İSTEK BÖLÜMÜ

2.5K 90 158
                                    


*****
İstek sahne SV'de bahsedilen herhangi bir zaman diliminden olabilir. Örneğin '3. Sınıf yaz tatilinde ...' şeklinde olabilir veya hiç zaman dilimi belirtmeden 'harry&lord eğitim sahnesi' gibi bir istekte de bulunabilirsiniz.  Ya da next gen.le ilgili bir şeyler isteyebilirsiniz. Hayal gücünüze kalmış.

İstekler kitap boyunca SADECE bu bölüme ve alt paragrafa yazılsın lütfen. Atılan herhangi bir bölümün yorumlarında olursa unutabilirim.

LÜTFEN İSTEKLERİMİZİ BU SATIRDA YAPALIM.

Evet, lütfen bir karışıklık olmaması ve tüm istekleri görebilmem adına isteklerimizi üst paragrafta yapalım ve o satırda İSTEKTEN BAŞKA yorumda bulunmayalım.

İstek sahneyi direk olarak bölüm yorumlarında atarsanız yoğun katılım olursa gözümden kaçabilir. (Katılım çok olmazsa zaten bu karışıklık ihtimali ortadan kalkmış olur ama yine de satıra yapalım lürten.) Sahne seçmek için ilk bakacağım yer en üstteki istek paragrafı olacak.

İlk bölüm ne zaman gelir bilmiyorum ama bir süre bekleyeceğim.

Son olarak, takdir edersiniz ki her istek sahnenin yayımlanma garantisi yok. Kitap 10-15 bölümle bitebilir ya da güzel birmistek geldikçe yazarım bilmiyorum. Yorumda okurken aklımda güzel bir şeyler oluşursa yazarım. Lütfen bu konuda alınmayın.

İyi günler olsun.

:)

*****

Okur İstekleri (Slytherin Varisi)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें