Our Wedding

197 10 28
                                    

Y.N:  Onur ve Deniz'i en iyi anlatan şarkı Muhtacım olduğu kadar Tac Mahal'in de onları anlattığını düşünerek  koydum medyaya . Belirtmek isterim ki Tac Mahal'i tekrar tekrar dinleyerek yazdığım bir bölüm oldu. Umarım hoşunuza giden bir bölümle sonlandırırız . Destekleriniz ve varlığınız çok değerli. Kendinize çok iyi bakın, sevgiyle kalın !

Hadi son kez başlayalım.

Onur & Deniz

3. kişi bakış açısı 

Bugün ikisi de çok heyecanlıydı. Nedeniyse çok güzel bir sondu, sonun başlangıcını yapacaklardı. İşte o gün gelmişti ve evleneceklerdi. Ayrı odada kalmaları akıllarında yokken düğünden 5 gün önce gelen Burak ( Onur'un telefonda konuştuğu kuzeni ) ve Hazar ayrı odada kalmaları için ısrar etmişti. Eğer bu ikili nikah şahitleri olmasa yapacaklarını biliyorlardı ama neyse... 

Nefeslerinden ayrı kalmak ikisini de yormuştu ama kavuşma vardı sonunda, dayandılar. Sabrettiler dememi beklemeyin çünkü Burak Onur'u defalarca Deniz'in odasına girecekken yakalamıştı. 

Düğünleri kumsalda olacaktı. Hazar ve Burak ikilinin isteği üzerine 5-6 kişilik uzun oturakları sağ ve sol tarafa  olacak şekilde dizmiş, oturakların arasından Onur ve Deniz'in yürüyecekleri boşluğa gökkuşağı desenli halıyı sermişlerdi. Nikah masasına ise şık bir örtü örtmüş üzerine papatyalardan oluşmuş bir dekor koymuşlardı. Sandalyeler ise sade kalacaktı çünkü bu şekilde istemişti ikili. 

Hadi damatlarımızın neler yaptığına bakalım düğüne son yarım saat.

Düğüne son yarım saat

Siyah damatlığını önceden giydiği için oturamıyordu Deniz çünkü kırışmasını istemiyordu. Odasının içinde bir oraya bir buraya yürümekten de yorulmuştu. Derin bir nefes aldı ve Onur'u düşündü. İşte bu kadardı tüm yorgunluğu gitmişti. 

Hazar'ın ' Hadi Deniz artık oraya buraya gidip durmayı bırak başımız döndü. Hem Onur'un kolunda yürürken birden başın dönsün ister misin ?' demesiyle kendine geldi. Böyle bir şey olmasını hiç istemezdi hemen olduğu yerde durdu. 

Son kez aynada kendine bakarken kapı çaldı. Deniz aynanın önünde dikilirken Burak önden Onur arkadan odaya girdi. Hızla Onur'un yanına giderek sarıldı ve kokusunu içine çekti. Birkaç gündür nefesinden uzak kalmıştı. 

Onur çenesinden tutarak hafifçe yukarı kaldırarak minik bir öpücük kondurup 'Hadi gidelim miniğim.' dedi ve kol kola kapıdan çıkıp kumsala doğru yürüdüler. Deniz şaşkındı çünkü sadece Burak ve Hazar'ın olacağını sanıyordu düğünlerinde. Diğer dört kişi de kimdi. Merakla Onur'a döndü ve 'Misafirlerimizi tanıyor musun ? Ben daha önce görmedim onları. Baksana ne kadar tatlılar coşkuyla alkışlıyorlar bizi, onları selamlayıp öyle masamıza çıkalım olur mu? dedi. Onur ' Ben de tanımıyorum  Hazar'ın ve Burak'ın arkadaşlarıdır. Olur tabi önce hoş geldiniz deriz sonra masaya geçeriz.' dedi.

İkili  halının sonuna geldikten sonra önce sağ tarafa Hazar ve arkadaşlarının yanına gittiler Yekta, Çağıl ve Bulut ile tanışarak sarıldılar. Sonrasında Burak ve arkadaşının yanına giderek Bulut ( Yalçın'ın abisi ) ile tanışarak sarıldılar. 

Nikahları kıyıldıktan sonra aynı sekiz kişi kutlama alanına gidip gece yarısına kadar dans ettiler, şarkı söylediler. Geçmişlerinden sadece Burak ve Hazar yanlarında olsa da hayatlarında, yeni hayatlarının ilk gününde dört güzel kalpli adamla tanışmıştılar. 

Sonrasında bir an bile ayrılmadılar ve sonsuza dek mutlu oldular.

Yazarın söylemek istedikleri

Herkes keşke bu kitaptaki gibi özgür olsa, özgürce yaşayabilse, mutlu olabilse...

Sevgiyle kalın.

* Yekta, Çağıl ve Bulut'un hikayesi Bir İlkbahar Sabahı ( BİS ) adlı hikayemdedir. Ayrıca Hazar ve Yalçın da Bir İlkbahar Sabahı ( BİS ) adlı hikayemdeki diğer çift.

*Burak ve Bulut'un hikayesi Ebruli adlı hikayemdedir.

Gitme Sana Muhtacım ~ bxbHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin