27😏

1.1K 44 2
                                    

(Nez zacneme fotka vůbec nesouvisí  s tím co se tu bude dít ale prostě nemůžu z 😂.Tak a teď můžeme začít)

Řekl jsem si že by to přece jen mohlo něco změnit tak jsem tu zprávu napsal znovu...úplně stejně...a tentokrát jsem ji poslal .

27wolfenstein : Ahoj Sas vím ze jsi asi pořád naštvaná chápu to 😔 ale jestli je to kvůli tý holce... za to vážně nemůžu, nevím jak se to stalo,byli jsme na nějaký párty a byl jsem pod vlivem alkoholu a drog.Omlouvam se za to😔 a ty drogy? Moc to mrzí, víc než cokoliv jinýho to mrzí. Tenkrát když jsem hrál v Roxy doufal jsem že tam příjdeš a bude zase všechno v pohodě. Ale nepřišla jsi😔To Kojovo insta stories?? Ty jsi vážně přišla za mnou??Nečekal jsem to a proto jsem odjel zpět do Telnice.Prosím promiň mi to všechno co jsem posral, vím že jsem se choval jak..no..víme jak jsem se choval...ale změnil jsem se,vážně jsem se zmenil a  všechno mě to moc moc mrzí. Prosím odpust mi to . Chtěl bych tě vidět ❤

zprávu nejde odeslat

super takže si blokla? No a co ...chcu ji vážně moc moc vidět, pojedu jakoby do toho posratého studia do Prahy a zavolám Dorimu ze bych se chtel sejít no a pak jen tak náhodou půjdem s Davidem okolo baráku kde bydlí Sas a Martin a jen tak náhodou tam cinknu.

(absolutně jsem ztratila pojem o čase 😅takže dejme tomu že je sobota pozdě večer)

Pojedu tam ráno, brzo ráno ještě napíšu Davidovi

27wolfenstein: Čau hele máš zejtra čas? jen že bych se stavil

dorian_wave: Čau čauhele tak klidně  můžeš. Co tak najednou?

27wolfenstein : uvidíš 😏😂

dorian_wave: kurva děsíš 😶😂

27wolfenstein: Jo?? No tak jo...Chtěl bych vidět Sas..

První pohled  |Stein27| [DOKONČENO]Where stories live. Discover now