Kapitel: 9

1.3K 8 0
                                    

Vi sitter i bilarna och lyssnar på musik medans vi åker mot klubben.

När vi väl är framme går jag och tjejerna in och killarna stannar utanför! Tjejen med det bruna håret heter Amanda och hon med ljust hår heter Ellie.

Vi går in och stanken av alkohol och rök fräter upp i näsan. Okej fokusera på att hitta manen som heter Markus. Omar visade bild på honom innan så jag visste på ett ungefär hur han såg ut. Jag och tjejerna gick och satte oss vid baren, Amanda beställde 30 shots, Man fick 10 var. Efter jag hade hällt i mig alla 10 shots så var jag rätt snurrig. Jag ställde mig upp på den röda barstolen och gick upp på bar bänken. Och började dansa..

Snabbt var det en man uppe vid min sida och dansade i takt med mig.. Han la sina händer på mina höfter. Han sa att han hette Markus, jackpot nu behövde jag bara få ut honom till Omar.

Efter att vi har dansat en stund så ville han att jag skulle följa med han ut, för att han ville röka. När vi väl var ute så lutade jag mig mot en stenvägg och han stod framför mig och tänkte precis tända en cigg. Men han började hångla med mig började ta på mig, jag blev allmänt äcklad. Kunde Omar inte komma hit nu!!! Plötsligt hördes en röst bakom oss.. Vi kollade bakåt och där stod Omar.

"Omar, vad gör du här? Sa han flinandes.
"Vafan tror du, du har bara lurat mig på pengar och det vet du mycket väl, och vafan håller du på med låt henne vara ditt äckel!!" Sa han, och spände sig.
"Åhh, så denna horan e din?" Sa han skrattandes medan han tittade på mig och snabbt tillbaka på Omar.
"Jag skulle inte kalla mig hora om jag var du" sa jag uppkäftigt
"Oj, Mrs.. García är uppkäftig. Sa han och skrattade.

Jag blev såå arg att jag slog ner hon om på marken och matade slag på han, gav han en puss på kinden och sa "Bye bitch. tog fram en pistol och sköt han i huvudet.

Omar och alla andra tittade bara på mig..
- Vadå skulle jag bara låta han stå där och kalla mig Hora? Sa jag och gick mot bilen.
Vid det här laget hade Amanda och Ellie kommit tillbaks och vi satte oss i bilarna för att åka hem, syrener hördes bakom oss.

Jag visste inte att jag kunde vara så brutal att jag kunde mörda någon i mitten av en gata. Att jag tog någons liv, utan att veta vad han hade gjort. Han kanske hade en familj med barn och en vacker fru som kommer att bli helt förstörd, när hon hör att hennes make har blivit mördad utanför en klubb när han råkade kalla fel kvinna för Hora.. 

Jag kunde känna Omars flin när jag somnade mot hans Axel.

~~~

FÖRLÅT

ÄR SÄMST PÅ ATT SKRIVA "SNUSKIGA" SCENER , ELLER VAD MAN SKA SÄGA.

// S

Gang Leader's girlDonde viven las historias. Descúbrelo ahora