Συμφωνία γυναικών

627 51 0
                                    

Σταματάω στο πλευρό του Νίκ με τον Άλεξ να βρίσκεται συνεχώς σε επιφυλακή από πίσω μου.

«Αυτή είναι;» Τον ρωτάω έκπληκτη.

Η γυναίκα είναι πανέμορφη και εμπνέει μεγάλο σεβασμό. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό βγάζει. Το μπορντό κουστούμι που φοράει με το μαύρο μπλουζάκι από μέσα είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για να αναδείξει το πρόσωπο της ξανθιάς καλλονής απέναντι μας. Πως θα της καταστρέψουμε έτσι την ζωή; Γιατί έψαχνε και άλλες ο Άγγελος όταν είχε αυτή δίπλα του;

«Ναι αυτή είναι. Γιατί τέτοια έκπληξη;» Με διακόπτει απο τις σκέψεις μου ο Νίκ και τον κοιτάω λές και με έπιασε να κάνω σκανταλιά.

«Μήπως δεν θα έπρεπε να το κάνουμε αυτό;» Αποφεύγω να του πω τις σκέψεις για εκείνη την γυναίκα. Δεν ξέρω τον λόγο που το έκανα αλλά δεν το μετανιώνω.

Πλησιάζουμε και οι τρείς μας μπροστά της και δείχνει να ξαφνιάζεται που βλέπει τον Νίκ με τον Άλεξ.

«Νίκ, τι ευχάριστη έκπληξη είναι αυτή;» Τον πλησιάζει και τον αγκαλιάζει. Ουάου μεγάλη οικειότητα.

«Γεια σου Άλεξ.» Τον αγγίζει στον ώμο και απομακρύνεται από κοντά μας. Εμένα ούτε λόγος να μου συστηθεί, έστω για τον κόσμο που την κοιτούσε.

«Καλησπέρα Λόρεν.» Πως την είπε; Ιδέα μου θα είναι, παράκουσα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως αυτή είναι η Λόρεν. Εκείνη που έριξε στον λάκκο με τα φίδια τον Ματέο. Κουνάω το κεφάλι μου να διώξω τις σκέψεις μου και αναλαμβάνω δράση.

«Πρέπει να μιλήσουμε για τον άντρα σου» Μιλάω αρκετά θαραλλέα και ο Νίκ σοκάρεται και με τραβάει από το χέρι κοντά του.

«Τι σε έπιασε τώρα; Πριν λίγο δεν ήθελες να το κάνεις και τώρα της ορμάς με αυτόν τον τρόπο;»

Χαμηλώνω το βλέμμα μου και μουρμουρίζω ένα συγγνώμη όσο και αν ήθελα να τον χτυπήσω που με κατσάδιαζε μπροστά της. Πλησιάζουμε ξανά μπροστά της και το βλέμμα της με καίει.

«Ποια είναι η κοπέλα;» Παίρνω μια βαθιά ανάσα και κλείνω για λίγα δευτερόλεπτα τα μάτια μου. Ο τόνος της είναι ειρωνικός και τα νεύρα μου φουντώνουν από την απαξίωση της.

«Την κοπέλα την λένε Λίζ, και είναι η κοπέλα του αδερφού μου. Έχουμε να σου πούμε κάτι σημαντικό για τον άντρα σου Λόρεν. Μπορούμε να μιλήσουμε κάπου;» Δεν την άφησε να πάρει ανάσα, ούτε καν να επεξεργαστεί ποιανού κοπέλα είπε πως είμαι.

Tie-BreakWhere stories live. Discover now