Așteptându-te.

2 0 0
                                    

M-ai lăsat singură. Dar nu te judec, dragul meu. Știam, știu și voi ști mereu că asta era singura soluție.

Despărțirea noastră mă sufocă, dar știu că ne întărește peste măsură. Mereu am privit-o ca pe o ruptură totală ce va ține o eternitate, însă știam că te am aproape de mine. Nu mi-am imaginat că despărțirea vine cu mii de kilometri între noi. Poți spune că am mai trecut prin asta. Ne-am despărțit de atâtea ori, dar nu am rezistat unul fără altul. Simțeam cum sângele ni se scurge din vene, ne simțeam goi și incompleți.Trebuie să îți mărturisesc că nu te condamn pentru nici o decizie pe care ai luat-o. Știu că și pe tine te doare la fel de mult ca pe mine faptul că mă lași în urmă. Unicul meu regret e că nu te pot urma în calea pe care ți-ai ales-o.

Încerc să îți privesc plecarea ca pe o oportunitate de a vedea cât pot duce. Ca pe o încercare de a mă reinventa. Ca pe o modalitate de a-mi ridica toate bucățile rupte și distruse și a le aranja din nou, iar de data asta poate puzzle-ul vieții mele își va aranja diferit piesele. Poate plecarea ta mă impulsionează să devin o persoană total diferită de ce sunt. Și cu siguranță mă va face să am o alta perspectivă asupra iubirii.

În toată relația noastră, am încercat să îți înțeleg reacțiile, comportamentul și deciziile. Cu toate astea, nu am încetat să îmi pun nevoile mele pe primul loc. Deși nu ți-am arătat asta până acum, sunt conștientă că plecarea ta îți va face bine și știu că vei realiza tot ce îți dorești, iar eu pot să fiu doar mândră de bărbatul care ești și pe care îl construiești și să te iubesc chiar mai mult de până acum. Obișnuiam să privesc plecarea ta ca pe ceva ce ne este fatal nouă, ca un întreg. Să îmi văd doar suferința mea. O parte din mine nu poate vedea dincolo de asta. Dar există o alta care știe că experiențele noi îți vor face bine. Acea parte ar vrea să te trimită acolo chiar acum, pentru că știe câtă nevoie ai de o schimbare. Dar cealaltă parte din mine vrea să te implore să rămâi. Și chiar de-aș face-o, îmi este clar că nu o să o faci. Tot ce pot face este să te încurajez să îți îndeplinești visele. Să nu îți complic și mai mult decizia, deși nu o pot schimba. Să te încurajez să îți construiești un viitor frumos, pe care îl meriți.

Dragul meu, plecarea ta mă va distruge, dar să te știu realizat mă întregește. Nu te pot urî pentru alegerile tale, asta îmi e limpede. Dar pot să te iubesc din ce în ce mai mult, iar pe măsură ce realizările tale vor fi mai mari, poți doar crește în ochii mei.

Îmi va fi dor de tot. De ochii tăi. De zâmbetul care îmi luminează ziua. De îmbrățișările lungi, ce mă fac mai fericită decât îți poți imagina. De buzele care îmi marchează toată pielea. De atingerile ce mă fac să vibrez. De acel "Te iubesc." spus în grabă în fața ușii. De acel "Te iubesc." care îmi face inima să o ia razna și care mă completează. Îmi va fi dor de tine. Îmi va fi dor de noi.Iar ca o ultimă promisiune de final, îți promit că o să fiu bine. Nu știu când, dar știu că voi fi bine. Nu o să fac nimic nebunesc, ce m-ar putea afecta pe termen lung. Îți promit că o să îți fiu alături atât în cele mai negre momente, cât și în cele roz. Și o să te susțin și o să te iubesc necondiționat. Îți promit că nu o să îți dau niciodată drumul. Cel puțin, nu cu adevărat.Ai încredere în mine, în tine și în noi. Eu una am încredere infinită în tine și în ce poți realiza acolo. Te iubesc mai mult decât poți crede. Iar când o să ai nevoie, o să fiu aici. Rămân lângă tine necondiționat. Iar dacă vreodată o să te gândești din nou la noi, eu o să fiu aici.

Așteptându-te.

Gânduri dintr-o zi de maiTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon