I. Greenwoods

3K 156 197
                                    

HARRY

Zamyšleně jsem seděl v jednom z nočních podniků, kde nebyl snad ani čas na myšlenky, no... pro mě byl. Všude kolem na mě svítily neonová světla, která osvětlovala bruslící parket, pro zamilované noční bruslení, které nebylo vůbec pro mě. Ve skutečnosti jsem tady čekal na Zayna a Liama, kteří zítra, kdy oficiálně začnou velké letní prázdniny, pojedou se mnou do kempu dělat vedoucí nějakým malým spratků, mohli by tam být ale i nějací pěkní kluci, tedy holky! To jsem v hlavě ale hned zamítl, pod osmnáct nejdu.

,,Čau, Hazzo! V pohodě? Raduj se, už zítra uvidíme nějaké sexy osmnáctiletý kočičky." Zvedl jsem pohled hned co jsem si všiml, že je přede mnou Zayn.

,,Čau, Zee. Zase máš v plánu celé léto čumět na holky?" odfrkl jsem si. ,,Kde máš vůbec Liama?"

,,Nedělej, že by jsi byl jiný. Liam šel pro něco k pití." vysvětlil a už si popotahoval z cigarety. Jednu jsem si bez zeptání vzal z jeho věčně plné krabičky z kapsy od košile. Nikotin najednou udělal vše mnohem lepší.

,,Hola pánové, tady už se kouří?" Doslova k nám přijel Liam na kolečkových bruslích i se skleničkami v rukách.

,,Co to máš kurva na nohách?" Oba jsem se vyjeveně koukali na Liama a to co měl na nohách, vlastně to co polovina lidí tady.

,,No co by, vidíš támhle tu kočku? Tu jsem pozval na rande a samozřejmě neodmítla. Takže pánové, dívejte a učte se." zavrněl a sebevědomě se rozjel směrem k té holce, která čekala kousek opodál. Jen jsme se na sebe se Zaynem podívali s ne malým úšklebkem.

,,Tak ujížděj Payno, ukaž jak se to dělá!" křikl jsem ještě za ním a snažil se utlumit smích, marně. Liamovi to bylo asi jedno a odjel úplně.

,,Tak teď sledujme, co to zvíře umí." šeptl Zayn a sledoval, jak Liamovy kotlety mizí z dohledu.

Pozorovali jsme jek se pomalu projížděli a něžně se dotýkali, tak nechutně, proč to dělá, ať ji prostě ohne vzadu u popelnic, tak jak to dělal vždy a vždy mu to perfektně vyšlo. Dlaní sjížděl mnohem níž až na její malou prdel, obepnutou v lesklých legínách. Když ale uchopil jednu její půlku, prudce zastavila a vlepila mu takovou facku, až náš alfa samec skončil na zemi a ona poklidně odjela pryč.

Nevydržel jsem to a hned se mu začal hlasitě smát a nebyl jsem sám, i Zayn se smál na celé kolo.

,,Hezky Liame, naučil jsem se jak dostat přes držku od holky." smál se dál Zayn, když si k nám Liam sedal a třel si rudou tvář.

,,Ta děvka za to stejně nestála." odfrkl si.

,,Ani prdel neměla." řekl jsem fakt a až teď se napil mého drinku. Chtěl jsem mít konečně klidné posezení s přáteli, ale nějaká zmalovaná čůza mi musela přistát na klíně.

,,Ahoj kudrnáči, nechceš si dát se mnou drink?" otázala se oprzle a dlaní už mi zmáčkla klidný rozkrok. Jen jsem na ni hodil pohled ve smyslu: ,,Polib si prdel." a mlčel. ,,Ty možná nechceš, ale tvůj kámoš mluví jinak." Měla sice pravdu, ale já nemyslím rozkrokem.

,,Ne díky, můj kámoš jen neví co dělá." Falešně jsem se na ni usmál, ale ona je až moc nalitá.

,,Notak Harolde, využij toho. Jsi v tomhle městě zavřený už jen dneska, dělej co tvůj pták chce." Dopomáhal té holce Zayn. ,,Fajn," tiše jsem si povzdechl, ale opravdu si teď sám poručil si poslední den tady užít. Odstrčil jsem její ruku z mého rozkroku a jednoduše se jí vrhl na rty. Vždycky tak začínám. Chutná nechutně, ale tak, co jiného čekat. Ruce mi vpletla do vlasů a mírně za ně tahala.

Camp 1984 ||Larry Stylinson|| ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat