Mavis

56 3 2
                                    


(Pohled Natsua)

Konečně jsme pryč z Magnolie a od té holky..Podívám se na Lucy, která od doby co jsme odešli, tak nic neřekla. Přiblížím se k ní ,,Vše ok Luce?" Lucy se na mě podívá a falešně se usměje.. ,,Jojo jen přemýšlím..." Jo jasně určitě jsi v pohodě ,,Lucy nelži mi..." povzdechla si a odvrátila zrak ,,Věř mi jsem v pohodě Natsu jen by mě zajímalo, jak je mámě a ostatním...mám totiž divný pocit..." ,,S tím souhlasím a tvoje máma je určitě v pohodě..nepochybuju, že je silná a bude bojovat až do konce." usměju se ,,A jak to můžeš vědět?" ,,Znám tebe" na to nic neřekla a usmála se na mě ,,Děkuju...asi?" zasměju se přitáhnu si jí k sobě. ,,Vy se milujeteeee!" zasmál se Happy vedle Carly, která s ním od doby co jsme vstoupili do Magnolie mluví více. ,,Happy!" oba dva jsme na něj zařvali, zasmál se, zaslechl jsem vedle mě smích a podívám se na Lucy. ,,Hej Happy!" ,,No Lushie?" ,,Jak vám to klape s Carlou?" uchechtne se a já taky...dobře Luce!.. všiml jsem si, že se Happy začne červenat a Carla se zasměje ,,Je méně otravnej!" ,,Když to říkáš!" smějou se obě dvě. Happy je teď hodně červenej..hehe. Usmál jsem se na Happyho povzbudivě a Happy mi úsměv oplatil a začal si zase povídat s Carlou. Zašeptám směrem k Lucy ,,Musím říct, že dobrá rána" ,,Já vím" mrkla na mě a já se usmál.

(Pohled Levy)

Zkoumám mapu a slyším vedle mě Gajeela si mumlat ,,To je nudááá.." Je jak malej...povzdechla jsem si, snažila se ho ignorovat a určit za jak dlouho budeme u víl.. ,,Hej skrčku! Vnímej!" Huh? Jakmile to řekl tak jsem narazila do stromu..zvednu se a držím se za hlavu ,,Au..." ,,Dívej se, kam jdeš, skrčku." otočím se na něj ,,Můžeš přestat se do mě navážet?" ,,Já se do tebe.." ,,Jasně! Od té doby co jsme se poznali si ze mě děláš neustále jen srandu! Starej se laskavě o sebe!" už mě opravdu štval...musela jsem na něj zařvat! Ještě jak se snaží o výraz, že je mu to líto..hah..to určitě. Znova se podívám do mapy a usměju se. Otočím se na ostatní a písknu, abych měla jejich pozornost. ,,Copak Levy?" zeptá se Lucy. ,,Mám dobré zprávy! Území víl je už za touhle horou!" všichni začnou se smát a mumlat si ,,Konečně" nebo ,,zachráním mojí mámu!/Lucyinu mámu!" nebo ,,zajímalo by mě, jak budou reagovat." musela jsem se zasmát nad jejich reakcí, ale chápala jsem to. Podívám se na Gajeela, který jako jediný mlčel, koukal na mě, ale když jsem se na něj podívala, odvrátil zrak...co mu je?

(Pohled Lucy)

Konečně...zachráním svou mámu! Jsem tak šťastná! Huh? Co je s Gajeelem?..Gajeel teď stojí za skupinkou dál od Levy, jak koukám...ale proč? Otočím se na Natsua ,,Jdu si promluvit s Gajeelem..něco mi tu nehraje.." pouze kývl ,,Já jdu za Levy...taky jsem si toho všiml." kývnu a zpomalím. Po chvilce jdu vedle Gajeela ,,Co chceš, králičí holko?" řekl nevrle...jo stoprocentně se něco děje ,,Chci vědět, co je za problém..." ,,Nic..teď můžeš jít..." ,,Nikam nejdu, dokud mi neřekneš pravdu. Řekla snad něco Levy?" ,,Ugh....fajn...jo řekla, že si z ní neustále dělám srandu...a tak jsem to nechtěl..jen....nechtěl jsem jí ublížit..." ,,Aha..no musím se jí zastat, že to tak občas i vypadá...promiň.." ,,V pohodě...dáš mi radu?" ,,Hmm.....zkus se jí umluvit." ,,Já a omluva? Znáš mě vůbec?" Ti kluci...podívám se na Natsua s Levy. Všimnu si, že se Levy ohlédla na nás a na něco odpověděla Natsuovi a Natsu se usmál. Vypadá to, že jde vše ok. ,,Ano znám..a vím, že bys klidně došel k Levy a ochránil jí před vším...tak proč se jí nedokážeš omluvit?" otočím se na něj ,,Já...no...kam tím míříš?" ,,Bože můj...ti kluci...vím moc dobře, že jí máš rád a víc než kamarádku." ,,........Mám jí to říct?" ,,Pokus se...víš že dokonce Gray řekl Juvie, že jí má rád? Jellal a Erza se taky hodně sblížili od té doby, co jsme vyrazili a Romeo a Wendy vypadají taky spolu roztomile, když jí Romeo se snaží bránit před vším." zasměju se. ,,Gehe..když to říkáš. Králičí holko." ,,Už bych si měla na to oslovení zvyknout." zavrtím pobaveně hlavou. ,,Tak běž." postrčím ho. Ještě se nejistě podívá na mě a já na něj mrknu povzbudivě. Otočí se a dojde k Natsuovi a Levy.

(Pohled Gajeela)

Fajn...hlavně se nepodělej..jen jí řekneš, co si myslíš...dojdu k Natsuovi a Levy ,,Salamandre? Mohu mluvit s Levy?" ,,Huh?" oba se na mě otočí a Natsu s úsměvem přikývne. Ale když kolem mě prošel zašeptal ,,Hodně štestí." a došel k Lucy, která byla na blízku, aby mě podpořila. Na což jsem rád. ,,O čem chceš mluvit?..." otočím se zpět na Levy. ,,Musím ti něco říct a..." ,,A?" ,,Omlouvám se za to ponižování..neměl jsem v úmyslu ti nějak ubližovat...jen jsem chtěl, aby sis mě všímala..." ,,....." Proč nic neříká?... ugh... ,,Levy..pravda je taková..že...uhh..." ,,miluju tě.." Huh? Zvedne hlavu a podívám se na červenající se Levy ,,Miluju tě..." zopakovala.. ,,Ty..ty mě..." nedokázal jsem tomu uvěřit. ,,Gehe.." přitáhnu si jí k sobě a políbím. Je překvapená, ale to ji mi jedno ,,Taky tě miluju, skrčku! Gehe." pobaveně zakroutí očima a už jen si semnou povídá a směje....děkuju Lucy.

(Ničí pohled)

Skupinka se hodně sblížila za těch pár týdnů...a už dorazila k cíli. Před nima bylo údolí plný domků ve stromě, obřích hub atd. Došli k bráně, kde byli dva víláci, kteří je zastavili. ,,Kdo jste a co chcete?" všichni se podívalu na zlatovlásku, která předstoupila ,,Zdravím...přicházíme v míru..chceme požádat o jistý lék..." ,,Tak lék jo? A na co?" ,,No..." otočí se na Graye ,,Lék pro její matku, která byla probodnuta jedním kouzelným kovem, který vás donutí být v kómatu, dokud nedostanete lék od vás." ,,Myslím, že vím, co hledáte." ,,vaše výsosti!" uklonili se strážní před malou holkou s blond vlasy až po zem. Byla nádherná..vypadala jako světlo samo...a byla hodně podobná Lucy...skoro by mohli soutěžit, kdo více vypadá jako anděl. ,,Už vás čekám..draci." ,,Jak víte?" zeptala se zmatená Lucy. ,,Rostliny mi to řekli. Když splynete s přírodou tak dokážete zjistit hodně věcí. A mé jméno je Mavis Varmillion. Teší mě Rubíne a Zlato..."

A konec! :D další části samozřejmě :D Snad se líbilo a čus!

Zlato a Rubín: Válka o království DrakůWhere stories live. Discover now