XXVI. - we met once again

186 13 0
                                    

Jin sa na mňa pozrel a ako vždy ,,To čo vždy?" Ja som prikývla a Jin už išiel pripraviť to čo vždy. Jin mi podal kávu a mala som pocit že sa na mňa celú dobu niekto pozerá tak som sa otočila aby som sa pozrela kto to je a...

END OF Y/N POV.
-----------------------------------------------------------
TAEHYUNG POV.

Dnes som bol docela bez nálady tak som sa rozhodol že zájdem pozrieť Jina do kaviarne ktorá je blízko môjho domu a dám si tam niečo pod zub.
Išiel som po ceste do kaviarne ešte do kvetinárstva aby som kúpil Y/n nejaké tie kvety pretože mi bolo ľúto toho čo sa stalo posledné dni, sám neviem čo to do mňa vošlo. Kúpil som jej kyticu ruží a išiel do kaviarne s tým že sa potom u nej zastavím. ,,Ahoj Jin" Pozdravil som Jina, sadol si k pultu a objednal si kávu ktorú ani moc nemusím ale nemám toho moc na výber. Po tom čo mi priniesol kávu som nemal chuť na jedlo tak som iba pomaly popíjal kávu. Do kaviarne niekto prišiel ale ničoho som si nevšímal. Ten niekto si sadol vedľa nás. Pil som si svoju kávu a už som sa pomaly chystal odchádzať. Jin sa začal rozprávať s tým niekým tak som sa pozrel kto to je. Bola to Y/N!? Až mi zabehlo, nečakal som že tu bude Y/n očividne si ma všimla a ja som si dal dole kapucňu. ,,Ahoj Y/n" Pozdravil som ju a Jin sa ma neiste opýtal ,,Ty si si fakt nevšimol že tu sedí celú dobu?" Ja som iba prikývol na súhlas. Y/n sa zdvihla zo stoličky a odišla. Ja som sa za ňou rozbehol a chytil ju za ruku. ,,Y/n prepáč je mi to naozaj ľúto čo sa stalo medzi nami nemyslel som to tak naozaj mi to prepáč." Spoza chrbta som vytiahol ruže a daj jej ich. Ona sa na mňa pozerala a nevedela čo má povedať. No potom prehovorila ,,Tae ale vieš ž-že to si nemusel." Ja som sa iba usmial a objal ju. ,,Vieš nechcem o teba prísť kôli maličkosti." Pošepkal som jej do ucha v objatí, ona mi následne objatie opätovala.

END OF Y/N POV.

Y/N POV.

Po tom čo som zístila kto to bol som som si zobrala tašku a odkráčala z kaviarne. Pocítila som že ma niekto chytil za ruku a otočil k sebe bol to Tae. Pozrel sa na mňa a povedal ,,Y/n prepáč je mi to naozaj ľúto čo sa stalo medzi nami nemyslel som to tak naozaj mi to prepáč." A spoza chrbta vytiahol kyticu ruží. Bola som prekvapená nikdy pred tým som od nikoho nedostala kvety, obzvlášť tak krásne. Nevedela som čo mám na to povedať a nakoniec sa zo mňa vytrepalo ,,Tae ale vieš ž-že to si nemusel." On sa usmial a objal ma. Pomedzi objatie mi do ucha pošepkal jednu vetičku ,,Vieš nechcem o teba prísť kôli maličkosti." Objatie som mu opätovala pretože mi ho bolo ľúto a nechcela som aby sa strachoval. Medzi tým som pocítila taký zvláštny pocit v brušku...ako..motýlikovia..bola to láska...?

Met you by an app called Instagram. [KTHxREADER] 𝟐𝟓. 𝐦𝐚𝐲 𝟐𝟎𝟐𝟎Where stories live. Discover now