💧12💧

394 30 18
                                    

Na parapet bych už teď nedokázal vylézt. Tím pádem ani na střechu. Jediný způsob, jak se dostat dovnitř, jsou hlavní dveře..

Loren odešla už před hodinou. Bloumal jsem tu po okolí a přemýšlel nad sebou a nad ním. Je těžké, když se jakýkoli člověk ocitne v této situaci. Neuvěřitelně těžké. Jakoby se celý svět k vám otočil zády, jen pár světlých míst bylo rozsvícených. Ty místa byli lidé, kteří nad vámi nos nekrčí a nešpitají si, jak moc nechutní jste.

Teď jsem tu stál. Před hlavními dveřmi Elvflaty 1. Až zaklepu, strhne se vlna naštvanosti a otázek, kam že jsem to vlastně zmizel. Vím to už teď a proč? Protože si určitě všimli, že ve svém pokoji nejsem a dveře na balkón mám zabarikádované. Tak blbá má rodina zase není. Ovládl jsem svůj strach a lehce na dveře zaklepal. Dveře se po pár vteřinách prudce otevřeli.

,, Děláš si ze mě srandu?! " zaječela na mě má mamka a vlepila mi pořádnou facku, až má hlava odletěla do strany. Nevyjíkl jsem. Nedal jsem najevo žádnou emoci. Zasloužil jsem si to, když jsem takhle zmizel.
,, Já tě asi zabiju." řekla mamka starostlivě a hned mě drtila v náruči. Jakoby se žádná facka vůbec nestala.
,, Kde jsi byl? Poslala jsem Emmu, ať jdeš na večeři, ale ta s jekotem přiběhla, že tě nemůže najít a že ses zabarikádoval na balkóně." zamračila se na mě po odtáhnutí.

,, Je mi to moc líto, ale nechtěl jsem, aby mě někdo rušil. To snad dokážeš respektovat, ne?" zeptal jsem se. Mamka na to už radši nic neřekla. Zatáhla mě do domu. Neměl jsem boty, takže jsem rovnou šel do kuchyně.
,, Umyj si nejdříve ruce." obeznámil mě táta suše. Byl stále naštvaný za to, že jsem homosexuál? Nebo se dozvěděl mou pravdu?
Přešel jsem ke dřezu a začal si vlažnou vodou umývat ruce. Nezapomněl jsem na mýdlo.

,, Mami? Bolí mě kostrč, zítra asi nepůjdu na trénink." obeznámil mamku můj bratr, který celou dobu seděl u stolu a o mě radši pohledem ani nezavadil.
,, Hlavně, že když si odcházel z mého pokoje, tak tě kostrč nebolela, co?" zamumlal jsem si pod nosem naštvaně.
,, Co jsi říkal?" Podívala se na mě mamka.
,, Ale nic, to nic. " zavrtěl jsem hlavou. Když jsem si pořádně umyl ruce, posadil jsem se k ostatním ke stolu.

,, Dneska máte na výběr. Mám tu tuňákový salát, nebo jehněčí. Kdo chce co? " podívala se mamka od linky.
,, Já si dám salát! " ozvalo se z chodby. Kdo jiný to mohl být, než Emma. Vstoupila do kuchyně a posadila se mezi Tinuse a tátu.
Postupně si každý diktoval, co si z dvou nabízených jídel dá. Já si vzal jehněčí. S chutí jsem se do té lahůdky pustil. U stolu panovalo hrobové ticho. Nikdo se neměl k tomu něco říct. Rozhodl jsem se tohle trapné ticho prolomit.

,, Pozítří máme zápas.. " začal jsem jemně.
,, No a? Díky tobě na něj stejnak nemůžu." vyjel na mě můj bratr okamžitě.
,, Kolikrát se ti mám ještě omlouvat? Omlouvám se, že jsem tě srazil, ale i kdyby byla Michelle mrtvá, musel bych tě srazit. " pokrčil jsem lhostejně rameny. Chová se jak kretén.
,, Můj buzerantský bratr mi tu bude vyprávět něco o tom, že má neteř byla mrtvá? To ti to mám tak věřit?" díval se nadále naštvaně.

,, Poslouchej se! Chováš se jak kretén! Neřekl jsem, že byla mrtvá!" vykřikl jsem na něj.
,, Jediný, kdo se u tohohle stolu chová jako kretén, jsi ty! " taky zvýšil hlas.
,, Tak dost!" zakřičela mamka. To však Tinusův rýpavý hlas neodradilo.
,, Ne, mami, počkej. Tenhle kretén si totiž ani nezaslouží být v této rodině!"
zakřičel. Můj vztek pomalu nabýval na moci. Byl jsem naštvaný, a jak.
,, Nenávidíš mě jen kvůli jedné věci, která sice není moc normální, ale někteří lidé to takhle prostě mají?! Jsi strašný homofob!" křičel jsem nahlas.

,, Dost, nemluvte sprostě! " vyjekla Emma.
,, Počkej Emmo. Já, že jsem homofob?! Kdyby ses ty ocitl v situaci, jako je tato, ale na mém místě, myslíš si, že bys byl v pohodě?! Mám právo mít k tobě odpor, ale nejsem homofobní spratek, abych ti říkal, že tvá orientace je špatná!" třískl do stolu.
,, Ale ty mi říkáš, že má orientace je špatná! Uklidnil ses už?! Nebo ti to mám do té tvé kebule vyrít?!" třískl jsem do stolu také.
,, Ty seš fakt vypatlaný kokot! " pokroutil očima.
,, Já, že jsem vypatlaný kokot?! Já nejsem ten, který má odpor vůči LGBT komunitě! Patřím do ní, tak se proboha uklidni! "

,, Jsi tak nechutný! Nikdy jsem proti gayům nic neměl, ale pak si svou pravou tvář ukázal ty a já poznal ten nejhorší možný způsob homosexuality! Jsi tak moc nechutný, proboha! Opravdu, chce se mi po tom jehněčím zvracet, ale tím masem to není. Je to tebou! Už jen pohled na tebe se mi hnusí! Chce se mi zvracet! " zakryl si hraně ústa rukou. Můj vztek na tom nebyl nejlépe, tomu věřte. Musel jsem mít úplně rudé oči.
,, Tak přestaňte!" vyjekla mamka. Divím se, že se do naší hádky táta ještě neodvážil vstoupit.

,, Ne, mami, počkej. " mávl jsem na ní rukou.
,, Nikdy si orientaci nevybereš! Kurva, uvědom si, že kdybys byl gay a takhle bych na tebe řval a říkal ti, jak špatné to je, úplně nadšený bys z toho nebyl! A teď si vem, že já tohle musím prožívat! Musím prožívat neustále to, jak na mě křičíš a říkáš, jak jsem já ten špatný! Kvůli tobě tahle hádka začala! Ne kvůli mně, tak si to proboha v té své hlavě srovnej! "

,, Nikdo mi nebude říkat, co mám dělat! Zvláště takový buzerant, jako seš ty!" vstal a zapřel se o stůl.
,, Neříkej mi buzerant. " zašeptal jsem naštvaně a taky se postavil. Hleděli jsme si vztekle do očí. Skoro jsme na sebe vrčeli. Propaloval jsem ho pohledem, on mě také. Už jsem chtěl po něm skočit a jednu mu uštědřit na tvář, ale zastavil mě rázný hlas.

,, OBA, PŘESTAŇTE! OKAMŽITĚ BĚŽTE DO POKOJŮ A AŤ UŽ VÁS DNESKA NEVIDÍM! NAŠTVALI JSTE MĚ, OPRAVDU ŽE DOST! JEŠTĚ JEDNOU VÁS USLYŠÍM SE HÁDAT, TAK MI ODEVZDÁTE VŠECHNU ELEKTRONIKU A ZAVŘU VÁS DO JEDNOHO POKOJE, DOKUD SE NEUKLIDNÍTE! BĚŽTE! " zařval táta rázně. Jako bych přesně na tohle čekal. Na to, až nás seřve.

,, Ale tati, mě bolí kostrč." řekl Tinus podrážděně.
,, Očividně se hýbat můžeš, takže mazej! " řekl táta rázně. Já na nic nečekal. Hned jsem vyběhl ke schodům a pak rovnou do mého pokoje. Zabouchl jsem za sebou a pro jistotu se i zakmnul. Sjel jsem po dveřích a začal plakat. Nahlas plakat..

Proč já se jen musím hádat s člověkem, kterého miluji...? Proč..?

💧Achojte, čumáčci💧

Konečně jsem si našla čas na vydání kapitoly 😅🔥❤️

Doufám, že jsem KajaH710 potěšila 😏❤️ Teď bys mě měla potěšit taky, zlato😏❤️

Jinak,chci vám moc poděkovat.. Toto je 12. kapitola a už máme přes 3K přečtení.. Vy jste neuvěřitelní, děkuji moc 🙊❤️

Co myslíte? Uklidní se Tinus a skončí kluci spolu? Nebo jim to někdo záměrně překazí? 😏❤️

So, hope you like it❤️

💧Vaše Claire💧

Incest (FF M&M) cz POZASTAVENO Onde histórias criam vida. Descubra agora