2. Kapitola

368 28 8
                                    

Harry:

Ráno jsem vstával opravdu brzy a to kvůli práci, co mám u pana Tomlinsona. Podíval jsem se na budíka a nešťastně jsem si povzdechl. 5:30. Potichu jsem si zanadával a vstal. Došel jsem do koupelny a napustil si vanu. Je to takový můj rituál. Dal jsem si do vody pěnu do koupele. Uvolněně jsem si sedl do již napuštěné vany a relaxoval. U pana Tomlinsona mám být kolem osmé, takže mám momentálně chvíli čas sám pro sebe.

Nebudu lhát, moje myšlenky se točili jen kolem toho sexy milionáře, kterému budu celý víkend uklízet vilu. Nemá myslím cenu zapírat, že se mi opravdu líbí. Tedy na živo jsem ho ještě nikdy neviděl, ale v televizi a na internetu ano. A je opravdu nádherný. Jeho krásné ostré čelisti s pevným výrazem v obličeji se mnou dělá divy. Budu muset doufat, že se mi před ním nepostaví hned, jak ho jen uvidím.
~
Když voda ve vaně vychladla, vylezl jsem a osušil jsem se. Protože jsem si i myl vlasy, vyndal jsem si fén a nějaké výživové olejíčky a krémy jak právě na své vlasy tak i na kůži a pleť. Vlasy jsem si vyfénoval, namazal výživou a pleť to samé. Tělo jsem si namazal mlékem po sprchování a vydal jsem se do ložnice pro své věci a také se obléci.

Následně jsem si udělal snídani v podobě žitného chlebu s krůtí šunkou a vařeným vajíčkem a samozřejmě zeleninou. V klidu jsem si snídal a kolem sedmé jsem se vydal na cestu. Přeci jen cesta k panu Tomlisonovi je dál.
~
Těsně před osmou jsem dojel na místo a vystoupil jsem a auta. Z kufru jsem si vzal všechny své věci a vydal jsem se k bráně, na kterou jsem zazvonil a čekal, až se otevře, což se stalo vzápětí. Pak jsem jen došel ke dveřím, které mi již otevíral pan Tomlinson. Usmíval se na mě a když jsem k němu došel, podal mi ruku.

,,Louis Tomlinson, těší mě" představil se a já šel do kolen. Má tak dokonalý hlas a jeho oči? Jsem sakra moc v háji. ,,Harry Styles, také mě těší" přijal jsem jeho ruku a jemně jsem si zkousl ret. Tento víkend nemohu přežít.

Louis:

Když jsem ho viděl, měl jsem co dělat, abych se okamžitě neudělal do kalhot. Kurva Harry, tobě tenhle víkend asi natrhnu prdel. Jen o tom zatím nevíš.


________________________________________________

Ahojky! Zdravím vás s novou částí. Doufám, že se líbí a zanecháte mi zde komentář a vote. abych byla upřímná, tenhle příběh mě začal opravdu bavit, takže když vše bude tak jak má, můžete se těšit na pravidelné kapitoly.

Jinak jak to máte se školou? Já do té své už na 99% nepůjdu.

All the love,

Vaše K. ❤️

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: May 28, 2020 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

My cute cleaner boyKde žijí příběhy. Začni objevovat