XXXI. - it's us!

159 11 0
                                    

"Poďme sa pustiť do toho, kráľ dnešného plesu je.....KIM TAEHYUNG! Môžete si prejsť na pódium. Gratulujem vám!"
No asi som aj mohla vedieť že to bol Tae keďže je docela hot a každá baba ho chce..čo to hovorím? Tae prišiel na pódium a všetkým sa poďakoval za hlasy a tak.
,,Takže kráľa už máme teraz nám zostáva iba kráľovná plesu a to je......
-----------------------------------------
je...... MIN Y/N!
Gratulujem vám bola ste vyvolená ako kráľovnou plesu!"
V tom momente ako povedala moje meno tsk som stuhla na mieste a iba som sa pozerala okolo či je to realita alebo ďalší môj vývoj fantázie. V tom ma prebrala do reality hudba a potlesky okolo mňa. Tae a pani riaditeľka na mňa čakli na pódiu. Vykročila som rovno k pódiu, keďže stále som nemohla uveriť ako to že som vyhrala?! Nikdy predtým som žiadny takýto ples nevyhrala, bola to naopak Jisoo ktorá vždy vyhrávala svojou krásou aj keď som občas závidela ale aj cez to sme najlepšie kamarátky. Bola som na pódiu a na rade bol môj príhovor pre ľudí ktorý za mňa hlasovali. Mám pocit že som mala asi najväčší stres ale aj šťastie ako nikdy inokedy. Začala som...
,,Takže ehm...som veľmi rada že som mohla byť tu na tomto večierku, plese zo všetkými ľudmi s ktorými som za dobré ale aj zlé. Chcela by som sa teda poďakovať aj Taemu bez ktorému by som tu nebola pretože by som očividne prišla sama. A áno viem že som nikdy nič podobné ako tomuto nevyhrala ale je to pre mňa česť takže ďakujem všetkým."
Potom čo som dopovedala sa z vrchu spustilo množstvo konfiet a podobných vecí na oslávenie. Bolo to krásne ale mám pocit že ešte krásnejšie bolo to čo sa stalo potom...

















































(Nechcem to pchať do ďalšej kapitoly preto to bude tu UwU)





















































....Hudba stíchla a konfety dopadali, všetci sa pozerali na nás. Tae sa mi pozrel priamo do očí a povedal mi s kyticou v ruke.
,,Budeš moja Min Y/n?"
V tú chvíľu som sa chcela rozplakať...
,,A-áno!"
To boli moje posledné slová, silno som ho objala a dali sme si pusu. Bol to krásny pocit, ten najkrajší. Ľudia tam nám tlieskali a pokrikovali naše mená. Prišlo mi to ako na svadbe len bez torty a bielych šatov. Bol to ako sen, už od vtedy čo som ho videla sa mi zapáčil. Aj po hádke alebo nedorozumení, bol to stále...teraz môj..Taehyung.

Met you by an app called Instagram. [KTHxREADER] 𝟐𝟓. 𝐦𝐚𝐲 𝟐𝟎𝟐𝟎Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang