Bölüm ⁶ 🔞

9.4K 287 104
                                    

Hikaye

DİKKAT BU BÖLÜM SMUT. RAHATSIZ OLAN OKUMASIN!🔞

Jeon elimden tutup üst kattaki yatak odasına sürükledi. Yatağın önünde durmuştuk. Sert bir şekilde beni ittiğinde yatağa düşmüştüm. Ani bir hareketle üstüme çıkıp dudaklarımdan öpmeye başladı. Ben de onun kadar istekli bir şekilde öpüyordum.

Dili de araya girince boğukça inlemiştim. Yavaş yavaş boynuma yönelip orada kendine ait izler bırakacakken durdurdum.

Sun Yeon: istediğini yap. Ama kendine ait izleri evlenene kadar bırakma. Aileme ve arkadaşlarima ne diyeceğim.

Onaylamış olacak ki ısla öpücükler bıraktı. Okul formamın düğmelerine yöneldi. Yavaş yavaş düğmeleri çözerken gözlerime bakıyordu. Formamdan kurtulduktan sonra ellerimden tutup onun giysilerini çıkarmam için kendi gömleğine bıraktı. Ben de onun yaptığı gibi yavaş yavaş hareket ediyordum.

Gömleğinden kurtulduktan sonra ellerim kemerine gitmişti. Aynı yavaşlıkta kemeri çözüp Jeon'u altıma aldım. Bana etkilenmiş gibi bakıyordu. Pantolonunu rahat çıkarabilmem için kalçalarını kaldırmıştı. Pantolonu çıkarıp bir köşeye fırlatmıştım.

Tekrar beni altına alınca fazlalık yapan eteğin fermuarını açıp çıkardı. Bana bakmaya başladığında bir elimle boxerinin üzerinden penisini tutup sıkmıştım. O da bunu beklemediği için inlemişti.

Dudaklarımdan öperken beni üstüne almıştı. Biz öpüşürken parmakları sütyenimin kopçalarına yönelmişti. Biraz uğraşsa da açabilmişti. Üzerinde olduğum için değerlendirmek istedim. Nefes nefese dudaklarından ayrılıp ıslak öpücüklerimle yol çizerek kaslarına kadar inmiştim.

Kasıklarını öpünce inlemişti. İnlemeleri hoşuma gidiyordum. Gözlerine bakıp boxerinin lastiklerinden tutup çıkardım. Sertleşmiş erkekliğini görünce şaşırmıştım. Onu bu kadar etkilediğimi bilmiyordum. Tekrar beni altına alıp aralık olan bacaklarımın arasına yerleşmişti.

Göğüslerime yönelip birini ağzının arasına alıp dil darbeleriyle emiyordu. Aynı işlemi diğerine de yaptıktan sonradiliyle yol çizerek kasıklarıma kadar indi.  Külodumu çıkarıp vajinamı sert dil darbeleriyle yalıyordu. Ben kasılmıştım. Nasıl olsa ilkim olacaktı.

Sun Yeon: canım acıyack mı?

Jungkook: evet. Bakire misin?

Sun Yeon: umrunda mı?

Jungkook: söylemesen de olur. Öğreneceğim nasıl olsa.

Jungkook: hazır mısın?

Sun Yeon: korkuyorum.

Jungkook: bunu evet olarak kabul ediyorum.

Yavaş yavaş girmeye başlamıştı. Bense yatakta olan yastıklardan birini alıp yüzüme bastırarak bağırıyordum. Canım çok acıyordu. Jeon ise yavaş yavaş gel git yapmaya başlamıştı.

Jungkook: çok sıkısın Yeon.

O hızlandıkça zevk almaya başlıyordum. Zevkten dört köşe olmuştum. Yavaşlamaya başlayınca sonlara yaklaştığımızı anlamıştım. Ama o yavaşladıkça canım acıyordu.

Sun Yeon: hız-lan J-Jeon.

Birazcık da olsa hızlanmıştı. İçimde kendime ait olmayan bir sıvı hissedince Jeon'a baktım. İçime boşalmıştı. İçimden çıkınca derin bir nefes almıştım.  Sonra ona baktım. Penisindeki kanı gösterdi.

Jungkook: artık sadece benimsin. Benim öğrencim ve benim kadınımsın.

Sun Yeon: Sen de artık sadece bana aitsin.

Jungkook beni kucağına alıp banyoya getirdi. Kucağından indirip küvete su doldurmaya başladı. Yanılmıyorsam küvet iki kişilikti. Kocamandı eğer küvet olduğunu bilmesem jakuzidiyebilirdim. Su dolduktan sonra tekrar beni kucağına aldı ve tekrar küvete bıraktı. Yanıma yerleşti. Kaslı kollarını bana sardı.

Yıkanıp banyodan çıkmıştık. Jeon bana kendi giysilerinden bir tane uzun tişört vermisti. Giydiğimde nerdeyse diz kapağımı geçecek uzunluktaydı. Giydikten sonra yataktaki çarşafları değiştirdim. Jeon ise mutfakta kahve hazırlıyordu. İşimi bitirip yanına inmiştim. Kahveleri hazırlayıp masaya koydu. Karşılıklı oturup kalveleri içerken kapı çaldı. Jeon gidip kapıyı açmaya gitmişti. Ben de yanına gidince 6 kişinin geldiğini gördüm.

Birisinde gözüm takıldı.

O BURDA...

bölüm sonu.

ғoʀcᴇᴅ мᴀʀʀιᴀԍᴇ [] Jᴇoɴ Juɴԍκooκ   [] Tamamlandı✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin