Publicare

5.7K 246 83
                                    


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


ORFANII este oficial publicata pe Google Play! :D 

Toata perioada asta a fost o nebunie! Izolare completa in care am scris sute de pagini. Nopti nedormite si trezire de dimineata... ce pot sa spun?! Coronavirus a fost foarte productiv pentru mine si astfel aceasta carticica a ajuns sa aiba 968 de pagini. Pe Wattpad a fost doar inceputul. :) 

O puteti cumpara pe Google Play, o sa va las link-ul in comentariu la aceasta postare si inca un link pe care il gasiti rapid in descrierea de pe profilul meu de Wattpad.

Cartea poate fi usor achizitionata de cei cu dispozitive Android. Trebuie sa intrati in link, urmatii pasii pentru plata si cartea o sa fie descarcata in contul vostru personal. 

Pe Apple va mai dura putin pana va fi publicata. Daca vreti sa cumparati cartea acum, o puteti face si de pe Iphone astfel:

- Trebuie doar sa accesati link-ul dat de mine, apasati buy ebook  sau cumparati, depinde cum va apare voua si apoi o sa va ceara sa va conectati cu contul de Gmail.  Va logati, completati datele cardului bancar si apoi puteti finaliza plata. 

-  Descarcati aplicatia Google Play Books de pe Apps Store și gata! 

Daca sunteti din alta tara aveti nevoie de card VISA sau Mastercard, cu ele plata nu va fi nicio problema. Daca nu aveti, puteti sa va folositi de PayPal.

De asemenea, cartea se poate achizitiona si prin abonamentul telefonului. Daca va ofera aceasta obtiune la modalitatea de plata, costurile cartii vor fi calculate la urmatoarea factura. 

Daca aveti probleme cu achizitionarea ei, nu ezitati sa ma contactati. :)

Cartea poate fi citita pe telefon, PC si tableta. Tot ce aveti nevoie este logarea pe contul de Gmail prin care ati achizitionat-o. Odata cumparata, aplicatia o sa va ofere acces direct spre citirea intregului volum.

Cateva mici informatii. :D

Nimic din ce era pe Wattpad nu a fost sters sau modificat, doar am mai adaugat cateva scene prin capitole. Daca vreti sa treceti direct la partea necitita, scenele alea nu va vor afecta, dar am simtit nevoia sa mai bag mici surprize pentru cei care recitesc de la inceput.

Unele capitole sunt lipte si au alt nume, nu mai sunt ca pe Wattpad, dar actiunea este la fel. Continuarea incepe la jumatatea capitolului 14. Jurnal de spionaj. 

Acestea fiind spuse, va multumesc enorm pentru ca ati fost si sunteti in continuare alaturi de mine. Sper ca Orfanii sa va ajunga la suflet macar jumatate din cat mi-au ajuns mie. :)

Love, GS



ORFANII Vol. 1 Blestemul RenașteriiWhere stories live. Discover now