Chat a sen

23 5 3
                                    

Toto bude kapitola , len na oko . Bude to chat Graysona a Anabel - ona je niečo , ako vyvolávačka démonov a raz do toho zatiahla aj Graya . ( viem , ak niekto čítal strieborné knihy snov od Kerstin Gier , tak je to hrozne podobné , ale mne sa to páči a mená sú tam pairfair )

Anabel Deetrois : Gray , kedy sa môžeme stretnúť ? Vieš ten démon sa mi zjavil a musím sa s tebou porozprávať .

Grayson : Anabel ty si šialená . Démoni NEEXISTUJÚ !!! Nemám čas a ak mi budeš písať o tomto , vymažem ťa z kontaktov a viac mi na whatsapp nenapíšeš .

Anabel Deetrois : Ty vieš , že je skutočný . Vieš , že ti priniesol Melisu a ten sen .

Grayson : Ako o ňom vieš ?! To bol len môj sen , a ako vôbec vieš o Meli ??? Anabel , ako o tom vieš ???

Anabel Deetrois : Už dlhšiu dobu sa viem dostať do cudzích snov . Záleží len na mne koho sen a či ma bude vidieť . Grayson ty to musíš pochopiť . On mi ukázal tie sny a ukáže aj tebe . Grayson z tohoto sa nevykrútiš .

Grayson : Neverím ti Anabel , neverím . Musí sa nájsť iné vysvetlenie .

Používateľ Grayson bol naposledy aktívny dnes o ...

-----------------------------------------------------------

Chodba bola tmavá . Osvecovali ju hviezdy jasné ako pouličné lampy . Hviezdy sa okolo mňa zakrútili sa a premiestnili na hviezdne pole , kde rástla kvetina - nádherná kvetina . Pommaly som k nej prišiel a ovoňal ju . Vzniesla sa do vzduchu a jeden lupeň sa prilepil k môjmu zápestiu a premenil sa na tetovanie , potom sa mi tam zjavil nápis dream little dream . Snívalo sa mi to . Kvetinu som chytil a zrazu som sa ocitol v inom sne . Myslel som ma Meli . Nechcel som aby ma bolo vidno a naozaj nikdo si ma nevšímal . Nachádzal som sa v škole . V prvej lavici sedela Meli , sedela pri nejakom chalanovi . Melisa zamiluješ sa inak vieš čo .  Riiik prosím ja , ja som sa do niekoho buchla , ale on ma v živote nebude chcieť a ani ho nepoznáš . Prosím .   Nie Melisa , teraz to poviem všetkým a ty s tým nič nespravíš .  Meli mávla rukou a ocitla sa na lavičke v hmle . Asi lucidne snívala . Chvíľu tam sedela a dívala sa do blba . Zrazu z hmly niečo vychádzalo . Bolo to dievča , Anabel . Anabel , tá tu čo robila ? . Zrazu mávla pred Meli a tá sa zmenila . Anabel ma provokovala . Meli bola oblečená v dymovomodrých šatách . No Meli mávla rukou a mala na sebe koženku a džínsy .
                  Zrazu som sa zobudil a kvetinu som držal v ruke a tetovanie bolo tiež reálne .





Tentoraz , len niečo také kratučké , ale dúfam , že sa páčilo . Anabel Deetrois nie je zlá , len má jedno veľké tajomstvo . A áno Grayson a Anabel sa vedia dostať do iných snov vďaka ich myšlienkam . Už mi berú klávesnicu aseggyjgrdc .😁😁😂😂😁😁😜😜

Just One Dream - Dear DiaryOnde histórias criam vida. Descubra agora