31

1.5K 62 13
                                    

După ce Jimin a cerut-o pe Gaby a început petrecerea. 

Sa facut dimineata si toti dormeau înafară de Magda care sa trezit cu neața  in cap ca sa faca curat prin sufragerie ,după ce termină de facut curățenie se duce la bucătărie sa pregătească micul de jun a făcut aluarul  pentru clătite  sa dus spre aragaz si a luat o tigaie si a pus-o pe aragaz ,după câteva minute după ce  Magda a făcut clătite a simțit doua brate care ii înconjoară talia ea a tresărit putin pana cand Jungkook ia spus la ureche.

Jungkook : de ce esti trează la ora asta ??

Magda : dar tu de ce esti treaz la ora asta ?? Avand in vedere ca este ora 07:30.

Jungkook : eu am întrebat primul.

Magda : nu am avut somn si m-am gândit  sa fac curatenie si sa pregătesc micul de jun,dar tu de ce te-ai trezit acuma ??

Jungkook : pai m-am trezit ca imi era frig si am vrut să te i-au in brate  dar nu erai asa a ca am coborât jos .

Jungkook o întoarce pe Magda cu fata la el si isi pune mana pe obrazul ce fetei si o săruta fata își pune mâinile după gâtul lui  Jungkook  ca sa adîncească mai mult sărutul.

Taehyung : mai încet ca o sa va mâncati spune acesta si rade .

Magda : de cat timp esti aici.

Tae: nu de mult, m-am trezit ca am simtit miros de calitate sunt gata ??

Magda:  da .

Jungkook:  hyung ce ar fi daca te-ai duce si i-ai trezi pe ceilanti ??

Tae : ok ,dar Magda dă-mi o tigaie si o lingura de lemn

Magda face asa cum spune băiatul

Tae : eu m-am dus sa ii trezesc .

După ce Taehyung a plecat Jungkook se întoarce cu la fata din fata lui si ii spune.

Jungkook : hai sa continuam de unde am rămas spune acesta si se apropie de fata ca sa o sărute dar aceasta se da mai in spate si zice.

Magda : ce ar fi să continuăm mai tarziu.

Jungkook oftează si se apropie de fata si ii da un pupic pe nas si  pleaca la ei in camera .

Magda sa pus si a aranjat masa si ceilanti au coborât si au luat micul de jun Magda sa dus după Jungkook ca să-l cheme sa mânca, acesta intra in camera si nu il vede dar aude apa de la dus si asta insemna ca face baie aceasta vroia sa iasa din camera si cand pune mana pe canta usi atunci Jungkook o prinde de mana si o lipește de perete.

Magda :  Hai sa mâncăm.

Jungkook : dar mie nu imi este foamne .

Magda : atunci îmbrăcate .spune acesta și schița un zâmbet strâmb .

Jungkook : dar ..de ce sa ma schimb ca stiu ca iti place priveliștea spune acesta si se apropie mai mult de fata si o striveste de perete

Jungkook : hai sa continuam ce a întrerupt Tae

Magda : dar ..

Jungkook : niciun dar spune acesta si o săruta pe fata își duce o mana sub bluza fetei si io da jos acesta  se apropie mai mult de ea si acesta fu nevoită să-și incolaceasca picioarele in jurul talie lui Jungkook acesta nu mai sta pe gânduri și o pune pe pat .

Pentru ce doi îndrăgostiți a fost o dimineata superbă .

Peste trei luni

Au trecut trei luni de cand fetele au facut o nunta dubla si totul a fost frumos de curând a aflat că Gaby este însărcinată și sa bucurat foarte mult astăzi Gaby se duce la control sa vada daca totul este bine .

După câteva ore Magda se plictisește grav pentru ca era singura acasa toti erau plecat asa ca se gândi sa dea drumul la muzica la maxim si a început să facă curățenie in toata casa nici nu isi faci seama cand începu să danseze pe melodie care derula si nici nu isi dăduse seama ca Jungkook a venit acasă  si o vede, cand sa intors la vazut, sa speriat si a închis muzica repede.

Jungkook : nu stiam ca dansezi asa bine .

Magda : pai..trebuia să spui cand vi acasa spune acesta stânjenita petru ca a venit într-un moment nepotrivit.

Jungkook : daca as fi stiut ca sotia mea danseaza prim casa a-si fi venit de mult acasă.

Fata numai spune nimica si ii sare lui Jungkook in brate.

Peste 3 săptămâni

Magda  nu se simte bine de trei săptămâni vomita si o durea burta asa cand nu era nimeni acasă acesta sa gândit să plece la farmacie ca sa cumpere in test de sarcina.

Fata cand a ajuns acasă a fugit direct la baie ,după 10 minute după ce testul era gata l-am deschis si am vazut ca  erau două lini mici si roși am inceput sa tip de fericire.

După câteva ore băieți și Gaby au venit si ei acasă  eu nu mai puteam sa asteapta si cand l-am vazut pe Jungkook i-am sărit în brate acesta mai avea putin si cadea dar se ținea pe picioare cu mine in brate acesta își pune mâinile pe spatele  fetei si o strânge pe fata din barele lui mari după ce se desprind din îmbrățișare acesta spune .

Jungkook : ce este cu atata bucurie.??

Magda nu spune nimica si fuge la ea in camera si ii lasa pe toti confuzi.

Jin : ce se intampla cu ea ??

All: nu stim .

După ce Magda coboară ii spune lui Jungkook sa închidă ochi acesta face cum ii spune fata acesta ii pune testul de sarcina in mana lui băiatului si ii spune sa deschidă ochi acesta cand vede testul face ochi cat cepele.

Jungkook:  O sa fim părinți! Spune acesta cu lacrimi în ochi fata nu spune nimica doar aproba din cap

Jungkook numai sta pe gânduri și o ia pe Magda in brate si o săruta.


Da imi pare rau ca nu am mai postat si stiu ca acesta capitol nu este cine stie ce dar acesta carte va mai avea duar un capitol adica EPILOGUL si vreu sa va multumesc ca imi citi carte di ca va iubesc mult fără voi nu ași fi ajuns aici si va multumesc si cred ca Epilogul o să-l postez mâine va multumesc ca imi dati putere sa continui sa scriu cartea si va multumesc pentru comentariile frumoase si pentru toate voturile voastre va iubesc ARMY ❤❤😘😘

Vândută [ J.Jk.] /FINALIZATĂ /Where stories live. Discover now