▪ 27 ▪

2.8K 227 99
                                    


Taehyung, gözlerini mutlu bir şekilde araladı fakat kollarının arasında olacağını düşündüğü öğretmenini göremeyince yüzündeki gülümseme donup kaldı. 

'' Ne yani, hepsi rüya mıydı ? ''

Mutlu bir şekilde doğrulduğu yatağa, yeniden yatarken gözyaşlarının akmaması için sımsıkı kapattı gözlerini. Bu sefer gerçekten umutlanmıştı oysa. Aptal Taehyung, dedi içinden. Aptal, aptal, aptal... 

O sırada açılan kapı sesini duydu fakat kalkmak istemiyordu. Tüm gün yatmak  ve gördüğü rüyadan kurtulmak, onu unutmak istiyordu.

'' Kalkmayacağım anne, lütfen çıkar mısın ? '' Sesi o kadar kısıktı ki kendi bile zor duymuştu fakat annesi duymuş olacak ki küçük bir kahkaha attı. 

Taehyung, sinirle annesine neden güldüğünü soracaktı ki önemli bir ayrıntıyı fark etti. Bu annesinin sesi değildi. Aceleyle dolandığı battaniyeden ayrıldı, yeniden doğruldu ve karşısında ona gülümseyen öğretmenine baktı.

Yavaşça ayağa kalkarak ona daha çok yaklaştı ve elini yanağına koymak üzere kaldırdı, onun gerçek olduğuna emin olmak istedi fakat sonra, aklına bunu arabada da yaptığı geldi. Bay Seok'un kendini deli sanması isteyeceği son şey bile değildi, bu yüzden vazgeçerek kollarını öğretmeninin boynuna doladı.

Birkaç dakika süren sarılmalarının ardından ilk ayrılan Bay Seok oldu, Taehyung bu duruma biraz üzülse de belli etmemeyi seçti. 

'' Seni mutfakta bekliyorum Taehyung. Yatağın yanına birkaç kıyafet bıraktım, istersen üstünü değiştirebilirsin. ''

Taehyung kafasını sallayarak kapıya yönelen öğretmeninin çıkmasını bekledi ve Bay Seok'un bıraktığı kıyafetlerin arasından bir tişört ve eşofman seçerek giydi. Beklediği gibi hepsi ona büyük olmuştu, buna çok takılmadı. 

Odadan çıktığında fark ettiği şeyle başından aşağı kaynar sular döküldü. Sabah olmuştu.

Tüm gece ne eve gitmiş ne de annesine bir şey söylemişti. Sıçtım, diye düşündü Taehyung ve odada bıraktığı pantolonuna koşarak cebinden telefonunu aldı. 

Telefonunda herhangi bir bildirim göremeyen Taehyung, telefonunu kapatıp tekrar açmayı denedi çünkü herhangi bir arama veya mesaj olmaması hiç normal değildi. Bir kez daha baktığında yine telefonunda bir bildirim göremeyen Taehyung, daha çok ürpererek Bay Seok'un yanına gitti.

'' Neden beni uyandırmadınız ? Eve çoktan gitmiş olmam lazımdı. Annem beni mahvedecek. ''

Taehyung telaşla bir şeyler anlatırken öğretmeni sadece gülümseyerek onu dinliyordu. Bu Taehyung'ı daha da sinirlendirdi,

'' Bir de gülüyor musunuz ? Bunun ne kadar hayati bir durum olduğundan haberiniz yok sanırım. Ben çıkıyo- ''

'' Bir yere gitmiyorsun Taehyung. Hatta istersen bu gece de kalabilirsin, ben annenle konuştum.  ''

Taehyung daha ne kadar şaşırabileceğini düşündü. Böyle bir şey olacağını ömrü boyunca düşünse bile tahmin edemezdi. 

'' Ve annem de izin mi verdi ? '' 

Taehyung, öğretmeninin ne yaptığını sırtı dönük olduğu için göremiyordu ama bariz bir şekilde kafa salladığını fark etti.

'' Ama nasıl ? ''

Bay Seok bu kez Taehyung'a döndü. Kollarını göğsünde bağlayarak suratına bir gülümseme yerleştirdi.

'' Biliyorsun, ben sevilen bir öğretmenim. '' Ve Taehyung'a göz kırparak yeniden tezgaha doğru döndü.

nude | taejin ✓Where stories live. Discover now