chapter 8

1 0 0
                                    

- Напротив чу чуу чувствамн се пое от дбре - каза завалено , знаех че е пияна. - Е да ти се похваля тръгнах с Найл
- Радвам се. - казах но всъщност не я слушах особено. Стайлс се доближи до нас .
- Момичета искате ли да играем на голо ” Съм , не съм бих не бих”
- Да - казахме и двете. Последвахме го до двора  , където в кръг бяха застанали Бела Райли Стейси София Найл Луи Лиам и Зейн.
- Така днес питам аз.- каза София. - Нека започнем от Елия , е Ели девствена ли си ?
- Не и се гордея с това - каза тя
-Стейси би ли целунала Хари ?
- Да -каза тя и го целуна.
-Райлс била ли си с повече от едно момче наведнъж ?
- Съм
- Е Грейс би ли се чукала със Зейн?
-Бих -/отвърнах.
ГТХ
Всички си тръгнаха към 02:00. Останахме аз и момчетата. Седяхме на двора и гледахме звездите, както правехме като малки.
- Е сега Малик , онази вечер чука ли Грейслин ? Хайде кажи де само наши сме си - казах
- Да , но честно да си кажа за 17 годишна знае как да те задоволи.
- Искам да ви кажа нещо - въздъхнах - Тя ме привлича, начина по който се дърпа , също. Не знам как , не знам защо или дори по какъв начин, но ми напомня за Лили . Не е заради ”кроткия характер и невинността й ” , защото на нея тези две качества са й напълно чужди. Дори днес като седяхме в кафето цял следобед и си говорихме сякаш Лили бе застанала пред мен . А когато от нищото ти налетя , Зейн тогава имах чувството , че ще свърша само като я гледам. Но има и много неизвестни около това момиче. Държанието й ме кара да мисля , че по принцип не е такава кучка от друга страна това със София доказва , че или има същите проблеми с нервите като мен или се е случило нещо , което я е накарало да се пази дори от минимални заплахи.
- Браво бе Стайлс от кога стана такъв психолог? - попита Луи.
ГТГ.
Прибрах се към 02:30 легнах да спя. Тази нощ бях на кирка. Изкъпах се и легнах.
*04:52*
Телефона ми звънеше. Отново непознат номер. Ако пак е Ста.. , но аз му записах номера. Вдигнах , може да е на всеки.
- Как си Грейси ? Спеше ли ? - потръпнах при чуването на НЕГОВИЯ глас . Сякаш току що се събуждам от кома
- Какво искаш Майкъл ? - попитах със сериозен тон. От къде ми намери номера? Защо по дяволите ми звъни ? Да не би да е наблизо ?
- Нищо просто реших да чуя детето , което отгледах и една стара  приятелка. - каза самодоволно.
- Не искам да чувам за теб, камо ли да говоря с теб. Повярвай ми този път само да ме доближиш ще те убия дори здравей да ми кажеш.
- Не с тази грубост Грейси. - каза , а аз побързах да затворя. Блокирах номера и легнах на ново . Сутринта се събудих. Какво стана ? Той наистина ли ми звънна ? Какво искаше ? Тези въпроси ме мъчеха цял ден. Свършиха часовете и отидох директно в кафенето. Поех смяната. В 16:30 дойдоха Елия , Зейн , Стайлс , Найл и Стейси.
- Грейс как си ? - попита Ели
- Не много добре и тази нощ не можах да спя.
- Защо ?
- Ами виж по - късно мини през нас и ще поговорим.
- Добре.- каза . Зейн ме гледаше въпросително.
- Грейс тази вечер ще  се събираме във Фермата , ако искаш ела. - каза Найл.
- Не мерси. Трябва да гледам детето на сестра ми и Елия ще спи вкъщи.
- Както решиш. - каза Лиам . Смяната мина нормално. Прибрах се и звъннах на Елия да дойде.  Когато стигна Шелдън и Даяна заминаха на вечеря , а аз приспах Скай. Седнахме на дивана в хола и си сипахме по едно малко.
- Е какво става покрай теб ? - попитах
- Ами като за начало тръгнах с Найл. Но това ти го казах снощи.
- Да , но снощи не бях на себе си. Та как станаха нещата ?
- Ами нали Хари го нямаше , а после и Зейн изчезна и Лиам и Луи се качиха в стаите за гости и аз и Найл останахме в хола и той ме целуна и от там. А как мина работата днес и вчера ?
- Ами вчера седях със Стайлс после дойде и Зейн и дойдохме на партито
- А на теб какво ти става , защо не се наспиваш ?
- Защото виж дълга история
- Хайде де Грейс , разкажи нещо за себе си , ти знаеш всичко за мен , аз съм скучен човек.
- Добре виж. Родена съм в Лондон , Англия. Живяхме на една бедна улица Аз , баща ми , Даяна и майка ми. Разбирах се с всички съседи. Имаше едно момче с 8 години по - голям от мен . Казваше се Майкъл. Бяхме бедно , но щастливо семейство, докато не навърших 8 години и татко почина. По - късно взех да се включвам с домакинската работа. Бях все същата като теб . Срамежлива , покорна и добра. Докато не навърших 14 години тогава имах само една единствена приятелка Мелъди . Веднъж с нея отидохме в покрайнините на града, беше слънчево. Когато тя си тръгна аз реших да остана още малко да погледам звездите точно един месец преди това бях пропушила и се криех от нашите. Същата вечер Майкъл дойде там знаеше , че го харесвам , но не ми дремеше. Изнасили ме Ели изнасили ме. Тогава си обещах , че няма да съм същото Добро и срамежливо момиче. Обещах си вече да не мълча на никого. Той се занимаваше с наркотици . Както сега са Зейн и другите. Тогава се записах на бойни изкуства. Две години по - късно се набутах в една история с неговите хора . Имах период, в който нямаше момент да не съм напушена или нажулена. Една вечер един от хората му , който също така ме тренираше скришом от Майкъл и ми показваше хватки , които дори Майк не знае ме заведе в една изоставена сграда.
- Днес няма да ми плащаш за коката . Искам да убиеш тези три момичета и ти давам пакета . - каза а аз мислех , че се бъзика с мен . Е не се бъзикаше от там се научих как най - лесно мога да убия човек без много усилия. След това се минаха 3 месеца . Една вечер както обикновено излязох с него и трябваше да учистя някого и това беше майката на Майкъл . И го направих. На другата вечер, той бе знаеше , че съм аз , но реши че ще ме отвлече . Грешка в плана . Момчето , което ме обучаваше . Беше спукал гумите . За жалост се спомина . И от там се амбицирах за тукашния университет по медицина, но първо трябва да мина някоя гимназия в околията . И затова избрах тази. Сега онази вечер Стайлс ми звъня , след което сънувах случката с Майкъл и излязох с Найл по нощите. А снощи Майк ми звънна и аз потръпнах. - гледаше ме с разширени зеници. - Та сега кой филм искаш да гледаме ? - попитах спокойно

New girl in the cityWhere stories live. Discover now