26

1.4K 57 14
                                    

POV Magda

M-am trezit de dimineata dar Jungkook nu este  langa mine apa de la dus nu se auzea asa ca m-am dus jos sa il caut ,am coborât si m-am dus în bucătărie unde am vazut pe frigider un bilet..

" Am plecat până la mall sa cumpărăm cate ceva nu am vrut sa te trezim ,dormeai prea frumos asa ca ți-am lasat mâncare in frigider,te iubesc .

Jungkook"

După ce am citit biletul m-am dus la frigider si am inceput sa mănâncă, după ce am terminat de mâncat am luat farfuria si am dus-o in chiuvetă si am spălat o .

După câteva minute ma duc in camera la mine si imi caut ceva de îmbracă i-am luat un hanorac lui Jungkook negru si o pereche de blugi albi tăiați în genunchi si o pereche de adidași negri  ,după ce ma îmbrac am luat telefonul si l-am sunat pe Jungkook

C.T

Jungkook: alo

Magda : Ce faci ?

Jungkook : a,bună iubito ce faci?

Magda : bine ,dar voi cand veniti acasa ??

Jungkook: pai suntem in drum spre casă in 20 de minute ajungem si vreau sa discutam ceva important .

Magda : Ok va astept te iubesc !!

Jungkook: si eu te iubesc ,pa !!

C.T.incheata

După 20 ce minute ușa se deschide si pe ea intra băieți și Gaby .

Magda: ati venit ,când o sa mai plecați sa ma luati si pe mine .

All: Ok

Jungkook: iubito hai sa discutam ceva foarte important.

Magda : bine acuma vin .

POV Autoarea

Magda urca sus cu Jungkook aceștia sau dus în camera si Jungkook a luat o in brate si a început să o săruta după a pus-o pe pat si a mai sărutări o dat .

Magda : pentru ce a fost asta .

Jungkook: asa spune si ma ia din nou in brate

Magda : bine..spune si il ia in brate

Jungkook" o să-mi fie dor de îmbrățișare ta de sărutul tau de tot ce aparține de tine si te rog sa ma ierți într-o zi pentru ce o sa fac in aceasta zi sper doar sa nu ma urăști o fac pentru binele tau nu vreau sa ti se întâmple ceva si te rog sa ma ierți "își spune acesta în gând.

Magda : Jungkook esti bine ??

Jungkook: da ,dar trebuie sa discutam ..off cum o sa ma despart eu de ea are o fata atât de inocență dar sper sa ma ierte ...

Magda : bine spune..

Jungkook: trebuie sa...nu termin de spus propoziția ca pe usa intra Hara.

POV Magda .

Jungkook vroia să-și termine propoziția dar o fata a intrat pe usa si aceea fata era Hara ce cauta asta aici .

Magda : Ce cauti aici nu ți-am spus că nu mai ai ce cauta in casa mea.

Hara:cum?? iubi nu i-ai spus ??

Magda : Ce? Ce să-mi spună? Jungkook!!

Jungkook: trebuie sa ne despărțim nu putem fi impreuna a fost doar sa o fac geloasă pe Hara  pentru ca pe ea o iubesc ...spune toate acesta aproape plângând.

Gaby: da tu ai cumparat o ca sa o faci pe tarfa asta geloasă, nu o merit o pe Magda ..spune aceasta dezgustata...hai Magda fă-ți bagajele mergem inapoi la apartament nu o sa stai cu asta in casa .

Jungkook" off am făcut-o sa plângă mi se rupe sufletul cand o vad ca plânge  si vreau sa o iau in brate si sa o calmez să-i spun ca o iubesc si ca nu pot sa respir fără ea si acum daca ea se va muta eu voi muri fără ea e nu mai vina lui Hara daca nu ma amenință că o omoară acuma eram amândoi nu mai era curva asta langa mine Te rog sa ma ierți iubirea mea"

Magda: am crezut ca ma iubesti ,am crezut in tine MI-AI DISTRUS VIATA TE URSC DIN  TOATA INIMA MEA NU VREAU  SA TE MAI VAD NICIODATA !!!spune toate astea si se duce plângând spre dulap si isi ia un geamantan unde își pune haine si tot ce era necesar

Jungkook" nu vreu sa ma urăști eu te iubesc si vreau sa ma ierți pentru aceasta întâmplare eu o sa te urmăresc peste tot o sa fiu cu ochi pe tine ca sa te stiu in siguranta "

Magda : sper sa fiti fericiti !! Spune tote acesta cu lacrimi în ochi și iese pe lângă noi .

POV Jungkook

După ce Magda a trecut pe lângă mine am simtit ca tot a inima mea sa face bucatele sufletul meu a plecat de langa mine .

Magda: a da am uitat ceva ..spune acesta si se întoarce spre mine si isi da inelul jos si mi-l  pune in palmă...acum nu mai am nevoie de el o sa fiu fericita o să-mi găsesc pe cineva si o sa te uit ..spune acesta si pleca la Gaby si Jimin.

Gaby: hai sa mergem la apartament Jimin hai sa ne duci

Jimin : ok

Magda : te-am iubit ca o proasta ..spun si plec cu lacrimi în ochi .

POV Jungkook

După ce Magda a iesit din casa i-am dat afară pe toți si m-am încheiat în camera si am inceput sa plâng pentru ca am pierdut o dar o sa o urmărea peste tot de mâine eu o sa o urmăresc peste tot oriunde o sa se duca eu o sa fiu langa ea chiar daca ea nu își da seama.





Imi pare rau ca nu am mai postat nu am mai avut inspiratie si nu stiu ce sa intamplat dar capitolul 2 sa postat de daua ori si nu inteleg de ce ...

Vândută [ J.Jk.] /FINALIZATĂ /Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum