Moje misli i osećanja ovog proleća

2.1K 6 0
                                    


         Svako godišnje doba u nama budi drugačija osećanja. Jesen, na primer, u meni izaziva tugu i nemir. Zima me čini zarobljenim kao da se saosećam sa biljakama prekrivenim snegom.

         Proleće je godišnje doba koje je veoma vezano za mene i moja osećanja. Kada dođe proleće osećam se mnogo radosnije i tada moje raspoloženje dostiže vrhunac. To godišnje doba mi govori da je došlo vreme da ostvarim sve ono što sam planirao tokom čitave zime, proleće mi daje znak da je došlo vreme za igru i zabavu. Jedino što je manje dobro kada je u pitanju proleće vezano je za učenje i moje školovanje. Proleće daje energiju svemu što postoji na ovome svetu i pokreće snagu koja može da promeni sve. Lepo vreme sa sobom donosi puno pozitivne energije, koju kroz tople sunčeve zrake prosleđuje ljudima koji uživaju u svim tim lepotama.  Proleće nam donosi puno lepih cvetnih poklona koji će kasnije prerasti u slatke i ukusne plodove koji će se topiti u našim ustima. Proleće je tu da svima nama stavi do znanja da je priroda poput živog bića i da jako voli kada svi uživaju u radosti i sreći.
       
         Svako proleće koje je prošlo kroz moj život do sada pamtim i svako od njih mi je veoma drago. Proleće je godišnje doba u kojem ne znam za tugu i patnju, to je period koji je rezervisan za lepe i neponovljive trenutke.











Ovaj sastav odgovara većini tema o proleću.
Nadam se da će vam biti od koristi, pozdrav!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 29, 2022 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Jato sastavaWhere stories live. Discover now