Seni Arzuluyorum. •

21.8K 1.6K 3.4K
                                    

Ben geldim! 🐇

- ÖNCEKİ BÖLÜMÜN BİLDİRİMİ anlamadığım bir şekilde GİTMEDİ ve bence bir BAKIP KONTROL EDİN eğer OKUMADIYSANIZ anlam karışıklığı olmasın!!!!-

Bölüme başlamadan oy verir misiniz? 👅

Bebeklerim yani bu ficte karakterlerin yapısı ya da kurgu belli bu yüzden fazla kaos beklemeyin.. 😘

Yorumlarınızı esirgemeyin!!! 🍫🍫
-

Flasback

20 gün önce

Sehun

-

"Jimin-ah." Aklımdan geçen düşünceler bir an da dudaklarımdan dökülmüştü.

Şirketimiz diğer şirketlerle iş birliği yapmak için Ceo olarak, benden Kanada'ya bir aylığına gitmemi istemişti ve ben de elbette kabul ettim.

Sonuçta Taehyung'un bıraktığı bu şirkete iyi bakmaya çalışıyordum çünkü kendisi evde Minjae ile ilgileniyor ve doğal olarak, şirketi de fazlasıyla boşluyordu.

Minjae'nin güvenliği ve daha fazla mutlu olabilmesi adına bir bakıcı işe aldık. Alice gerçekten de fazlasıyla kibar, düşünceli ve güzel bir kızdı.

Bu durumdan memmun olmuştum ama bir şey dışında.

Jungkook..

Bir gün kapımıza gelmişti ve ilk defa gördüğüm an da direk olarak fazlasıyla negatif bir enerji aldım çünkü resmen kapının eşiğin de Taehyung'u gözleriyle süzmekten canı çıktı.

Birbirlerinden etkilenmiş gibi duruyorlardı.

Taehyung'u tam dört senedir, birileriyle ilişki manasında görmemiştim ama bana da gelmiyordu, hatalarım vardı mesela bünyemi kontrol edemediğim zaman artık yokluktan her seferinde istemsizce yanına gitme gereği duyuyordum.

O an da bir şekilde kurtuluyor ve sonra da korktuğu için Jimin'i arıyordu. Jimin'in de beni sevdiği söylenemez sadece nötr gibi gözükür.

Bilmiyorum ama gerçekten de Jungkook denilen çocuktan fazlasıyla şüphelenmiştim yani Taehyung'u sevmesem ya da hoşlanmasam bile başkasıyla görmeyi nasıl yutabilirim ya da sessiz kalarak, kaldırabilirim düşünemiyorum bile.

Minjae ilk başlarda gözüme tatlı geliyordu ama sonradan hayatımın sadece şirket, rol yapan bir anne ve ilgiye muhtaç bir çocuktan ibaret olduğunu fark ettim.

O velet her şeyimi batırmıştı.

Evlilikten boşanma gibi bir şansımız da yoktu çünkü seneler önce çok ciddi bir şekilde oturup, karar verdik ve belirli maddeler halinde bunu gerçekleştirmiştik yani bu süreç boyunca başkalarına istesem de gidemezdim ama Taehyung'da bana gelmiyordu.

Jimin'i aramam lazımdı.

"Efendim?" Dakikalar sonra yumuşak ses tonu kulaklarımı doldurduğu sırada hınzır bir şekilde tebessüm ettim.

İnfidélité • TaeKook Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin