pt.7

23 6 0
                                    

|~Alvin'in bakış açısı~|

Neler yapacağımı biliyordum. Yıllardır buna hazırlanmıştım. Artık güçlü olan taraf bendim. Aslında o zaman da bendim ama farkında değildim. Yarını beklemem gerekti. Eve gitmek kafamı dağıtmak istiyordum ama olmuyordu. Olaylar yeniden başlamıştı ve ben bu sefer engellemeliydim. Yarın saat tam 02.00'da Kyle'nin vücudu yoruluyordu. Uyumaya gidiyordu ve telefonunu yanına almayacağından emindim. İşte tam o zaman arayacaktım onu. Telefon numarasını bulmuştum. Salak değildim. Artık güç bendeydi. Britney'in uyumamış olması tek umudumdu. Açacağından emindim. Sadece uyumamış olması gerekti. Artık eve gitmeliyim diye düşündüm. Saat 05.36'ydı. Artık Eve gitmeliydim. Eve en düşük hızda sürerken, ışıklara hiç dikkat etmedim. Arabayı yolun ortasına koydum. Kimin umrundaydı ? Annem kapıda karşıladı:

"Alvin...?"

" İyi değilim anne. Balkonda olacağım. Yiyecek bişeyler getirirsen sevinirim."

"Getiriyorum Alvin."

İyi değildim. Ben hiç iyi olamamıştım ki! Düşünmek gerçekten artık beni yoruyordu. Britney hatırlatacak mıydı ? Onu tekrar yanıma alabilecek miydim ?

"Alvin! Bu kadar akciğerlerine çok zararlı oğlum..."

"Anne... Artık yapamıyorum. Britney hatırlamıyor hâlâ..."

"Mutlaka hatırlayacak, mutlaka!"

"Özür dilerim anne. Seni çok üzdüm."

"Alvin, asla üzmedin beni. Seni çok seviyorum."

"Ben de seni çok seviyorum anne!"

Geceyi daga doğrusu günü, yarı uyanık, yarı uykuda geçirdim. Alarmım çalmaya başladı. Britney'i almak için eşyalar ayarlamam gerekti. Bu gece yapacaktım. Ayarlamam gereken şeylerin listesini yapmaya karar verdim. Listede olması gerekenleri almalıydım. Listemi aldım:

Benzini tamamen dolu bir araba ( nereye gideceğimiz belli değil ) ✓
En az iki hafta yetecek yiyecek ve içecek ( saklanmamız gerekebilir ) ✓
2 adet telefon ( aradığım telefon sinyal verecektir) ✓
Britney'in Günlüğü ( söyleyebilirim ) ✓
Hoparlör ( sıkılacağız ) ✓
2 adet çadır ( kalacak yer ) ✓
Kıyafetler ( ikimiz için de ) ✓
Yastık, battaniye, örtü vb. ( gece için) ✓

Liste de tamamlandığına göre artık bişeyler yiyip çıkmam lazımdı. Kyle'nin kaldığı evi henüz bulamamıştım ama bulunca herşey hazır olacaktı çünkü Britney'i kaldığı evde tuttuğuna emindim. İstisna durumlar olabilirdi. Herşeye rağmen Britney benimle olmalıydı. Britney'i kurtarmalıydım. Babamın şirketine gidip öğrenmem gereken evi buldum. Şehrin biraz dışındaydı hatta bayağı dışındaydı. O yüzden erken gitmeliydim. Yola koyuldum. Navigasyon 40 dk gösteriyordu. Saat ise 22.38'di. Eve varınca iki saat kırk iki dakika beklemem lazımdı. Hem de her dakika tetikte olmam...

03.00 AMWhere stories live. Discover now