Bölüm 9 : Kapanmış Defterin Aralanan Sayfaları..

17.1K 777 143
                                    

Merhaba değerli okurlarım. Düzenlenmiş dokuzuncu bölümle karşınızdayım.

Umarım beğenirsiniz.. 🙏

Lütfen okuduktan sonra satır aralarına yorum yapıp YILDIZA basmayı unutmayınız. 🙏

Keyifli okumalar❤️❤️

_________________________________________________

Selim Karmen

Aylin'in odadan ayrılmasıyla oturduğum koltuğa iyice yayılarak başımı geriye doğru yasladım. Yorgunluktan bayılan gözlerim istemsizce kapanırken sesli bir nefes verdim. Güneş'in söyledikleri, yaşananlar ve bunları takip eden Aylin'in sözleri kulağımda yankılanmaya devam ederken aklımın karışmasına da sebebiyet veriyordu.

"Ben sana ihanet etmedim. Ben tecavüze uğradım!"

"Ben hamileyim.. Karnımda senin çocuğunu taşıyorum.. "

"Bu mümkün Selim. Bebeğin babası sen olabilirsin.."

"Bence büyük bir yanlışın içindesin ve bunu göremeyecek kadar gözün dönmüş."

Hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçerken derin bir of çekerek ellerimi saçlarıma götürdüm ve kopartırcasına çekmeye başladım. Allah'ım nasıl bir sınavım vardı benim? Neler yaşamıştım? Daha neler yaşayacaktım? Nasıl bir durumun içindeydim? Ne yapacaktım? Ne düşünecektim?

Kafamda yüzlerce soru, önümde ise kapanmış defterin gizemi.. Önce sevdiğim kadının sakladığı gerçeği en acı şekilde öğrenip kahroldum şimdi ise dünyaya gelecek masum bir meleğin haberiyle birlikte geçmişi sorgulamakla kafayı yiyordum.

Ya başından beri doğruysa herşey?

Ya benim gözlerime inen perde ruhumu da esir ettiyse?

Hatayı Güneş'te ararken ya en büyük suçlu bensem?

Beynime hücum eden soruların arasında sıkıp kalmış, kendimi suçlamaya bile başlamıştım. İlk defa emin değildim doğru bildiklerimden.. İlk defa emin değildim kendimden.. Bu bebeğin var oluşu büyük bir soru işaretiyken, Aylin'in sözleri yeni bir bilinmezliğe sürüklemişti beni. İçime şüphe tohumlarını ekip kendimi yargılayarak kapanmış defterin sayfalarını aralama isteğime sebep olmuştu.

Ne demişti Güneş o gece?

"Ben yemin ederim sana ihanet etmedim Selim. Küçük yaşta amcamın oğlu tarafından tecavüze uğradım.."

Kulağımda beliren sesler beni o ana geri döndürürken içimde fırtınalar tekrar kopmaya başlamıştı. Doğru muydu söyledikleri? Gerçekten bu şerefsizliği yapmış mıydı Kenan?

"Hatırla Selim! Hadi zorla biraz daha hafızanı. Ne demişti Güneş başka?" diye içimden geçirirken geçmişe doğru yol almak üzere gözlerimi yumdum.

3 sene önce..

"Güneş'im?"

"Efendim sevgilim."

"Seninde iznin olursa, seni büyüten, bu yaşına kadar koruyup kollayan amcanları tanımak istiyorum."

Söylediğim üzerine yüzündeki tebessüm solarken bakışlarını hüzün kaplamıştı. Dolan gözlerinden bir damla yaş firar edip yanağından süzülürken başını yere doğru eğerek parmaklarıyla oynamaya başlamıştı. Ben yanlış bir şey mi söyledim diye düşünürken, çenesini kavrayarak yavaşça yukarı doğru kaldırdım ve yüzüme bakmasını sağladım.

MİNİK MUCİZEMWhere stories live. Discover now