Κεφάλαιο 2ο.

18 3 8
                                    

Ανοίγω την πόρτα του αυτοκινήτου και βγαίνω έξω. Αρχίζω να περπατάω προς την μεγάλη έπαυλη και τα τακούνια μου κάνουν ένα "κλακ" καθώς περπατάω. Στέκομαι έξω από την μεγάλη ορθάνοιχτη πόρτα και κρατάω μια ανάσα.

"Όλα θα είναι εντάξει." Η φωνή του Eric χτυπάει το πίσω μέρος του λαιμού μου κάνοντάς με να ανατριχιάσω. "Μην ανησυχείς." Το χέρι του βρίσκεται στη μέση μου και με σπρώχνει μαλακά προς τα μέσα.

Δυνατή μουσική και ομίχλη σχηματίζεται από τον καπνό των εκατομμυρίων τσιγάρων. Ο Eric χαιρετάει σε κάθε του βήμα και από μια παρέα παιδιών.

Απομακρύνομαι από αυτόν και αποφασίζω να προχωρήσω προς το τεράστιο χολ όπου αντικρίζω την Raven. Αμέσως οι φίλες της και αυτή σταματάνε την κουβέντα και γυρίζουν να με κοιτάξουν. Έπειτα ξεσπάνε σε γέλια.

Σφίγγω τις γροθιές μου.

"Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι!" Το χέρι της Terri τοποθετείται πάνω στον ώμο μου, γυρίζω να τη κοιτάξω. "Ευτυχώς που σε βρήκα. Θέλω ήδη να φύγω!" Παραπονιέμαι στην κολλητή μου ενώ αυτή γελάει. Έπειτα μου προσφέρει ένα κόκκινο ποτήρι με ποτό και εγώ αρνούμαι.

"Τι έχασα;" Ο Eric μαζί με τον Stephen εμφανίζονται. Κάθονται στον καναπέ και στρίβουν και οι δύο από ένα τσιγάρο. Αηδιασμένη τους κοιτάζω σταυρώνοντας τα χέρια μου κάτω από το στήθος μου. "Δεν υποτίθεται ότι είστε αθλητές;" γέλια ακούγονται από διάφορα άτομα της "παρέας" τα οποία δεν τα ξέρω και έτσι αδιαφορώ γι' αυτά.

"Με μια φορά στο τόσο δεν παθαίνουμε κάτι." Τελειώνει την πρόταση του ο Stephen και βγάζει τον καπνό από το στόμα του.

Ρολλάρω τα μάτια μου και κάθομαι στην πολυθρόνα που βρίσκεται δίπλα. Κοιτάζω γύρω μου, δεν εντοπίζω την Terri οπότε υποθέτω ότι θα πήγε να πάρει ποτό ή να χωρέψει.

Νιώθω τον αέρα να λιγοστεύει και ένα βάρος στο στήθος μου εμφανίζεται.

Κάτι θα πάει στραβά απόψε..

"Τελικά τον έπιασαν αυτόν που έστελνε απειλές στον πατέρα σου;" σμίγω τα φρύδια μου ενώ προσπαθώ να καταλάβω τι λένε τα αγόρια χωρίς να με αντιληφθούν. Αν με δουν που τους κρυφακούω θα σταματήσουν.

Το αγόρι μου κοιτάζει φευγαλέα εμένα και έπειτα γυρίζει στον κολλητό του. "Απ'όσο μου είπαν όχι, αλλά βρίσκονται αρκετά κοντά." Τρίβει τις παλάμες τους πάνω στο τζιν του και αποφεύγει να με κοιτάξει.

Κάτω Από Το Χώμα.Where stories live. Discover now