İDDİA

2.6K 156 234
                                    

*****

Drarry kiss içerir.

Bu bölümü neden yazdım, nasıl yazdım, ne şekilde yazdım inanın bilmiyorum.

SV'nin ciddiyetini (daha ilk bölümden) bozduğum için mutsuzum ama bölümün eğlenceli olduğunu da inkar edemeyeceğim.

amphisbaena- 'nın isteğidir ve altında sayamadığım +'lar olduğu için yazmamak olmazdı.

Uğur 1000 demiştin, duyuruları saymazsak bölüm tam olarak 1480 kelime. (Dahil: 1571)

İyi okumalar dilerim!

*****

Ağustos 2016

"Sirius bu konuyu hafife almayın sakın. Küçük bir kıvılcımdan öteye giderse bizi uğraştırabilir." diye direktif verirken toplantı odasından çıkıyordu. Onların arkasından Lestrangelar ve Lucius Malfoy çıkmış, aksi yöne doğru yönelmişlerdi.

"Evet," diye araya girdi Draco. "Şimdilik üç beş kişi olmaları tehlikeyi azaltmıyor. Melezler arasında isyan ateşinin yayılması zor olmaz."

O günün toplantı konusu yaklaşık bir haftadır olduğu gibi sokaklarda yeni yeni yayılmaya başlayan söylentilerdi. Ortalarda özgürlüklerinin kısıtlandığını ve bir diktatör tarafından yönetilmeye karşı olduklarını savunan bir grup türemişti ve yıllardır sorunsuz hâlde süregelen sisteme karşı bir başkaldırı planlanıyordu.

Harry büyücü ırkını asla tam olarak anlayamayacağını düşünmeye başlamıştı. Özgürlüklerinin kısıtlandığını düşünmeleri saçmalıktan öte bir şey değildi. Aksine onlara özgürlükleri bahşedilmişti. Hepsi özgürdü, sınırların içinde kaldıkları sürece. Bu kölelik değildi, her tönetimin kuralları ve kısıtlamaları olurdu.

Diktatör kısmına gelince, kesinlikle katılmıyordu. İdam o özendikleri muggle devletlerinin çoğunda var olan bir cezaydı ve kesinlikle kimse durduk yere öldürülmüyordu. Sadece kurallar ve tedbirler fazla katıydı, bu tutumun hiçbir zaman değişmeyeceği de kesindi.

Baş kaldıranın, başı kesilirdi.

Halk kabullenmese de bu gerekliydi. Bir kişiyi öldürmek, zorunluluktu. Öldürülmezse birkaç ay sonra yüz kişi olarak karşılarına çıkarlardı. Bu sefer de yüz kişiyi öldürmek zorunda kalırlardı. Büyücü kanının dökülmesi istenilen bir durum değildi.

"Yakındır, efendim. Aralarına sızmaya çalışan dövmesiz hizmetkarlarınızın yakında sevindirici haberler getireceğine inanıyorum." Yıllar geçse de, konuşurken konumlar hiçbir zaman göz ardı edilmiyordu.

Harry elini kaldırarak havada sessiz bir 'tempus' büyüsü yaptı. "Çocuklar bahçeye çoktan geçmiş olmalılar." dediğinde Draco yanında yürüyen adama bakmadan başını salladı.

"Evet, Scorp epey heyecanlı. Son iki haftadır akşam yemeğinde tek konumuz bu."

Bahçeye giden koridora saparken Harry seslice güldü. "Remus da farklı değil. Yeni bir şeyler öğrenmek için kütüphaneyi baştan sona taramaya karar verdiğinden bahsetmişti."

Draco "Bir şeyler bulabildi mi bari?" diye sordu. Konu, çocuklar arasında düzenlenen küçük çaplı turnuvaydı. İki yıl önce noelde küçük bir şakalaşma sonucunda aniden planlanmış ve çocukların ısrarları üzerine gelenekselleştirilmişti.

Yaz tatilinin başında, sonunda ve noel tatilinde olmak üzere yılda üç kez yapıyorlardı ve herkes keyifli olduğunda hemfikir olduğu için iptal edilmiyor veya ertelenmiyorlardı. Kazanana bir ödül yoktu, çocukların hiçbiri de bir şeyler talep etmeyi düşünüyor değildi. Aralarında tuttukları skor ve bir sonraki turnuvaya kadar bulduğu her fırsatta galibiyetini hatırlatmak onlar için yeterli gibiydi.

Okur İstekleri (Slytherin Varisi)Место, где живут истории. Откройте их для себя