JK

6K 95 119
                                    

Yeni skandal kapıda. Kendisi yakın kız arkadaşı yüzünden tehdit ediliyor. Eğer uzlaşmaya varamazlarsa kız ile olan görüntüleri medyaya para karşılığında sunulacak. Ve jk için bu kız gerçekten çok özel. Aralarında kardeşlik bağı var ve bu görüntüler medya da yalan başlıklarla paylaşılırsa armylere karşı bu kızı kesinlikle savunacaktır. Ve bu davranışı yüzünden yanlış anlaşılabilir. Gruptan ayrılmaya kadar gidebilir. Tehdit eden kişi daha doğrusu şirket: YG.

Eğer jk veya bts YG'den biriyle iş birliği yaparsa bunun tek nedeni tehdit edilmesi arkadaşlar. Durum gerçekten çok ciddi. Skandalları bir bir ortaya çıkıyor. Grubun imajı tehlikede. Jk grup içerisinde öne çıkmayı ve solist olma hayalleri kurmanın peşinde olduğu için grubunu bu son zamanlarda hiç önemsemiyor. Büyüdükce küçüldü sanki. Onu gerçekten anlayamıyorum. Şuan bütün sasaeng gruplarında bu olay konuşuluyor. Lütfen bir sabah uyandığınızda jungkook'un sevgilisi olduğuna dair bir haber duyarsanız sakın inanmayın. Dövmeci kız olayında yeterince linc yemişken bir de bu olay üstüne yerse çıkmış olduğu bunalıma yeniden girebilir.

Size yalvarıyorum sakın hiçbir habere inanmayın! Durum ciddi. Size sasaeng grubunda bu konuya dair olan bilgileri elimden geldiğince atacağım.

Gelecek comebacke kadar olan zaman çok kritik. Eğer atlatırsak her şey çok güzel olucak fakat atlatamazsak işte o zaman fandomca sıçtık. Ve size son sözüm yapılan, yazılan hiçbir habere kanmayın!!!

Ayrıyeten bu yazdıklarımın haricinde de bambaşka bir skandal çıkabilir. Lütfen fandom olarak JK için dikkatli olalım.






























SASAENG Where stories live. Discover now