23 rész

3.8K 107 38
                                    

-Ezt mégis hogy értsem Emi? Nem jelentett neked semmit a tegnap este?
Kérdezte tágra nyílt szemekkel.
- Nem Márk nem errõl van szó de hazajössz évekkel késõbb én meg a karjaidba hullok mint valami rossz prosti...
Ezzel a mondattal felálltam kisétálltam a konyhából egyenesen a cipõmhöz amit egy gyors mozdulattal magamra kaptam és úgy ahogy voltam smink nélkül kócosan kiléptem a házból. Magam után hagyva a kérdésekkel teli Márkot. Utam egyenesen Nels-hez vezettet ahol leülhetek végre a szerelmemhez a zongorához és kiadhatok magamból mindent... Így is lett. Csak akkor még fogalmam sem volt milyen következményei lesznek ennek Nels miatt...

-Szia Nels használhatom esetleg a zongorát?
-Persze Emõ gyere nyugodtan de sajnos utána magyarázattal tartozol nem gondolod?
-De persze csak...
Kerestem a megfelelõ szavakat csak éppen nem igen találtam.
-Csak ki akarod magadból ami fáj.
Fejezte be helyettem tökéletesen a mondatot.
-Pontosan
Bólogattam majd bementem és ösztönösen a zongorához mentem és levágtam magam és végig simítottam a billentyûket. Elkezdtem énekelni a kedvenc számom amit én írtam

"Veled akarok lenni, most és mindörökké
Veled akarok lenni a világ közepén
Mindig hazudtál és én hagytam magam
Nem fogom többé átverni magam"

Énekeltem a refrént torkom szakadtából ebbe a dalba minden benne volt minden fájdalom minden érzelem az elmúlt pár évbõl. Teljes szívembõl énekeltem majd leütöttem az utolsó hangot és Nels felé fordultam aki nyomkodta a telefonját és vigyorgott. Aha tuti új nõ van a dologba mondjuk hetente váltogatja nem is értem mit várok.

-Milyen volt?
-YouTube-ra való
-Ugye nem...
- Oh de még mennyire .
Kacsintott rám hát ez fasza felrakott éneklés közbe a YouTube-ra fúl kócosan meg minden de legalább nem kell félni hogy valaki megnézi.

Még beszélgettünk Nels-el aztán egy jó 4 óra múlva hazadobott kocsival. Csak reménykedni mertem hogy már elment Márk de egyik felem azt akarta hogy amikor bemegyek ott álljon velem szembe az öntelt vigyorával a másik felem pedig a pokolba kívánta vissza a NewYork-i anyába.
Lassan lépkedtem az ajtó irányába és mivel délután 3 óra volt így Olivér már dolgozott én pedig csak reménykedtem benne hogy a kedves haverja is talált magának jobb elfoglaltságot mint várni rám.

Hát mit ne mondjak elég nagy pofára esés várt mikor beléptem mert amint kinyitottam az ajtót Márk felpattant oda sietett hozzám és szorosan megölelt . Az az illat...az a tipikus Márk illat megcsapta az orrom én meg nyugodtan szippantottam bele újra és újra.
-Aggódtam Emi kérlek ne csináld ezt velem többet jó?
-Miért Márk mit csinálok? Elmentem kiadni magamból mindent egy helyre ahol nyugodt vagyok és biztonságba érzem magam és nagyon is jól esett
-Vele voltál igaz?
Kérdezte suttogva.
-Kivel?
-A sráccal aki reggel itt volt aki Emõnek hívott és közölte velem hogy õ már régebb óta van a képbe mint én
- Márk õ a legjobb barátom de nem is értem miért magyarázkodok itt neked hiszen mi közöd van hozzá? Nem vagy már senkim Márk Én se vagyok neked ezt bebizonyítottad egy pár éve fogalmam sincs hogy ezt valaha meg fogom-e tudni bocsájtani hogy szemét módon leléptél és itt hagytál nekem azóta nem volt senkim még csak nem is néztem úgy másra. Hogy szerelmes vagyok-e beléd? Nagyon. De félek, félek hogy újra csalódok. Vissza kell szerezned a bizalmam.
-Emi én...
-Nem Márk ne mondj semmit megyek lefekszem menj haza vagy ott a vendég szoba csak...csak hagyj magamra.
Majd sarkon fordultam és bementem a szobámba. Magamra zártam az ajtót és csak ültem megspékelve a gondolataimmal hogy mi lesz ezután?..

Remélem tetszett sokat gondolkodtam rajta és õszintén egy nagyon picit beleírom a saját életemet. Mint például a zongorát én is ugyan ezt csinálom ha minden sok körülöttem. Ti mit gondoltok mi fog történni? Írjátok meg kommentbe a héten jön a következõ rész addig is legyetek jók <3

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 05, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A Bátyám Legjobb BarátjaWhere stories live. Discover now