| Myron Zion Sanchez

133 2 2
                                    



VOORNAAM: Myron
De naam Myron is een Griekse jongens naam en kan verschillende betekenissen hebben maar het betekent vooral, wierook of vrede.

TWEEDENAAM: Zion
De naam Zion is een Hebreeuwse jongensnaam en betekent: teken, symbool, zonnige hoogte'

ACHTERNAAM: Sanchez

BIJNAAM: My, Ron of Zion
Hij wordt meestal aangesproken met Ron en anders met zijn tweede naam, ook kan hij genoemd worden bij zijn achternaam

GESLACHT:
Man

LEEFTIJD:
Hij is achttien jaar oud en geboren op 27 september wat zijn sterrenbeeld weegschaal maakt.

SEKSUALITEIT:
Biseksueel

AFKOMST:
Hij is van Braziliaanse en Spaanse afkomst, sinds zijn moeder uit Spanje komt en zijn vader uit Brazilië.

FACECLAIM: Keith Powers
Myron zijn kleding stijl is van deze tijd en hij kleedt zich daardoor dan meestal ook casueel vooral in de kleuren, grijs, zwart en wit naast dat draagt hij ook wel wat accessoires zoals een simpele zilveren ketting die hij vaak om zijn nek heeft en bijna nooit af doet, ook heeft hij een zilveren oorbel in de vorm van een ringetje door zijn linkeroor.

INNERLIJK: Myron zijn karakter kan best oppervlakkig zijn omdat hij moeite heeft om zich in te leven in een andere en vaak alleen maar met zichzelf bezig is waardoor hij vergeet dat hij niet de enige met problemen is

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


INNERLIJK:
Myron zijn karakter kan best oppervlakkig zijn omdat hij moeite heeft om zich in te leven in een andere en vaak alleen maar met zichzelf bezig is waardoor hij vergeet dat hij niet de enige met problemen is. Myron is ook iemand die niet nadenkt voordat hij beslissingen neemt, door zijn roekeloos gedrag komt hij daardoor ook vaak in de problemen omdat hij niet aan de consquenties denkt maar juist alleen aan hem zelf, de problemen die hij veroorzaakt komt daarom vaak door hem en hij schermt zich af voor andere sinds hij iemand is die graag alleen is. Verder kan hij best onhandig overkomen en is hij eigenlijk gewoon een kluns in serieuze situaties en probeert hij overal wel een grap van te maken, meestal doet hij dat alleen om het ijs te breken als hij in een awkward situatie belandt en zover hij het weet hebben zijn random sarcastische opmerkingen wel eens geholpen. Naast zijn onhandigheid, heeft hij ook zijn min kanten en kan hij wel eens agressief uit de hoek komen vooral als iets hem niet bevalt sinds hij een te kort lontje heeft waardoor hij sneller op dingen af reageert en niet zo snel klein te krijgen is behalve als je hem raakt met een gevoelig onderwerp maar omdat hij een gesloten persoon is zullen niet veel mensen weten wat zijn zwakte is, want hij weet zijn emoties goed te verbergen en zal niet snel dingen met andere delen omdat hij een wantrouwend persoon is.



REDEN:
De reden waarom Myron zich opgeven heeft voor het kamp is vooral om een paar dagen weg te zijn van zijn thuis situatie maar omdat hij niet alleen wilde gaan besloot hij zijn beste vriendin mee te vragen en vertelde hij dat ze beide een keer iets uitdagenders moesten doen en een zomerkamp wel ideaal zou zijn voor dat, zijn beste vriendin Jasmine, was er eerst niet echt mee eens maar na zo vaak aandringen ging ze toch akkoord. Myron was opgelucht dat hij niet alleen hoefde te gaan en vooral ook omdat hij nu tenminste een reden hadt om weg te blijven van zijn ouders die alleen maar ruzie zaten te maken als hij thuis was, een van de redenen was vooral omdat zijn oudere broer nog niet zo lang geleden is opgepakt en vast zit in de gevangenis waar Myron zelf ook nog moeite mee heeft.



ANGSTEN: Nyctofobie- Angst voor de nacht en duisternisMyron geeft het niet snel toe maar zodra alle lichten uit gaan en het donker is, begint hij zich vaak benauwd te voelen vooral omdat hij dan in paniek raaktCarcerophobia- Angst voor de gevangen...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




ANGSTEN:
Nyctofobie
- Angst voor de nacht en duisternis
Myron geeft het niet snel toe maar zodra alle lichten uit gaan en het donker is, begint hij zich vaak benauwd te voelen vooral omdat hij dan in paniek raakt
Carcerophobia
- Angst voor de gevangenis
Deze angst komt vooral doordat zijn oudere broer in de gevangenis is belandt en hem vertelde dat het daar vreselijk is, Myron is ook al een paar keer in aanraking geweest met de politie waardoor het nog steeds een angst voor hem is
Faalangst
- Angst om te falen
Naast dat zijn leven best ingewikkeld kan zijn, heeft hij ook een angst om te falen vooral door school omdat hij zijn ouders trotst wilt zien en hij soort van nog hun enige hoop is.



VERLEDEN: Myron is opgeroeid in een best armoedig gezin, zijn moeder werkte dagelijks maar verdiende niet zoveel terwijl zijn vader thuis was omdat hij niet kon werken doordat hij ooit ernstig verwond is geraakt in een schietpartij daarom zorgde h...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




VERLEDEN:
Myron is opgeroeid in een best armoedig gezin, zijn moeder werkte dagelijks maar verdiende niet zoveel terwijl zijn vader thuis was omdat hij niet kon werken doordat hij ooit ernstig verwond is geraakt in een schietpartij daarom zorgde hij voor hem en zijn oudere broer als zijn moeder vaak weg was, Myron is zelf opgegroeid in een gevaarlijke wijk waardoor hij wel eens moest oppassen dat hij niet werd bestolen door gangs die daar ronddwaalde en de wijk vaak vooral zagen als hun territorium, Hij deed daarom alsof hij van niets wist maar dat ging moeilijker dan gedacht sinds zijn oudere broer een lid was van een van de bendes en hij meedeed aan illegale criminele activiteiten. Als de jongste van het gezin zag Myron zijn broer als een voorbeeld ook al deed hij illegale dingen, Myron bleef hem zien als een held ook omdat zijn oudere broer meer voor hem zorgde en er meer voor hem was dan dat zijn ouders dat deden. Dus toen de dag aankwam dat zijn broer werdt opgepakt door de politie en iemand hem hadt verraden van het dealen van drugs en hij beschuldig werdt van moord, Toen Myron dat hoorde was hij er kapot van en is het nog steeds een moeilijk onderwerp voor hem waar hij niet graag overpraat, zijn ouders begonnen daardoor ook steeds vaker ruzie te maken toen zijn broer in de gevangenis belanden waardoor ze nog minder aandacht aan Myron gaven en hij besloot om een soort van te stoppen met het zijn van the golden boy van de familie en begon het werk overnemen van zijn broer- niet alles maar alleen het dealen naast dat hij wel gewoon naar school ging want dat ging hij niet zo snel opgeven.
- Moeder: Martina Elle Sanchez
- Vader: Afonso Oliveira
- Broer: Ambrose Sanchez

EXTRA:
Hij heeft wel een strafblad- gekregen ooit voor diefstal

ROLEPLAY VAN: Dragongrimm

𝐠𝐨𝐨𝐝𝐧𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐧 𝐠𝐨 ━ my oc's Where stories live. Discover now