had gezegd, maar daar is het nu te laat voor.

"Begin maar." glimlach ik op naar hem.

"Uh.. Je hebt een heel erg mooi lichaam, mooie ogen, mooie lippen, mooie haren, lief neusje, alles. Je ben lief, slim, knap, grappig, spontaan." ik rol mijn ogen om de opsomming en kijk hem weer aan. "Sarcastisch." voegt hij er nog met een glimlach aantoe en ik lach even. "Je lach is mooi. Je huid is zacht, net als je lippen. En.. ik hou van je." sluit hij af.

"Alles gezegd wat je wil zeggen?"

"Niet helemaal, maar dit zijn mijn gedachten samengevat." bloost hij en hij legt zijn wang tegen mijn hoofd. Ik grinnik en druk een kusje tegen het eerst komende stukje huid van hem wat ik tegenkom. "Eigenlijk maar 1 woord, Ella."

Impossible Love ❀N.H.❀Where stories live. Discover now