Toplu Bilgiler 2

5.9K 85 220
                                    

*Kpop'daki çoğu idolün kameraların önünde yapmaları gereken sahte kişilikleri var. Bu yüzden biz sasaengler gerçek kişilikleri hakkında hemen hemen her şeyi bilemeyebiliriz.

*Jisoo "gerçekçi" bir kişiliğe sahip. O çok samimi ve kibar biri. Kendine güvenen bir tarafı var ve kendisini asla ezdiren bir kadın değil aksine her daim kendisini koruyup kollayan güçlü bir kadın. Rosè ise tamamen kariyerine odaklanmış hırslı bi o kadar da iyi kalpli biri. Ailesine çok düşkün. Seçici ve mükemmelliyetçi. Lisa'ya gelecek olursam...beni yanlış anlamayın fakat o çok tuhaf biri ve YG'ye boyun eğmekle proglanmış gibi. Onun haricinde merhametli bir yönü var. Yardıma muhtaçı olan birini asla görmemezlikten gelmez. Birçok hayır kurumuna gizli kalmak şartıyla yardımlarda bulunuyor. Üvey babası ile arasında özel bir bağ var ve onu her şeyden çok seviyor. Jennie ise ukala ve şımarık bir kadın fakat bu onun iyi bir insan olma konusunda çabalamadığı anlamına gelmez. O gerçekten çok çaba gösteriyor. Sadece değişmek istiyor. Şefkatli ve anaç bir tarafı var. Olayları organize etmekte son derece iyi ve fazlasıyla yaratıcı biri. Ruhsal olarak karmaşık duygular içerisinde. Ona karşı çokca sevginizi gösterin.

*Daha öncesinde intihar etmiş idollerden birkaçı:

Jungkook (BTS)
Yoongi (BTS)
Lay (EXO)
Baekhyun (EXO)
HyunA
Tifany (SNSD)

*Gay olduğu konusunda sasaenglerin şüphelendiği birkaç erkek idol:

Key (Shinee) - Woozi (Seventeen) - Jeonghan (Seventeen)

(Kesin değil. Sadece ortamda dönen söylentiler.)

*Rm'in kuzeninin Instagram hesabı. Şuan birçok sasaeng tarafından para karşılığı satılıyor. Para ile almak istemediğiniz telefon numaralarını veyahut Instagram hesaplarını benden isteyebilirsiniz arkadaşlar. (BTS hariç 😉)

*Fark ettiniz mi bilmiyorum fakat şuan gruptaki en büyük kişi Baekhyun ve askere gitmesi gerekiyor ama SM bunu erteliyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


*Fark ettiniz mi bilmiyorum fakat şuan gruptaki en büyük kişi Baekhyun ve askere gitmesi gerekiyor ama SM bunu erteliyor. Bilin bakalım neden?

 Bilin bakalım neden?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
SASAENG Where stories live. Discover now